Sportsheets Anal Explorer Kit Strap-On Set

Klicka på en bild för att förstora den

 • Sportsheets Anal Explorer Begynder Sæt
 • Sportsheets Anal Explorer Begynder Sæt

Sportsheets Anal Explorer Kit Strap-On Set

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager igen den 2020-10-07 Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

799,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vem av er ska vara den dominerande och vem ska vara fastspänd? Med dessa handleds- och lårmanchetter kan ni fixera varandra.

  Setet består av 2 handledsmanschetter och 2 lårmanschetter som används till att spänna fast händerna mot låren. Lårmanschetterna passar lår på upp till 75 cm i omkrets.

  De är enkla att justera och mycket behagliga att ha på. Det samma gäller handledsmanschetterna som också är mycket mjuka.

  Setet lämnar inte märken på huden. Det ger möjlighet för många olika sexställningar och kan med fördel användas med en ögonbindel.

  Detaljer

  Drömmer du om att introducera din partner för en ny värld av njutning och stimulering, då är Sportsheets Anal Explorer Kit Strap-On setet ett bra köp.

  Det innehåller två dildos i olika storlekar så du och din partner gradvist kan få en fylligare stimulering. Oavsett om ni önskar att experimentera med pegging, anal eller vaginal stimulering kan ni se fram emot flera timmars kittlande lek.

  Det justerbara harnesset passar till de flesta storlekar och är lätt att sätta på. Den valda dildon monteras i en av de medföljande O-ringarna, som lätt kan bytas.

  Dildosarna är tillverkade i medicinskt silikon. Please-dildon har en diameter på 2 cm och kan föras in 10 cm. Skyn-dildon har en diameter på 3,3 cm och kan föras in 13 cm.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Sportsheets Anal Explorer Kit Strap-On Set

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: