TENGA Egg Shiny Onani Handjob för Män

Klicka på en bild för att förstora den

  • TENGA Egg Shiny Onani Handjob för Män produktbild 1
  • TENGA Egg Shiny Onani Handjob för Män produktbild 2
  • TENGA Egg Shiny Onani Handjob för Män  3
  • TENGA Egg Shiny Onani Handjob för Män produktbild 3
  • TENGA Egg Shiny Onani Handjob för Män  4

TENGA Egg Shiny Onani Handjob för Män

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

89,00 kr

Produktbeskrivning

TENGA Egg Shiny är en genialisk och läcker onaniprodukt för män som vill ha en mjukare och mer intensiv känsla än med ett vanligt handjob. Shiny är ett flexibelt penisöverdrag i silikon som passar för män i alla storlekar. Invändigt har den ett retande mönster i form av en sol som skämmer bort dig med sina strålar.

Shiny är en del av TENGAs nya ‘Hard Boiled’ serie av onaniägg som har tillverkats i ett tjockare material som ger en mer fast känsla jämfört med de andra TENGA EGGs. 

Så här använder du TENGA Egg Shiny:
Ta ut Shiny ur äggskalet, häll i glidmedlet som ingår ner i det lilla hålet som är i ägget och låt penis glida in i hålet. Du kan sträcka ditt TENGA Egg upp till 30 cm av längden och för varenda rörelse du gör med ägget kommer dess unika strukturer på insidan reta och massera dig.

TENGA Egg är den perfekta reseleksaken för den lustfyllda mannen. Ingen gissar vad det är!

Obs! TENGA Egg Shiny har gjorts som en engångsprodukt, men kan lätt användas fler gånger om du tar hand om den, tvättar den grundligt efter användning och påför nytt glidmedel. Hur många gånger den kan användas kommer att bero på hur tuff du är mot sleeven när du använder den. Vi rekommenderar att du håller så långt ner på sleeven som möjligt för inte att belasta den yttersta delen för mycket.

Detaljer

MATERIALE: Medicinskt silikon.
FTALATFRI: Ja.
LÄNGD: 6,5 cm - 30 cm.
DIAMETER: Upp till 15 cm.
PASSAR FÖR: Alla penisstorlekar.
GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
BRUKSANVISNING: Engelska.

 

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Stimulering
Användarvänlig
Orgasmgaranti
Skön och lättanvänd Kvalitén är bra, känns "verklighetstroget". Kunde dock varit mer tydliga räfflor så insidan känns lite mer. Perfekt för förspel med sin partner då ena handen kan använda ägget och andra handen på andra ställen av kroppen. För priset är det helt klart värt det. Jag kunde inte få orgasm av denna dock utan den fungerar mer som en förspelsleksak.
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Stimulering
Användarvänlig
Orgasmgaranti
Föredrar Hard Boiled Jag har provat flera av de första Tenga äggen förr och jag tycker verkligen om dem. Men efter att ha provat ett av de nya hard boiled äggen måste jag säga att de faktiskt är ännu bättre. Eftersom materialet är tjockare är mönstret på insidan tydligare och så blir man mer stimulerad.
5 5 1

Du recenserar: TENGA Egg Shiny Onani Handjob för Män

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av:


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.