Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
  • Snabb och diskret leverans
  • Gratis frakt - Endast idag!

Scandal

Scandal är en sofistikerad serie av sexleksaker som har utvecklats speciellt för er som vill experimentera med blid bondage och S/M för första gången. Hela serien är tillverkad av ett vackert rött tyg som ger produkterna ett exklusivt utseende och de har verkligen fokuserat på detaljerna. Av samma anledning vann Scandal i 2014 en Xbiz Award för 'Soft Bondage Line of the Year'.
Scandal är den idealiska serie för dig om du och din partner tycker om fräcka bondagelekar där den ena tar kontrollen över den andras njutning eller om ni tänder på mer försiktiga smiskningar därbak. För de mer experimenterande bjuder Scandal serien också på ett vackert halsband med koppel och ett läckert korsett harness för strap-on sex.
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful