Screaming O My Secret Läppstift Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Screaming O My Secret Læbestift Vibrator
 • Screaming O My Secret Læbestift Vibrator
 • Screaming O My Secret Læbestift Vibrator

Screaming O My Secret Läppstift Vibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

129,00 kr

  Produktbeskrivning

   Bakom den oskyldiga läppstift design gömmer det sig en liten vibrator perfekt att ha med i handväskan när du är i farten.

  Vibratorn har en diskret design som kommer att komplimentera din sminkväska. Den har ungefär samma storlek (9,5 cm) som ett vanligt läppstift. Det är det berömda företaget Screaming O som står bakom denna läckra läppstiftsvibratorn.

  Du kommer att bli stimulerad på klitoris av läppstiftets flexibla "huvud" som är gjord i mjukt silikon. För att få den mest njutningsfulla upplevelsen rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med vibratorn.

  Välj mellan 4 olika vibrationer - både konstanta och pulserande. Batterierna ger dig minst 80 minuters njutningsfulla vibrationer. Den använder 3 x AG13-batteriersom är inkluderade i emballaget.

  Ta gärna läppstiftet med dig i duschen. Den är vattentät!

  Detaljer

  MATERIAL: Plast och silikon.
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD: 9,5 cm.
  BATTERITYP: 3 x AG13 (inkluderade).

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Stimulering
  Min första vibrator Köpte denna och en dildo som mina allra första leksaker. Testade denna först. Liten yta som man kan ha på huden, vilket som är en nackdel. Men samtidigt väldigt praktisk att ha med sig, så den kommer packas ned när jag åker iväg på semester. Mycket bättre och starkare vibrationer än vad jag hade tänkt mig för en sådan liten pryl.
  Problem med start-knappen, ringde till kundtjänsten, fick en ny kostnadsfritt, den funkade lite bättre, men fortfarande svår-tryckt knapp. Men brukar bara ha på vid ett läge hela tiden och stänger av den när jag är klar, så stör mig inte så mycket.
  Helheten är jag väldigt nöjd!
  5 4 1
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Stimulering
  Effektiv Detta var en bra produkt som är lätt att hantera. Men för mig så hade den inte nog starka vibrationer för att nå klimax, funkar bra som förspel innan man använder sig av en starkare vibrator för att nå hela vägen.
  5 3 1
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Stimulering
  Pleasantly Surprised I am a power queen when it comes to clit vibes (I need them low pitch and rumbly, no buzzing allowed) so when I picked up this battery powered, inexpensive toy I was really only going for the novelty of it. This said: I actually really like the thing! It's not too buzzy, it's absolutely adorable, and the battery life on it isn't bad at all! I definitely don't reach for it all the time but I'm still really happy with the purchase.
  5 4 1
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Stimulering
  Bra till slut! Jag köpte denna produkt, och hade först svårt att trycka ner on/off knappen på självaste vibrator-delen, och när jag tog av den delen för att titta till om det kanske var så att ena runda batteriet hade lossnat, men det slutade med att ’luckan’ som ska hålla ner knappen så den kommer i kontakt med batterierna inte satt fast ordentligt i ’lås-krok’ öglan, däremot, tryckte jag ned luckan hårt hela tiden efter att knappen fick kontakt med batterierna, o vibratorn sattes på, så fungerade den, men den kunde alltså inte användas som den skulle. DÄREMOT så skrev jag till Sinful angående problemet med produkten, och dom svarade inom kort med en lösning på om produkten inte fungerade, med två alternativ - Antingen ett presentkort på produktens summa, eller en helt ny vara av produkten man hade köpt. Självklart valde jag att ta alternativ 2, dvs en helt ny vara av produkten, och det gjorde jag rätt i; Den nya jag fick fungerar helt suveränt, och gör det den ska! Så skulle det hända att någon här gör köpet på denna produkt, och det blir samma problem, så är det bara att kontakta dom på kundservice, så hjälper en anställd dig med lösning på hur ni går vidare - Presentkort på produktens summa, eller ny vara av produkten. Som sagt, den nya varan jag fick fungerar suveränt, så se det bara som en ärlig tabbe från när varan förpackas, och inte något jobbigt, vilket leder till dålig recension - Det förjävliga hade varit on det inte fanns någon lösning överhuvudtaget, men även fast det blev lite strul, så ger jag produkten ett betyg på 5/5
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Stimulering
  Fungerar suveränt! Gör verkligen jobbet, både styckvis och vibrationsvis, och ser till så att låren börjar kännas som gelé, när man väl når klimax!
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Stimulering
  Toppen Fick den idag! Den är underbar. Vibrationerna är starka och kvalitén är jätte bra. Toppen helt änkelt.
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Stimulering
  Toppen Utan Snoppen Den är toppen! :)
  5 5 1

  Du recenserar: Screaming O My Secret Läppstift Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *