TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Womanizer Classic Lufttrycksvibrator var 1

Womanizer Classic Lufttrycksvibrator

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Upptäck nya former av njutning med Womanizer Classic, som stimulerar klitoris med pulserande vågor av lufttryck helt utan att röra direkt vid den. Känslan är så fantastisk att sångerskan Lily Allen har gått ut och sagt att Womanizers leksaker har förändrat hennes liv. 

Handtaget är utformat med en lätt böjning för att ligga perfekt i handen. Applicera en droppe glidmedel längs kanten på sughuvudet av silikon, så förstärks känslan och kontakten med huden blir närmast helt friktionsfri.

Håll on/off knappen intryckt i ett par sekunder för att starta lufttrycksvibratorn, placera sughuvudet runt din klitoris och njut av den underbara, sugande känslan mot din allra känsligaste punkt. Växla mellan de 8 intensiteterna genom att trycka på +/- knapparna på handtaget.

Populära Womanizer Classic är tillverkad av en blandning av hårdplast och silikon. Den är vattentät och uppladdningsbar via den inkluderade magnetiska USB-laddaren. Rengör den med tvål och vatten, alternativt en sexleksaksrengöring, för extra god hygien.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL