Screaming O My Secret Läppstift Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Screaming O My Secret Læbestift Vibrator
 • Screaming O My Secret Læbestift Vibrator
 • Screaming O My Secret Læbestift Vibrator

Screaming O My Secret Läppstift Vibrator

I lager Beställ före kl 13:30 och vi skickar samma dag (vardagar).

129,00 kr

  Produktbeskrivning

   Bakom den oskyldiga läppstift design gömmer det sig en liten vibrator perfekt att ha med i handväskan när du är i farten.

  Vibratorn har en diskret design som kommer att komplimentera din sminkväska. Den har ungefär samma storlek (9,5 cm) som ett vanligt läppstift. Det är det berömda företaget Screaming O som står bakom denna läckra läppstiftsvibratorn.

  Du kommer att bli stimulerad på klitoris av läppstiftets flexibla "huvud" som är gjord i mjukt silikon. För att få den mest njutningsfulla upplevelsen rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med vibratorn.

  Välj mellan 4 olika vibrationer - både konstanta och pulserande. Batterierna ger dig minst 80 minuters njutningsfulla vibrationer. Den använder 3 x AG13-batteriersom är inkluderade i emballaget.

  Ta gärna läppstiftet med dig i duschen. Den är vattentät!

  Detaljer

  MATERIAL: Plast och silikon.
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD: 9,5 cm.
  BATTERITYP: 3 x AG13 (inkluderade).

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Stimulering
  Bra till slut! Jag köpte denna produkt, och hade först svårt att trycka ner on/off knappen på självaste vibrator-delen, och när jag tog av den delen för att titta till om det kanske var så att ena runda batteriet hade lossnat, men det slutade med att ’luckan’ som ska hålla ner knappen så den kommer i kontakt med batterierna inte satt fast ordentligt i ’lås-krok’ öglan, däremot, tryckte jag ned luckan hårt hela tiden efter att knappen fick kontakt med batterierna, o vibratorn sattes på, så fungerade den, men den kunde alltså inte användas som den skulle. DÄREMOT så skrev jag till Sinful angående problemet med produkten, och dom svarade inom kort med en lösning på om produkten inte fungerade, med två alternativ - Antingen ett presentkort på produktens summa, eller en helt ny vara av produkten man hade köpt. Självklart valde jag att ta alternativ 2, dvs en helt ny vara av produkten, och det gjorde jag rätt i; Den nya jag fick fungerar helt suveränt, och gör det den ska! Så skulle det hända att någon här gör köpet på denna produkt, och det blir samma problem, så är det bara att kontakta dom på kundservice, så hjälper en anställd dig med lösning på hur ni går vidare - Presentkort på produktens summa, eller ny vara av produkten. Som sagt, den nya varan jag fick fungerar suveränt, så se det bara som en ärlig tabbe från när varan förpackas, och inte något jobbigt, vilket leder till dålig recension - Det förjävliga hade varit on det inte fanns någon lösning överhuvudtaget, men även fast det blev lite strul, så ger jag produkten ett betyg på 5/5
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Stimulering
  Fungerar suveränt! Gör verkligen jobbet, både styckvis och vibrationsvis, och ser till så att låren börjar kännas som gelé, när man väl når klimax!
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Stimulering
  Toppen Fick den idag! Den är underbar. Vibrationerna är starka och kvalitén är jätte bra. Toppen helt änkelt.
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Stimulering
  Toppen Utan Snoppen Den är toppen! :)
  5 5 1

  Du recenserar: Screaming O My Secret Läppstift Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *