Satisfyer Men Onaniprodukt

Klicka på en bild för att förstora den

 • Satisfyer Men Onaniprodukt
 • Satisfyer Men Onaniprodukt
 • Satisfyer Men Onaniprodukt

Satisfyer Men Onaniprodukt

I lager Beställ före kl 13:30 och vi skickar samma dag (vardagar).

319,00 kr

229,00 kr

  Produktbeskrivning

  Gör som porrlegenden Rocco Siffredi och ta saken i egna händer med innovativa Satisfyer Men.

  Det enda du behöver göra är att tränga dig in i den inbjudande masturbatorn och njuta av ett explosivt klimax när du rör masturbatorn upp och ned över penis.

  Som en unik egenskap låter Satisfyer Men dig justera det invändiga vakuumet under tiden så att du hela tiden är i kontroll och bestämmer hur stramt och intensivt du ska stimuleras.

  Sleevet i Satisfyer Men kan bytas ut och är framställt i det superrealistiska materialet CyberSkin med kittlande räfflor. Det är möjligt att köpa till sleeves för Satisfyer Men med andra mönster.

  Masturbatorn är designad i samarbete med Rocco Siffredi och passar de flesta män.

  Detaljer

  MATERIAL: ABS, CyberSkin.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  FÄRG, CASE: Svart.
  FÄRG, SLEEVE: Vit.
  MÖNSTER, SLEEVE: "Classic".
  INVÄNDIG LÄNGD: 15 cm.
  INVÄNDIG ÖPPNING: 1,3 cm.
  TOTAL LÄNGD: 20 cm.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Riktigt bra förstaprodukt! Råkade skicka förra recensionen innan jag var klar, så vi försöker igen...
  Blev positivt överraskad första gången över hur BRA denna känns efter jag testade ha den uppvärmd i ett vattenbad. Knapparna på sidan låter en bestämma under akten precis hur tajt, eller löst, man vill ha det. De inre ”Sleevarna” går att byta ut och det finns där upptill 7 varianter, vad jag vet, som man kan välja mellan. Den man får med räcker dock gott för er som är nybörjare skulle jag tro. Den är även enkel att tvätta då den går att vända in och ut, vilket var väldigt viktigt för mig då hygien är #1 för produktens långlevnad.

  Det finns några nackdelar med den. Kvalitén på sleeven verkar bra, men omtåligt. Efter redan den andra tvätten så lossnade en strama av materialet inne i den. Det krävs alltså försiktighet när man vänder på den. Sedan så är den lite stor, och kan vara milt obekväm att hålla i under längre sessioner. Det är inget jag märkt av själv, men något att tänka på om man tycker om att ta sin tid med det.

  Annars är det inget särskilt jag tycker är värt att påpeka. Detta är en mycket prisvärd produkt för nybörjaren, så jag avslutar recensionen med ett löp och köp!!
  5 5 1
  Stimulering
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Riktigt skön! Sjukt bra första-produkt Aldrig haft fleshlight eller liknande förr, och denna är riktigt skön. Knapparna på sidan låter en bestämma precis hur tajt man vill ha det, och den är enkel att rengöra vilket känns viktigt för mig.
  En nackdel är att sleven inte verkar vara av särskilt hög kvalite. Små delar av min har lossnat på insidan bara efter andra rengöringen. Krävs lite försiktighet.
  Annars riktigt bra för det priset!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Meh... Tänkte först hur fan ska man någonsin rymmas i denna men med lite glidmedel gick det bra, däremot så känns den knappt något, man måst vinkla den lr bara teasa/edgea med "läpparna" på den mot ollonet bara. Enda sättet att få det att bli skönt, känner knappt något alls om man bara pumpar på med den då skulle det ta timmar att komma med denna. Tror inte pumpfunktionen funkar på mitt ex för det händer inget när man trycker in knapparna.
  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Håller inte vad den lovar, dålig kvalité Jag ville testa en ny onaniprodukt som kunde ersätta fleshlight och samtidigt vara lite mer diskret.
  Denna produkt lovar mycket till ett lågt pris men tyvärr lovar den för mycket, alldeles för mycket..
  Vi kan tillägga att jag är ca 17 cm lång och 4 cm som bredast.

  Vi börjar materialet.

  Första anblicken: Känns ändå helt okej när man håller den i handen, gött med gummi vid sidan som ger extra grepp och med trycket man kan åstadkomma med handen genom skalet/gummit känns som ett bra tillägg. Tvättfunktionen verkar smidig, lätt att ta ut osv.

  Andra anblicken: Innandömet som ska hålla allt på plats glider lätt loss, räckte med en skakning för att den skulle börja glida ur sin position. Sleeven som följer med är väldigt basic.
  Knapparna som ska lossna innandömet sitter väldigt nära gummigreppet så det är lätt att komma åt under användning.

  Användning: För det första kräver den mycket mer glidmedel än min fleshlight, fick fylla på 3 gånger under 10 min. Glidmedlet som användes var vattenbaserat som rekommenderat.
  Den var väldigt tight, för tight t.om. fick verkligen trycka för att komma till roten av min kuk. Att den var såpass tight gjorde det bara ansträngt att använda då den inte blev avslappnat i handen alls.
  Lufttrycket som ska göra denna produkt speciell märktes inte alls, jag antog att lufttrycket ökades genom att trycka på gummit samtidigt som locket var stängt ovanpå, tyvärr märktes ingenting. Trycket skulle släppas när locket lossades, att locket togs loss märktes mestadels på att produkten då blev mer högljudd.
  När jag använde den började innandömet att lossna, dvs. den följde inte med i mina handrörelser ordentligt och var nära på att åka ur helt.
  Sleeven som jag antar är standardsleeve för denna produkt var knappt märkbar, jag testade min fleshlight i jämförelse och den kändes mycket mer.

  Överlag:
  Pris - Billig
  Material - Dålig kvalité
  Lufttryck - Värdelös
  Sleeve: Standard, tråkig
  Stimulerande - Nja, föredrar fleshlight alla dar

  Prisvärd - Som första produkt, kanske, men jag skulle rekommendera att ni siktar på fleshlight, leta efter de på extrapris, brukar finnas lite här och var, då kostar en fleshlight lika mycket som denna produkt.
  Jag blev i alla fall besviken då den inte höll måttet på några aspekter.
  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  inte så kraftigt tryck har just fått den här, den har en bra storlek och den är härligt mjuk invändigt, men det tryck de talar om, hmmm det fungerar inte helt enligt mig, så det är bara en ny flas light, inte riktigt värd pengarna
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Favorit! Helt klart min favoritleksak - jag kommer minst en gång om dagen!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  härligt tajt den är lite större än jag hade förväntat, men jag har använt den ändå. Insidan är väldigt mjuk, men kom ihåg att använda glidmedel. Då känns det väldigt naturligt. Tycker också den är mycket tajtare än jag hade väntat mig, så det kan vara rätt svårt att hålla igen orgasmen. Använder den ensam, men även tillsammans med min fru. Hon tycker den är lätt att kontrollera och lätt att göra ren.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Bra hjälpande hand till ett bra pris Har inte provat andra onaniprodukter av det här slaget än en standard fleshlight, som jag har varit rätt glad i, men jag tycker faktiskt att den här är bättre. Den är billig och har en fetare design. Den är inte så klumpig varken att använda eller se på. Sleeven känns verkligen skön och ganska realistisk också. Särskilt om man lägger den i varmt vatten före användning. Vakuumdelen funderar också riktigt bra och sluter riktigt tätt runt penis. Tycker dessutom det är megafett att man kan köpa nya sleeves, så man inte byta ut den när man vill prova på lite förändring!!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Skön stilig & robust Denna leksak ser och känns högkvalitativ.
  Känslan är den bästa jag haft fått av de ~3 sexleksaker jag hittills använt.

  Baksuget är svårt att märka av till en början men när man "släpper trycket" via knappen så känner man genast en stor förändring! Om något skulle förbättras så vore det ett enklare sätt att öka trycket än att behöva "pumpa in luft" i en väldigt repetitiv handling.

  Det är inte den lättaste att total-rengöra då silikon-innehållet är rätt jobbigt att trycka ned igen i plastbehållaren, detta för att den lätt böjs m.m medan skalets storlek är i vissa ställen väldigt tight anpassat till innehållet men till slut går det!

  Förväntade mig mer Wow!-effekt men är nöjd ändå!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Underbar Riktigt underbart skönt, får en extremt skön orgasm.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Väldigt nöjd, men... Denna är jag faktiskt väldigt nöjd med! Inget att klaga på alls när det gäller kvaliteten. Men denna produkt är lite åt de tyngre hållet. Vid en snabbis e de inga problem. Men vid längre sessioner blir den nästan jobbig att hålla i, iallafall med en hand. Den är enkel att göra ren, den ser inte ut som en lösvagina så den skulle nästan kunna stå framme utan att folk skulle förstå vad de är. Pump funktionen är super skön, man kan själv välja hur trång man vill att tunneln skall vara. Så letar du efter en diskret leksak som är värd varenda krona har du hittat helt rätt!
  5 4 1

  Du recenserar: Satisfyer Men Onaniprodukt

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: