Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Titanmen Metall Penisring  var 1

Titanmen Metall Penisring

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Titanmen metall penisringar inte elastiska jämfört med de traditionella silikon penisringar. Fördelen med att den inte är elastisk är att den har ett mer fast grepp kring penis och pungkulorna.

Titanmen metall penisring är bred och klämmer därför också lite extra. Den är allergivänlig och nickelfri.

Använd glidmedel med metall penisringar så glider det mycket lättare.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
tight bred kukring
Anonymous - 13. mar. 2024
När jag beställde ringen, i svart, hade de bara blå i lager, och jag gick med på att få den i blå, vilket jag absolut inte har ångrat, den är vackrare än vacker. Dock avbröts leveransen när jag inte fick ringen, så jag klagade till MIA, hon skickade genast en ny utan några problem eller frågor, jättebra service. Ringen passar riktigt bra och tätt, vilket gör att både bollar och kuk växer avsevärt, bra produkt.
Maskinöversatt från sinful.dk
En blå framgång
Anonymous - 13. mar. 2024
Eftersom min pojkvän för närvarande är utomlands hade jag skickat denna blå version som en födelsedagspresent. Han var mycket nöjd med gåvan, eftersom han är en erfaren användare av penisringar. Och den här blå metallringen är för de erfarna. Den var snabb att använda, men första gången tyckte han att det var svårt att få den över både kulor och penis samtidigt. Det finns ingen flexibilitet i den hårda metallen, så du måste hitta din egen väg, och det hjälper inte att saker växer när du försöker få på den. Så alla tre kom inte in i ringen denna första gång, men även om den första gången inte var en stor framgång, gillar jag att arbeta lite för saken, det borde inte vara för lätt ;). Och nästa dag var han i aktion igen, den här gången med fullständig framgång. Han var också mycket entusiastisk över resultatet, med termen känns som ett järngrepp på bollarna, det levde upp till båda våra förväntningar. Så när den väl är på plats är metallen fantastiskt fast och vacker att titta på också. Jag blev oerhört nöjd med bilderna på den i bruk, så nu ser jag fram emot att få uppleva den live. :) Så definitivt en kvalitetsleksak som kräver lite fingerfärdighet och rekommenderas starkt.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful