TENGA Air-Tech Strong Onaniprodukt

Klicka på en bild för att förstora den

 • TENGA Air-Tech Strong Onaniprodukt 1
 • TENGA Air-Tech Strong Onaniprodukt 2

TENGA Air-Tech Strong Onaniprodukt

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

249,00 kr

199,00 kr

  Produktbeskrivning

  TENGA Air-Tech Strong är en vidareutveckling av originalet Deep Throat Cup från TENGA, som har utsetts till den bästa sexleksaken för män.

  Air-Tech Strong är gjord av ett skönt och mjukt material som känns behaglig och realistisk när du använder den. Materialet i Strong är fastare än i de andra Air-Tech-versionerna och passar perfekt för dig som vill ta njutningentill nästa nivå. Du kan själv kontrollera hur sugande känslan ska vara när du använder din Air-Tech med hjälp av en ventil som sitter på toppen av produkten.

  Den nya TENGA Air-Tech Strong har utvecklats för att kunna användas gång på gång, till skillnad från originalet Deep Throat Cup, som har tagits fram för engångsbruk. Om du rengör sleevet efter användning, och alltid applicerar nytt glidmedel vid användning - kan onaniprodukten användas upp till 50 gånger.

  TENGA Air-Tech kan fås i 3 olika utgåvor med respektive utformning och textur på insidan. Den här versionen, Strong, ger den mest åtsittande känslan, medan Gentle stimulerar mjukt och försiktigt. Regular är den version som känns mest realistisk.

  Detaljer

  MATERIAL: TPE.
  FTALATFRI: Ja.
  LÄNGD: 16,5 cm.
  DIAMETER: 6,4 cm.
  VIKT: 91 g.
  GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Inte särskilt skön Kan ej rekommendera denna till någon med medelstor penis. Insidan känns hård och plastig, den är några centimeter för kort för att täcka hela penisen, och lufthålet på toppen skapar inte mycket värde utan gör mest oljud ifrån sig. Kvalitetsmässigt känns det dock som en ganska gedigen produkt, men det väger inte upp för faktumet att den inte är särskilt skön. Istället för denna produkt rekommenderar jag dig att lägga till två hundralappar och investera i t.ex. Flight Pilot.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Sjukt bra! Denna produkten är sinnessjukt potent! Skönt räfflad insida och lagom tajt gör att detta är ett kanonverktyg! Aningen grund kanske... en extra skön finess är när man har trängt in i den, å håller för ”sughålet” när man ska dra ut- så får man en otroligt skön sugande känsla! Är precis som den vill suga ur precis varenda droppe ut en!
  5 5 1

  Du recenserar: TENGA Air-Tech Strong Onaniprodukt

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.