TENGA 3D Spiral Onaniprodukt

Klicka på en bild för att förstora den

TENGA 3D Spiral Onaniprodukt

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

399,00 kr

279,00 kr

  Produktbeskrivning

  Tenga 3D Spiral är en spännande och läcker onaniprodukt för män från det japanska sexleksaksmärket Tenga. Som tillverkare av några av världens mest populära produkter till män har Tenga ännu en gång lyckats skapa en genomtänkt och ytterst diskret produkt.

  Tenga 3D Spiral har en konstnärlig spiraldesign som ger dig intensiv stimulering. Den är tillverkad i mjukt TPE-gummi som känns realistisk mot huden.

  När du ska använda Tenga 3D börjar du med att vända ut och in på produkten, så att du kan se den stimulerande designen inuti själva onaniprodukten. Applicera lite vattenbaserat glidmedel innan du tränger in i Tenga 3D så uppnår du den mest realistiska känslan.

  Tenga 3D-produkterna erhöll 2012 som första manliga onaniprodukter någonsin ett Red Dot Award för "bästa produktdesign".

  3D Spiral erhöll i september 2012 ett AVN-award för årets "icke-elektriska" produkt för män.

  Så rengör du Tenga 3D:
  Tvätta onaniprodukten grundligt, både in- och utvändigt. Använd rengöringsspray för sexleksaker för optimal rengöring. Fäst onaniprodukten på själva hållaren igen och låt den torka. När den är torr kan du sätta på locket och packa upp Tenga 3D igen när begäret infinner sig.

  Detaljer

  MATERIAL: TPE-gummi.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  LÄNGD: 11,5 - 40 cm.
  DIAMETER: Flexibel.
  VIKT: 290 g.
  PASSAR TILL: De flesta män.
  GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Nja... Ganska eländig. Räfflorna gnider alldeles för hårt mot det känsliga ollonet. Det blev bara en användning och sedan i soporna. Har testat ett antal sexleksaker och måste säga att inget slår frugan eller för den delen högerhanden.
  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Superköp Det här är helt klart den bästa onaniprodukt jag har testat. Den rätt riktigt skön och den är galet lätt att rengöra. Jag har klippt hål i toppen så min kuk går hela vägen igenom, eftersom jag inte har något behov av att komma inne i den. Det enda negativa jag kan säga om den är att det låter lite när man använder den men det gäller för alla fleshlights och sleeves så sätt på lite musik medan du njuter om du som jag bor i lägenhet :).
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Annorlunda och otroligt skönt Fruktansvärt skön på ett annorlunda och helt nytt sätt enligt min pojkvän. Olikt allt han tidigare upplevt. Så pass intensiva orgasmer att det varit svårt att ta av den efter att han kommit i den, för han blir så superkänslig att det gör ont att försöka glida ur den, haha!
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Prisvärd och ovärderlig! Denna produkt från Tenga har gjort det igen, den är grymt skön och extremt lätthanterlig samt galet lätt att rengöra! Den har ett litet hål vilket gör det hela lite extra tajt vilket gör att massagen är enorm ifrån räfflorna, de masserar verkligen grymt bra och den är verkligen prisvärd!
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Wow Riktigt, riktigt bra. Med priset i åtanke, fantastisk! Mycket stimulerande (även för oss som inte är så stora) och enkel att rengöra och torka. Dessutom skulle man kunna ha den ståendes i stället, och folk skulle inte ha en aning om vad det är.
  5 5 1

  Du recenserar: TENGA 3D Spiral Onaniprodukt

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: