TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Womanizer Premium Lufttrycksvibrator var 1

Womanizer Premium Lufttrycksvibrator

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Upptäck nya former av njutning med den revolutionerande Womanizer Premium, som stimulerar klitoris med pulserande vågor av lufttryck helt utan direktkontakt. Denna lyxiga modell vet när den ska stimulera och inte, och som grädde på moset har den en autopilot som erbjuder ändlös variation. Det känns så fantastisk att sångerskan Lily Allen har gått ut och sagt att Womanizers leksaker har förändrat hennes liv.

Sammetslent silikon täcker det lätt böjda skaftet, som har formats för att ligga perfekt i din hand. Ta en liten droppe vattenbaserat glidmedel och smörj det längs kanten på sughuvudet, så förstärks känslan och kontakten med huden blir i princip helt friktionsfri.

Tryck på on/off-knappen, placera sughuvudet runt din klitoris och känn hur lufttrycksvibratorn vaknar till liv när den kommer i kontakt med din hud. Smart Silence-funktioner ser till att motorn bara är igång när sughuvudet har hudkontakt - och att den stängs av så snart du tar bort den igen.

Justera de 12 intensiteterna genom att trycka på handtagets knappar. Den lägsta inställningen är 50% mildare och den högsta är 50% kraftigare än på de tidigare modellerna. Låt din Womanizer överraska dig genom att aktivera Autopilot-inställningen, som slumpvis växlar mellan de olika intensiteterna för att skapa ett en unik upplevelse varje gång.

Womanizer Premium är vattentät, uppladdningsbar och känd från TV. Den laddas via den inkluderade, magnetiska USB-laddaren.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL