Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Womanizer Classic Lufttrycksvibrator var 1

Womanizer Classic Lufttrycksvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Upptäck nya former av njutning med Womanizer Classic, som stimulerar klitoris med pulserande vågor av lufttryck helt utan att röra direkt vid den. Känslan är så fantastisk att sångerskan Lily Allen har gått ut och sagt att Womanizers leksaker har förändrat hennes liv. 

Handtaget är utformat med en lätt böjning för att ligga perfekt i handen. Applicera en droppe glidmedel längs kanten på sughuvudet av silikon, så förstärks känslan och kontakten med huden blir närmast helt friktionsfri.

Håll on/off knappen intryckt i ett par sekunder för att starta lufttrycksvibratorn, placera sughuvudet runt din klitoris och njut av den underbara, sugande känslan mot din allra känsligaste punkt. Växla mellan de 8 intensiteterna genom att trycka på +/- knapparna på handtaget.

Populära Womanizer Classic är tillverkad av en blandning av hårdplast och silikon. Den är vattentät och uppladdningsbar via den inkluderade magnetiska USB-laddaren. Rengör den med tvål och vatten, alternativt en sexleksaksrengöring, för extra god hygien.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Nöjd
Helena - 29. mar. 2022
Jag är nöjd men tycker att man borde få minst två tillbehör med tanke på det höga priset.
Fantastisk!
Kristina - 7. nov. 2021
Alla kvinnor bör ha en i byrålådan.
Fantastisk!
Kristina - 2. nov. 2021
Alla kvinnor bör ha en i byrålådan.
Purple Power
MRSW - 2. jul. 2020
Superfet sexleksak. Är inte det minsta överstimulerande, som vibratorer kan vara annars. Orgasmgarantin är 100%. Det kostar dock en stjärna att den brummar ganska kraftigt på högsta nivån. Men det kan förlåtas när man räknar ihop alla de andra bra sakerna med Womanizer. :-)
Waaooooo
N.E.T - 26. feb. 2020
Pojkvännen hade köpt den här som en present till mig, eftersom han hade hört att den skulle vara fantastisk. När vi fått den placerad rätt dröjde det inte många sekunder innan första orgasmen kom.. Halleluja.. Jag har aldrig upplevt något så intensivt med en sexleksak. Från början trodde jag inte riktigt på den, men blev väldigt överraskad. Vi blev båda två väldigt överraskade av effekten och det är definitivt inte sista gången den används. Så många stjärnor som möjligt härifrån.
Womanizer classic
Carina - 28. aug. 2019
Min tidigare womanizer classic gick sönder, tappade den i golvet, då jag inte klarar mig utan en köpte jag en ny precis likadan. Den ger alltid orgasm för mig så jag rekommenderar den starkt till andra. Jag gillar de olika vibrationstyperna och att man kan öka/sänka vibrationsnivån så det passar en själv. Det enda negativa är att den låter en aning för högt, men man vänjer sig.
Classic låter nästan för tråkigt...
Miss X - 9. aug. 2018
De orgasmer jag får med min womanizer är allt annat än classic :-) Och det bästa är att jag kan komma igen och igen, för jag blir inte "immun" mot vibrationerna såsom jag bir med en vanlig vibrator. Den är verkligen läcker och kan varmt rekommenderas!
Inte som förväntat
Sofie - 21. jul. 2021
Jag förväntade mig ärligt talat en produkt av högsta kvalitet vad gäller material när priset på produkten är så högt! Så jag blev väldigt besviken. Det känns riktigt billigt och plasten låter tunn och billig. Produkten gör dock vad den ska och lever verkligen upp till sitt rykte i det avseendet!
0
Helt fantastisk
Alias - 8. jun. 2021
Jag hade funderat på att skaffa min fru en kvinnokarl i flera år och tog mig äntligen ihop för att investera i en. Hon kanske kämpar för att få klitorisorgasmer, men womanisern har förändrat det i den utsträckningen. Hon tillbringade bara 30 sekunder på att komma på exakt var hon skulle placera den - 15 sekunder senare kom orgasm. Enorm rekommendation.
0
Överstimulerande för mig
Sb - 27. oct. 2020
Riktigt snygg design, men tyckte att den var för överstimulerande för mig. Om jag placerade den direkt på klitoris var det för mycket, men runt var det för lite - jag är väldigt känslig runt klitoris, brukar inte gilla direktkontakt, men det har annars fungerat med vanliga vibratorer, om jag har använt det runt omkring. Det betyder att jag inte har kunnat få orgasm med det, även om det oftast är något som kommer okej lätt för mig. Det är säkert bra för andra, men inte bara för mig, lite irriterande eftersom det var så dyrt.
0
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful