Rocks Off Ro-Zen Anal Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

Rocks Off Ro-Zen Anal Vibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

369,00 kr

  Produktbeskrivning

  Rocks-Off Ro-Zen är en läcker analvibrator av svart silikon för dig som vill ha ännu mer njutning. Ro-Zen skiljer sig från många andra analvibratorer eftersom den också har en ring kring både penis och testiklarna. Dessutom sitter det en en rad med små knottror på ovansidan av bandet som går från penis till anus och som stimulerar den känsliga mellangården. Resultatet: En ännu mer intensiv stimulering som med säkerhet kommer att ge ännu större njutning.

  Den uttagbara bulletvibratorn i Ro-Zener är en av de mest kraftfulla av sin storlek och den skämmer bort dig med 7 retande vibrationer. 3 av vibrationslägena är konstanta, de andra 4 vibrerar i mönster för extra retande stimulering. Vibratorn är 100 % vattentät och kan därför också avnjutas i duschen.

  Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat analglidmedel tillsammans med Rocks Off Ro-Zen samt att du rengör vibratorn med varmt vatten och ev. en sexleksaksrengöring efter användning.

  Ingår: Ro-Zen levereras både med 1 st. LR1-batteri och med en satinpåse för förvaring.

  Detaljer

  MATERIAL: Allergivänlig IntraMed silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  MÅTT: 120mm x 125mm x 45mm.
  VATTENTÄT:Ja.
  BATTERITYP: 1 x 1,5V LR1/N (ingår).
  VIBRATIONSLÄGEN: 7 olika.
  LJUDNIVÅ: Tystgående.
  INTERFACE: 1 knapp.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Skön, men förbättringspotential Det är förvisso min första av detta slaget, och det var med höga förväntningar jag testade den. Den är lätt att få på sig och den är lika snygg som på bilden. Ett stort plus är att den klämde åt min normalstora penis så den faktiskt upplevdes större och fylligare. Den satt också väldigt skönt åt pungen. Det som var/är lite av ett problem är att få själva butt plugen att stanna inne. Antagligen är själva utformningen lite för snäv, i alla fall för mig så den glider ut precis när det börjar bli extra skönt.. Så man (jag) måste trycka in den precis då.
  Men jag ångrar inte mitt köp. Prisvärd och funktionell!
  + Lätt att använda
  + Grymt skön runt penis (normalstor) och pung
  + Lätt att föra in
  + 1-2 sköna vibrationer

  – Glider ut lite för lätt
  – För många för lätta vibrationer
  5 4 1

  Du recenserar: Rocks Off Ro-Zen Anal Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.