Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr

  Sexig Julkalender till Vuxna

  Köp en av våra sexig julkalendrar till vuxna och fyll december med massor av fräcka överraskningar, njutning och sex. Vuxenkalendrarna innehåller erotiska sexleksaker som ni kan njuta av tillsammans, varje dag fram till julafton, och använda för att utforska både varandra och ert sexliv. Det kommer skapa mer intimitet i parförhållandet och föra er närmare varandra, så köp en sexig julkalender till vuxna och gör december till årets fräckaste månad.

  Mest sålda produkter

  Sexig Adventskalender vuxen – Gör december ännu fräckare med sexleksaker

  Prova en adventskalender vuxen

  Du är aldrig för gammal för nya leksaker och med en adventskalender vuxen från Sinful får du 24 nya leksaker varje dag fram till julafton. Sinful-kalendern har blivit ett måste på mångas önskelistor, och det av goda skäl!

  En adventskalender vuxen med sexleksaker är ett bra sätt att skapa intimitet och njutning i sovrummet under en annars hektisk och stressig månad. Få ett försprång på årets önskelista och överraska din partner eller unna dig själv en adventskalender vuxen med en fräck sexleksak eller erotisk accessoar bakom varje lucka för heta upplevelser under hela månaden.

  När du köper en kalender hos oss kan du vara säker på att den innehåller en massa olika sexleksaker som du kan njuta av i december – och en lång tid efteråt. Vi erbjuder en adventskalender vuxen för både par och singlar med 24 olika produkter som innehåller alla möjliga godsaker till sovrummet. Om du är mer intresserad av helggåvor är det också ett alternativ med vårt nya urval av "Four Weeks of Playful Christmas". Dessa kalendrar är lämpliga för att göra varje advent i december till något speciellt i sovrummet.

  Vi avslöjar självklart inte vilka presenter du hittar bakom luckorna i vårt utbud här på sajten, men vi lovar att om du skulle vilja ha en hetare december så är det här du hittar dina alternativ. Hela vårt utbud av adventskalender vuxen är begränsat till antalet. Så frågan är egentligen hur länge du är villig att vänta med att köpa din? Vi är säkra på att du inte kommer ångra att du köpte den. Gör Sinfuls julkalendrar till en tradition och förvandla varje dag i december till julafton med en adventskalender vuxen.

  Få spänning och överraskningar med en sexig julkalender

  Under den magiska julmånaden fokuserar vi ofta på presenter, överraskningar och kvalitetstid. En adventskalender vuxen kan hjälpa dig att få alla tre under hela december. Som vuxna är vi ofta vana vid att ha kontroll över många områden i våra liv. Det gör att vi sällan blir överraskade i vår vardag, men lyckligtvis kan 24 erotiska gåvor hjälpa till att förändra detta. Speciellt i december när dagarna rusar förbi och stressen tar över tycker vi på Sinful att det är viktigt att lägga extra fokus på det goda. Med en adventskalender vuxen kan du släppa kontrollen och stressen och ge efter för överraskningen, kvalitetstiden och varandra.

  Lägg sysslorna och vardagen åt sidan och tänd gnistan på nytt med antingen dig själv eller din partner i sovrummet. Tillsammans utgör spänning och förväntan det perfekta receptet för att utforska, experimentera och uppleva saker tillsammans och era nya sexleksaker. Flirta och lek med varandra — det kanske är dags att välkomna en ny fantasi? Sex är trots allt det perfekta kärleksspråket för att fira julen.

  Om du köper en sexig julkalender för vuxna får du en liten present varje dag som överraskar, adderar lite extra krydda i din vardag och ger dig grunden för spännande lek under lakanen. Ingen av er kommer att veta vad dagens lucka rymmer, och ni kommer att ha den spänningen tillsammans från 1 december ända fram till julafton. Du bestämmer om din julkalender för vuxna bör gömmas undan som en privat liten hemlighet, eller om du vill visa upp den som en del av juldekorationerna i ditt hem. De många vackra kalenderdesignerna ger dig möjlighet att välja helt själv.

  Du kan köpa de 24 överraskningarna till dig själv, din partner, eller så kan ni köpa kalendern tillsammans som en gemensam present till varandra. Läs vår blogg och få mer information om varför en julkalender för vuxna från Sinful är den perfekta presenten till honom och henne. Kalendern innehåller sexleksaker för alla smaker och erbjuder en möjlighet att öppna upp för samtal om fantasier och personliga preferenser. Den här sortens kalender kan därför hjälpa er att komma ännu närmare som par, både i och utanför sovrummet. Skapa en våt, men het jul med en vuxen adventskalender – för vem älskar inte njutning? Det gör verkligen vi på Sinful.

  Vilken vuxen adventskalender ska jag välja?

  Det finns många olika vuxen adventskalender på marknaden, så det kan vara svårt att avgöra vilken som är bäst för dig eller ditt förhållande. På Sinful har vi valt ut sex utgåvor, som alla innehåller en mängd fräcka presenter till henne, honom eller par. Om du inte är säker på vilken kalender du ska välja kan du läsa mer om varje Sinful-kalender nedan.

  Vi rekommenderar Sinful Original Julkalender för par som inte har erfarenhet av sexleksaker, men som vill utforska sitt sexliv och komma närmare som ett par. Denna version innehåller 24 fräcka produkter inklusive allt från sexleksaker och erotiska accessoarer till produkter inom mjuk bondage.

  Om du har lite mer erfarenhet av sexleksaker så rekommenderar vi istället Sinful Premium Julkalender. Denna lyxiga adventskalender vuxen par innehåller produkter av bästa kvalitet från några av de mest välkända sexleksaksmärkena. Om du vill utmana din erotiska lek är denna version det rätta valet för dig.

  Vi har lanserat fyra nya sexig adventskalendrar vuxen det här året. Med vår nya 12 Days of Christmas Adventures Julkalender För Kvinnor får du en adventskalender vuxen par designad för en ensamstående kvinna eller för kvinna/kvinna-par. Den här julkalendern för vuxna är avsedd för kvinnlig stimulans och njutning, och du hittar bland annat förföriska sexleksaker, snygga accessoarer och vackra bondageprodukter som passar både för sololek och parlek.

  Som en kontrast till den kvinnliga versionen har vi även skapat en 12 Days of Christmas Adventures Julkalender For Män för den ensamstående mannen eller man/man-paret. Den här julkalendern för vuxna erbjuder sexleksaker som är som gjorda för den perfekta onaniupplevelsen eller stimulering för manliga par.

  Är du mer inne på att öppna presenter under helgen erbjuder vi även en Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julkalender och en Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julkalender. Med dessa utgåvor kommer du att ha möjlighet att öppna 4 luckor med flera överraskningar gömda bakom var och en. På så sätt kan du tilldela varje söndag i december ett tema med nya fräcka leksaker.

  De sex julkalendrarna för vuxna finns dock bara i begränsad upplaga, så vänta inte för länge för att göra din december ännu mer intim.

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful