Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
TENGA Egg Twister Onani Handjob för Män var 1

Översikt

TENGA Egg Twister är en flexibel onaniprodukt för män, där sleevens insida är täckt av en pirrande struktur.

Ta ut ägget ur äggskalet och tillsätt glidmedlet som ingår i det lilla hålet. Låt sedan din penis glida in. Ägget kan töjas upp till 30 cm på längden och passar nästan alla penisstorlekar. Du eller din partner kontrollerar ägget i handen och det fungerar som ett handjob, med det blir mycket mjukare och mer intensivt när de mjuka spiralerna på insidan stimulerar och masserar din penis.

Det lilla ägget är bara 6,5 cm långt när du inte töjer ut det. Således är det perfekt att packa ner i resväskan, om du skulle bli sugen när du inte är hemma. Ingen kan gissa vad som gömmer sig i skalet!

TENGA Egg är tänkt som en engångsprodukt, men kan lätt användas fler gånger om du tar hand om det, tvättar det grundligt efter användning och häller i nytt glidmedel varje gång du plockar fram det. Vi rekommenderar att du håller så lång nere på sleeven som möjligt för inte att belasta den yttersta delen för mycket.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Pojkvännen älskade den!
Amanda - 28. nov. 2021
Köpte den här till killen i samband med att jag skulle resa bort. Han uppskattade den och tyckte den gav en guldkant på tillvaron när jag inte var där. Rekommenderas!
Bra
MM - 11. nov. 2021
Bra!
Duger!
Benji - 9. nov. 2021
Jag blev inte helt såld men kom två gånger så den gör absolut jobbet.
Bra men dålig
T - 8. nov. 2021
Den gav min pojkvän njutning och även mig. Däremot skulle jag säga att kvalitén inte är den bästa, den blev efter första gången ganska utsliten. Kanske det berodde på att den användes för hårt? Men det känns som den borde ha lite stackare kvalité. Annars en väldigt väldigt uppskattad produkt.
Nöjd!
Litali - 7. nov. 2021
Fantastisk liten produkt. Man bör vara medveten om att den inte håller särskilt länge (beroende på hur hårt man använder den och storlek på kuk osv) men rolig att edga honom med och uppskattas enormt!
Nöjd!
Litali - 2. nov. 2021
Fantastisk liten produkt. Man bör vara medveten om att den inte håller särskilt länge (beroende på hur hårt man använder den och storlek på penis osv) men rolig att edga honom med och uppskattas enormt!
Helt okej
Linus - 6. oct. 2021
Dom var inget speciellt men helt okej värt om man får för billigt
Magisk
Roine - 16. jun. 2021
Grymt skön känsla och garanterad orgasm.
Magisk
Roine - 16. jun. 2021
Grymt skön känsla och garanterad orgasm.
Gör jobbet
Anton - 29. oct. 2020
Denna har ett skönt material och stimulerar ollonet väldigt bra. Du kan använda den mer än en gång men det beror på. Det funkade två gånger för mig men då hade jag den mest för teasing för att sedan avsluta med annan lek. Andra ägget jag köpte körde jag ensam med och då gick den sönder innan jag ens hade kommit. Kan vara att jag var för hårdhänt dock.

TENGA Egg Twister Onani Handjob för Män

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful