Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
 • Snabb och diskret leverans
 • Gratis frakt - Endast idag!

  Sexjulkalender

  Nu kan du förvandla december till årets sexigaste månad med en sexjulkalender från Sinful. Du får 24 erotiska produkter som du kan njuta av tillsammans med din partner eller solo. Låt er överraskas när ni öppnar en ny lucka i er sexjulkalender varje dag fram till julafton.

  Mest sålda produkter

  Piffa upp julen med en sex julkalender

  24 intima dagar med en sex julkalender

  Det är den tiden på året igen när nedräkningen till jul börjar och vi börjar fundera på vilka presenter vi ska köpa till våra nära och kära. Om du vill ha en lekfull månad fylld av spänning, överraskningar och nöje, är en sex julkalender det perfekta valet.

  Julen är en otrolig tid som gör att vi kan umgås med de människor vi bryr oss om. För många är julen full av små överraskningar som gör väntan på att öppna presenterna lite mer uthärdlig. Här syftar vi givetvis på de populära julkalendrarna. Dessa var tidigare endast för barn, men har blivit allt populärare bland vuxna under de senaste åren. Detta har resulterat i ett stort urval av vuxenkalendrar för både män, kvinnor och icke-binära individer.

  Om du inte har stött på en sex julkalender än, är det på tiden att du tar reda på vad allt snack handlar om. På Sinful, erbjuder vi flera julkalendrar med sexleksaker för vuxna så att du kan hitta den perfekta matchen för dig. Det finns något för alla, oavsett om du letar efter något styggt eller snällt, avancerat eller nybörjarvänligt. Vi har också en sex julkalender för både par och singlar, så att alla kan vara med på det roliga.

  Oavsett vilken julkalender du väljer kan du dock förvänta dig allt från roliga sexleksaker och erotiska accessoarer till mjuka bondageprodukter. När du har köpt en sexkalender, kommer du att uppleva glädjen att ta emot varje dag i december - på mer än ett sätt. Skäm bort varandra eller dig själv och räkna ner till julafton med en ny erotisk upplevelse varje dag. Det som återstår att se är om du kan vänta till den 24 december med att öppna den sista luckan.

  Julkalender med sexleksaker – Vad döljer sig bakom dagens lucka?

  Är du redo att hetta till ditt sexliv med en sexjulkalender? Våra unika kalendrar är fyllda med alla möjliga godsaker som hjälper dig att komma i humör för lite festligt kul. Du kan antingen köpa en för att skämma bort din partner eller behålla alla stygga presenter för dig själv. Oavsett vad, så är du garanterad en månad av nöje och sexiga överraskningar. Lägg julmyset åt sidan och ge dig själv en välförtjänt paus med en sex julkalender. En julkalender med sexleksaker är också det perfekta sättet att få dig på humör för en stygg jul.

  Vi känner alla till känslan av att öppna en lucka i en adventskalender. Det är en känsla av spänning följt av överraskning när du äntligen upptäcker vad som döljer sig bakom dagens nummer. När du öppnar en lucka i din sex julkalender, blandas spänningen med upphetsning när du tar reda på vilka stygga äventyr som väntar dig. Slå på hettan med en sex kalender och gör december till årets hetaste månad.

  En julkalendar med sexleksaker är inte bara ett bra sätt att lägga till lite spänning inför julen, men de är också ett bra sätt att visa din partner hur mycket du bryr dig. En kalender med rätt erotiskt innehåll kan också hjälpa till att bygga upp intimiteten mellan dig och din partner. De olika produkterna kan vara en katalysator för öppna och ärliga samtal om fantasier och önskningar som låter er utforska en helt annan sida av ert förhållande och utvecklas som ett par. Ta en titt på vårt stora utbud av sex kalendrar på den här sidan och hitta inspirationen du behöver för att göra julen till en säsong av roliga och sexiga nya upplevelser.

  Köp din sexleksak julkalender på Sinful

  Letar du efter en sexjulkalender till jul i år? I så fall är Sinful Original Julkalender det perfekta valet. Innehållet kommer att väcka din nyfikenhet på sätt som du aldrig hade kunnat föreställa dig. Den populära modellen erbjuder dig inte mindre än 24 handplockade storsäljare och låter dig därför prova en rad sexleksaker och erotiska tillbehör.

  Du kan också välja Sinful Premium Julkalender, som innehåller 24 högkvalitativa produkter från några av de bästa varumärkena inom sexleksaksindustrin, inklusive Sinful, Amaysin, obaie och MR.MEMBR. Denna julkalender är väl lämpad för personer som redan har viss erfarenhet av sexleksaker och som värdesätter hög kvalitet när det kommer till erotiska produkter.

  Det senaste året har vi också jobbat med fyra nya sex julkalendrar. Två av kalendrarna är designade för singlar och par av samma kön (kvinna/kvinna eller man/man), medan de andra två har 4 stora kalenderpresenter istället för 24 mindre överraskningar. Vi anser att alla ska ha möjlighet att njuta av en sexleksak julkalender och de stygga juläventyren som följer med den.

  Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender För Kvinnor och Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender För Män ger dig 12 dagar av sexiga överraskningar som är idealiska för solo- eller parlek. Varje enskild produkt är noggrant utvald för att maximera den kvinnliga eller manliga njutningen för singlar eller samkönade par och passar dem som känner att 24 paket kan vara lite överväldigande.

  Om du föredrar att göra varje söndag i advent extra speciell, har vi något för dig också. Vår Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julkalender sexjulkalender och Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julkalender kalendern innehåller alla leksaker och tillbehör du behöver för att göra varje söndag fram till jul oförglömlig. Varje vecka får du prova en ny produkt och du har gott om tid att utforska alla dess kvaliteter.

  Alla våra sex sexleksak julkalendrar kommer även med en inspirerande guide där du kan läsa på om olika tips och tricks för varje produkt. Det finns dock bara en begränsad mängd av årets sexjulkalender, så du måste vara snabb om du vill säkra en själv. Vänta inte tills det är för sent och missa en december fylld av njutning och intimitet. Köp din sexleksak kalender från Sinful idag.

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Gratis frakt - Endast idag!
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful