Sexjulkalender

Nu kan du förvandla december till årets fräckaste månad, med en sexjulkalender från Sinful. Du får 24 erotiska produkter som du kan njuta av tillsammans med din partner under hela julmånaden. Upplev spänningen och låt er överraskas när ni öppnar en ny lucka i er sexjulkalender varje dag fram till julafton. Du hittar vårt spännande utbud på den här sidan.

Sexjulkalender - gör december ännu fräckare med sexleksaker

Prova en julkalender med sexleksaker

Överraska din partner med en sexjulkalender. Varför? Jo, för bakom varenda lucka gömmer sig en fräck sexleksak som ni kan använda tillsammans. En julkalender med sexleksaker är perfekt till de par som vill skapa mer intimitet i sitt parförhållande, och se till att december blir till en månad full med överraskningar, njutning och fantastiskt sex.

När du köper en sexjulkalender, då kan du vara säker på att innehållet rymmer massor av olika erotiska leksaker som ni kan njuta av tillsammans. Både i kalla, mörka december, och under lång tid framöver. Ni får nämligen hela 24 olika produkter, en för varje dag fram till julafton, och det finns läckerheter både till honom och henne, och självfallet till er som par.

Vi tänker naturligtvis inte avslöja vad som gömmer sig bakom luckor i de olika sexjulkalendrarna på den här sidan, då försvinner ju spänningen! Men om ni vill ha en lite varmare december, då kan vi lova er att det är här ni har bäst möjlighet att hitta redskapen för att ordna till just det. Tänk dock på att hela vårt utbud av julkalendrar med sexleksaker finns i ett begränsat antal. Så frågan är, hur länge vågar ni vänta, innan ni lägger vantarna på ert exemplar? Vi är säkra på att ni inte kommer ångra ert köp.

Få spänning och överraskningar med en sexig julkalender

Julen är en fantastisk tid fylld med gåvor, överraskningar och mysiga stunder. En sexjulkalender kan faktiskt ge er alla tre under hela december. Som vuxna är vi vana vid en inrutad och ganska kontrollerad vardag, så det finns tyvärr inte mycket utrymme för vardagliga överraskningar. Som tur väl är kan 24 erotiska gåvor se till att ändra på det.

Köper ni en sexig julkalender får ni en liten gåva varje dag, som överraskar och piffar till söckendagen. Eftersom ni inte vet vad dagens lucka innehåller, kan ni dela den förväntansfulla dagliga spänningen, från den 1 december och ända fram till julafton. Ni väljer själva om er sexjulkalender ska vara en het, undangömd hemlighet, eller om ni vill låta den stå framme som en juldekoration i hemmet. Sexadventskalendrarnas snygga design gör det nämligen möjligt att ha dem framme fullt synligt, utan att någon blir generad.

Du kan köpa de 24 överraskningarna till din partner, men ni kan också köpa dem ihop, som en gemensam gåva till varandra. I vår blogg kan du läsa mer om varför Sinfuls julkalendrar passar både till honom och henne. Våra vuxenjulkalendrar innehåller nämligen intima leksaker för alla smaker, och bjuder in till samtal om fantasier och personliga preferenser. En sexig julkalender kan alltså hjälpa er komma närmare varandra - både i och utanför sovrummet - och få en varmare jul på många sätt.

Vilken sexjulkalender ska jag välja?

Det finns massor av olika sexjulkalendrar, vilket innebär att det kan vara svårt att veta vilken som passar ert förhållande bäst. Hos Sinful har vi skapat två utgåvor, där båda innehåller flera fräcka gåvor till kvinnor, män och par. Om du är osäker på vilken du ska välja, kan du läsa mer om Sinfuls egna sexadventskalendrar här nedanför.

Åt par utan tidigare erfarenhet med sexleksaker, men som som har lust att utforska sitt sexliv och komma närmare varandra, rekommenderar vi Sinful Classic Julkalender. Den innehåller 24 fräcka produkter, och ni hittar allt ifrån sexleksaker och erotiska accessoarer, till lätt bondage för oerfarna par.

Om ni tidigare har lekt lite med denna typ av produkter, då föreslår vi istället att ni väljer Sinful Deluxe Julkalender. Denna lyxiga sexjulkalender från Sinful innehåller produkter av högsta kvalitet, från några av marknadens mest kända sexleksaksmärken. Vill ni få möjlighet att utmana varandra i nya erotiska lekar, då är det den här versionen ni ska ha.

Oavsett om ni köper Classic eller Deluxe, ingår det gratis Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel, som ni kan använda med era nya produkter. Båda julkalendrarna säljs dock i begränsat antal, så vänta inte för länge om ni också vill göra er december ännu mer intim.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se