Satisfyer Men Onaniprodukt

Klicka på en bild för att förstora den

 • Satisfyer Men Onaniprodukt
 • Satisfyer Men Onaniprodukt
 • Satisfyer Men Onaniprodukt

Satisfyer Men Onaniprodukt

I lager Beställ före kl 13 och vi skickar samma dag (vardagar).

319,00 kr

229,00 kr

  Produktbeskrivning

  Gör som porrlegenden Rocco Siffredi och ta saken i egna händer med innovativa Satisfyer Men.

  Det enda du behöver göra är att tränga dig in i den inbjudande masturbatorn och njuta av ett explosivt klimax när du rör masturbatorn upp och ned över penis.

  Som en unik egenskap låter Satisfyer Men dig justera det invändiga vakuumet under tiden så att du hela tiden är i kontroll och bestämmer hur stramt och intensivt du ska stimuleras.

  Sleevet i Satisfyer Men kan bytas ut och är framställt i det superrealistiska materialet CyberSkin med kittlande räfflor. Det är möjligt att köpa till sleeves för Satisfyer Men med andra mönster.

  Masturbatorn är designad i samarbete med Rocco Siffredi och passar de flesta män.

  Detaljer

  MATERIAL: ABS, CyberSkin.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  FÄRG, CASE: Svart.
  FÄRG, SLEEVE: Vit.
  MÖNSTER, SLEEVE: "Classic".
  INVÄNDIG LÄNGD: 15 cm.
  INVÄNDIG ÖPPNING: 1,3 cm.
  TOTAL LÄNGD: 20 cm.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  inte så kraftigt tryck har just fått den här, den har en bra storlek och den är härligt mjuk invändigt, men det tryck de talar om, hmmm det fungerar inte helt enligt mig, så det är bara en ny flas light, inte riktigt värd pengarna
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Favorit! Helt klart min favoritleksak - jag kommer minst en gång om dagen!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  härligt tajt den är lite större än jag hade förväntat, men jag har använt den ändå. Insidan är väldigt mjuk, men kom ihåg att använda glidmedel. Då känns det väldigt naturligt. Tycker också den är mycket tajtare än jag hade väntat mig, så det kan vara rätt svårt att hålla igen orgasmen. Använder den ensam, men även tillsammans med min fru. Hon tycker den är lätt att kontrollera och lätt att göra ren.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Bra hjälpande hand till ett bra pris Har inte provat andra onaniprodukter av det här slaget än en standard fleshlight, som jag har varit rätt glad i, men jag tycker faktiskt att den här är bättre. Den är billig och har en fetare design. Den är inte så klumpig varken att använda eller se på. Sleeven känns verkligen skön och ganska realistisk också. Särskilt om man lägger den i varmt vatten före användning. Vakuumdelen funderar också riktigt bra och sluter riktigt tätt runt penis. Tycker dessutom det är megafett att man kan köpa nya sleeves, så man inte byta ut den när man vill prova på lite förändring!!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Skön stilig & robust Denna leksak ser och känns högkvalitativ.
  Känslan är den bästa jag haft fått av de ~3 sexleksaker jag hittills använt.

  Baksuget är svårt att märka av till en början men när man "släpper trycket" via knappen så känner man genast en stor förändring! Om något skulle förbättras så vore det ett enklare sätt att öka trycket än att behöva "pumpa in luft" i en väldigt repetitiv handling.

  Det är inte den lättaste att total-rengöra då silikon-innehållet är rätt jobbigt att trycka ned igen i plastbehållaren, detta för att den lätt böjs m.m medan skalets storlek är i vissa ställen väldigt tight anpassat till innehållet men till slut går det!

  Förväntade mig mer Wow!-effekt men är nöjd ändå!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Underbar Riktigt underbart skönt, får en extremt skön orgasm.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Väldigt nöjd, men... Denna är jag faktiskt väldigt nöjd med! Inget att klaga på alls när det gäller kvaliteten. Men denna produkt är lite åt de tyngre hållet. Vid en snabbis e de inga problem. Men vid längre sessioner blir den nästan jobbig att hålla i, iallafall med en hand. Den är enkel att göra ren, den ser inte ut som en lösvagina så den skulle nästan kunna stå framme utan att folk skulle förstå vad de är. Pump funktionen är super skön, man kan själv välja hur trång man vill att tunneln skall vara. Så letar du efter en diskret leksak som är värd varenda krona har du hittat helt rätt!
  5 4 1

  Du recenserar: Satisfyer Men Onaniprodukt

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: