Scandal

Scandal

Scandal är en sofistikerad serie av sexleksaker som har utvecklats speciellt för er som vill experimentera med blid bondage och S/M för första gången. Hela serien är tillverkad av ett vackert rött tyg som ger produkterna ett exklusivt utseende och de har verkligen fokuserat på detaljerna. Av samma anledning vann Scandal i 2014 en Xbiz Award för 'Soft Bondage Line of the Year'.

Scandal är den idealiska serie för dig om du och din partner tycker om fräcka bondagelekar där den ena tar kontrollen över den andras njutning eller om ni tänder på mer försiktiga smiskningar därbak. För de mer experimenterande bjuder Scandal serien också på ett vackert halsband med koppel och ett läckert korsett harness för strap-on sex.

Alla produkter

Filter

5 Varo(r)

5 Varo(r)


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.