Screaming O

Sreaming O producerar roliga och effektiva sexleksaker till förmånliga priser. Screaming O har vunnit en mängd priser, t.ex. "Årets leksakstillverkare", "Bästa sexleksaksmärke" och "Innovation in Adult".

Screaming O - rolig och nybörjarvänlig sexleksak i fickformat

Vad är Screaming O?

Screaming O är ett prisbelönt amerikanskt märke som, som namnet antyder, specialiserar sig på att producera orgasmiska sexleksaker för kvinnor och män - singlar såväl som par. Screaming O står bakom några av marknadens mest sålda produkter och har funnits som varumärke sedan 2005.

Deras lustprodukter är roliga, färgglada, galna, enkla att använda (särskilt för nybörjare), prisvärda, effektiva och finns i praktiska storlekar som är perfekta att ha med sig i semesterresväskan eller till och med i handväskan. Dessutom är alla deras leksaker tillverkade av kvalitetsmaterial som testas i ett oberoende laboratorium för att säkerställa att de inte innehåller några skadliga ämnen.

Med andra ord går du aldrig fel med Screaming O om du letar efter en liten pryl för att krydda upp det hela hemma i dubbelsängen. Sedan starten har amerikanska Screaming O haft en trendig, opretentiös och udda inställning till sexleksaker. Deras filosofi är enkel: de vill att singlar och par ska ha roligare sex och ha en fest medan de gör det.

För fräckt solosex

Om du är en man och behöver krydda upp din solosession, kommer Screaming O's RingO Rangler Cannonball penisring att ge dig en fylligare, hårdare och rakare erektion samtidigt som den ökar känsligheten i hela penisaxeln. Ringen fästs snabbt och enkelt ända ner till roten, är idealisk för onani, men rekommenderas också starkt för användning under sex för att hjälpa dig att hålla längre i sängen.

Om du gillar onani med en twist kan du prova Strength som kittlar din penis med sina inbyggda vibrationer. För kvinnor måste vi lyfta fram den roliga klitorisvibratorn med läppstift som är perfekt att ha med sig på resan. Vibratorns "läppstift" är tillverkat av silkeslen silikon som kan vibrera och pulsa på fyra olika nivåer.

Panty Vibe trosan är en absolut Screaming O-bästsäljare för kvinnor och har en inbyggd minivibrator som kan fjärrstyras med fjärrkontrollen. Nu kan hon gå på nattklubb med sina väninnor och dansa hela natten medan hon i hemlighet stimuleras till orgasm efter orgasm efter orgasm. Naturligtvis kan hon också bara sticka ut på dejtkvällen och lämna full kontroll till sin partner, som kan styra hennes njutning precis som han vill.

För spännande parlek

Och när vi ändå är inne på ämnet lockande lek har Screaming O självklart skapat en handfull oumbärliga leksaker som ni kan ta med er in i sovrummet och njuta av tillsammans hela natten lång. Ge varandra oralsex av andra världsklass, till exempel med den smarta LingO tungvibratorn, som placeras i munnen och förvandlar avsugningen till ett skälvande, orgasmiskt partyfyrverkeri. Som en bonus har den lilla, kraftfulla tungvibratorn en räfflad yta som ger oralsex en extra intensiv dimension.

Naturligtvis kan den användas av och på både honom och henne. Vill du slå två flugor i en smäll och få dubbelt så mycket njutning under samlaget? Då är den testvinnande Screaming O vibrerande penisring det självklara valet! Sätt den på hans penis precis vid roten och ha sex i alla era favoritställningar medan ringens integrerade bulletvibrator skämmer bort och smeker hennes klitoris. Women Health har utsett Screaming O Original Vibrator Ring till den bästa penisringen på marknaden, och tidningen Woman gav den lilla sexleksaken för par sex av sex stjärnor i ett test 2012. Du kanske också vill kolla in Screaming O Combo Penis Ring and Finger Vibrator-setet för en mängd nya och sexiga spelalternativ som du fritt kan experimentera med både tillsammans och separat.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se