Scandal Bed Restraints Bindset till Sängen

Klicka på en bild för att förstora den

 • Scandal Bed Restraints Bindset till Sängen bild på förpackningen 1
 • Scandal Bed Restraints Bindset till Sängen bild på förpackningen 90

Scandal Bed Restraints Bindset till Sängen

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

699,00 kr

  Produktbeskrivning

  Scandal Bed Restraints är ett exklusivt bindset för sängen som har en vacker och sofistikerad design. Setet är idealiskt för alla par som vill experimentera med bindlekar och det gör det möjligt att förvandlar din säng till en äkta bondage säng där kontroll, njutning och dominans är i fokus. 

  Bed Restraints-setet är en del av California Exotics’ Scandal serie som är kännetecknad vid det vackra, mönstrade tyget och den stora fokus på detaljer. Setet består av fyra mjuka manschetter som är fodrade som insidan så att de är behagliga att använda. Manschetterna stängs med velcro som kan justeras så att de passar handleder och fotleder av alla storlekar.

  Manschetterna spänns fast till en stropp som igen sätts fast till en tvärgående stropp som sitter dold under sängen (se bild nr 3, till vänster för denna beskrivning). Därefter kan du lätt fästa händerna och benen till sängen. Manschetterna är avtagbara och kan därför också användas för sig själv.

  Du kan med fördel använda Scandal Bed Restraints tillsammans med till exempel en ögonbindel och en mjuk flogger piska om du verkligen vill väcka sinnena till liv. 

  Obs! Alla stropparna i detta Scandal Bed Restraints set är justerbara och kan på så sätt spännas in och ut så att de passar för sängar av alla storlekar.

  Detaljer

  MATERIAL: Polyester, velcro, POM och metall.
  NICKELFRI: Ja
  BREDD, MANSCHETTER: 5,7 cm.
  TJOCKLEK, MANSCHETTER: 1 cm
  LÄNGD, STROPPAR: 4 stroppar av 152,5 cm samt en 152,5 cm förlängnings-stropp.
  BREDD, STROPPAR: 2,5 cm. 

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Perfekt för oss! Sköna att ha på sig och håller för "mild" bondage. hade jag velat komma loss så hade karbinhaken gett med sig skulle jag tro. Men som sagt skön att använda och upphetsande för bägge.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Bättre än vad jag hade väntat mig. Man ska väl alltid ha priset i åtanke vid recension och då är det nog svårt att få det bättre?

  Enkel att ta med sig och det finns många möjligheter för alternativa fastsättningar.
  Det är inget för roughplay eller liknande, men det kan man inte förvänta sig för det här priset.

  Vill du testa denna typ av bondage så rekommenderar jag denna att börja med, men snart vill du nog ha något lite mera tilltaget.
  5 4 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Kinky
  Omedelbar succé! Oftast så brukar illustrationen på förpackningen till sexleksaker kännas ganska långt ifrån verkligheten på diverse olika sätt, men här måste jag säga att den verkligen illustrerar resultatet väldigt väl! Blev en total succé hos flickvännen! Snygg, lyxig och ganska snäll BD-känsla på bojorna. Kombineras lämpligen med ögonbindel.
  5 4 1

  Du recenserar: Scandal Bed Restraints Bindset till Sängen

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: