TENGA Flip Hole Svart Onaniprodukt

Klicka på en bild för att förstora den

 • TENGA Flip Hole Svart Onaniprodukt 1
 • TENGA Flip Hole Svart Onaniprodukt 2
 • TENGA Flip Hole Svart Onaniprodukt 3
 • TENGA Flip Hole Svart Onaniprodukt 4
 • TENGA Flip Hole Svart Onaniprodukt 50
 • TENGA Flip Hole Svart Onaniprodukt 100

TENGA Flip Hole Svart Onaniprodukt

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

689,00 kr

  Produktbeskrivning

  Tenga Flip Hole är en av de onaniprodukter på marknaden, som ger dig den mest realistiska känslan av sex med en partner - och mer därtill. Tack vare det oerhört detaljerade silikonmönstret på insidan, med räfflor, knottror och klyftor, ger Tenga Flip Hole dig en mycket intensiv stimulering.

  Flip Hole har en mycket snygg och stilren design, som på intet vis liknar en onaniprodukt. Trots det erbjuder den något av den absolut bästa du kan uppleva, när det kommer till sexleksaker för män.

  Sidorna på Tenga Flip Hole är mycket flexibla. Kläm, massera och stimulera din penis, eller skapa ett individanpassar vakuumtryck runt den genom att pressa sedan ut luften ur produkten.

  Tenga Flip Hole kan, som den första onaniprodukten i världen, öppnas. Därför är den väldigt lätt att rengöra, och som följd superhygienisk.

  Den är 100% manuell och använder varken batterier eller ström. Däremot får du med 2 varuprover på glidmedel på köpet.

  Föredrar du en mer försiktig stimulering, rekommenderar vi att du istället väljer originalet Tenga Flip Hole Vit.

  Detaljer

  MATERIAL: PC och TPE.
  ALLERGENER: Fri från ftalater.
  UTVÄNDIG LÄNGD: 17 cm.
  INVÄNDIGT DJUP: 14 cm.
  UTVÄNDIG DIAMETER: 7,6 cm.
  VIKT: 680 g.
  REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  MEDFÖLJER: 2 st vattenbaserat glidmedel á 10 ml.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Tenga flip Mycket bra men väldigt dålig konstruktion gick sönder första gången
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Meeh Duger eventuellt ett par gånger men tröttnade snabbt
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Så skön Gick och längtade i flera dagar på att min lilla vän skulle komma så förväntningarna var stora. På premiären fylldes hon med glidmedel och den kördes in, så himla skönt, kändes inte som en riktig men minst lika skönt. Använde denna två gånger första kvällen och har användt henne varje kväll nu i 10 dagar, så underbart skönt det är. Ett stort plus på att hon är så lätt att rengöra
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Mycket Stimulerande Precis som rubriken så öppnar jag recensionen med att denna TENGA är mycket stimulerande och det är också min första.
  När jag öppnade den var första intryck att "gångjärnet" verkade klent/smalt och det fanns en rädsla att den skulle gå sönder. Första gången jag skulle använda den tog jag en av de medföljande glidmedlen och applicerade det jämnt längs med hela insidan, på båda sidorna. Den var sådär lagom intuitiv med att du ska montera den i "locket" i skenorna för att använda den. När den åkte ned på kuken var det blandade känslor att tycka det var skönt då det finns så mycket som smeker och "trycker" på ollonet och penisen i den. Det var inga större problem för min del att låta den jobba upp och ned för skaftet för att få mig att komma till skott. Det har nu gått tre månader sedan jag fick hem den och den har tjänat mig väl sedan dess.
  Vad jag lärt mig under resan är att det blir bättre resultat och mindre spill om glidet läggs på en sida när den ligger ned, applicera mer glid i/kring "dubbelbollarna" vid gångjärnet och sedan se till att det finns "lagom" med glid längs med, upp till hålet. Montera ihop den och antingen låter du den ligga en liten stund så glidet får sprida sig (beroende på viskositet) eller så trycker du ihop den för att fördela glidet. Du kan med fördel "toppa" med lite glid för att göra det lättare att föra in penisen. För att montera ihop den igen tar du locket med skenor/ben och låter dem följa den "räls" som sitter på sidan och som ska hålla ihop den, vilket var lite lagom knepigt då du måste passa in sidorna så dem håller fast i kanterna och sedan låter du "locket" glida på plats (fastnar den är den inte i rätt position). För att tvätta och rengöra den är det bara att öppna den . Enkelt då den öppnas längs med hela fickan. När du är klar kan du använda "locket"/benen och precis som en av bilderna låta den lufttorka innan du packar ihop den för förvar.
  Jag har sedan jag införskaffat av denna även köpt en TENGA Silver flip hole.
  Material och kvalitet? Höljet är i svart plast och känns sådär lagom stadigt och jag är osäker om den skulle överleva ett fall eller om man råkar trycka får hårt på den. I jämförelse med en fleshligt känns den billigare och tunnare, mindre rigid. Silikonet har än så länge varit bra och skulle jag vara bättre på att underhålla och sköta det så skulle jag inte förvånas om den håller flera år. Knapparna som sitter på sidan är bara en del av en plastskiva som är gjuten in i silikonet och som hjälper att trycka de olika delarna av fickan för att öka stimuleringen eller pressa ut luften. Ingen elektronik eller maskin som kan gå sönder.
  Storlek (ungefär): utvändigt; höjd i förvaringsläge, 175 mm, 195 mm för användning. diameter kortsida 68 mm, 85 mm långsida (omkrets 235 mm) Interna mått (ca): 135 mm lång, 50 mm diameter.
  Hur stimulerande är den? Mycket stimulerande och är det inte din grej så kan det bli för mycket. Jag har lärt mig gilla det.
  Är den lätt att använda? Den kräver lite finess att montera så att "locket" åker på "rälsen" korrekt. Den fungerar bäst om knapparna är ovan och under penisen och inte på sidan då den inte håller tätt i det läget och luft tillåts komma in i den vilket minskar dess funktionalitet,
  om än bara tillfälligt. Är du stor, grov, lång finns risken att den inte funkar tillfredsställande för dig.
  Orgasmgaranti? För mig personligen, definitivt! Den har då gjort sitt jobb varje gång jag plockat fram och använt den.
  Genomsnittligt betyg: I skrift ger jag den 4,5 / 5. Den hade gärna fått vara lite stabilare i både gångjärnet och bara rent allmänt i plasten. funktionen som är dess största styrka är även dess största svaghet då den delas på mitten vilket negativt påverkar dess fysiska hållbarhet. Jag rekommenderar ändå denna produkt!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Lite för intensiv Tenga black är enligt mig för stimulerande för sitt eget bästa. Den är även ganska tight vilket är värt att tänka på. Rengöringen är dock väldigt enkel och smidig vilket är ovanligt enligt mig. Om du aldrig har haft en sexleksak innan, välj då något annant, typ satisfyer men, så du vet mer hur trångt och stimulerande du vill ha det.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Riktigt bra! Har testat flera liknande produkter och chansade på denna. Helt otroligt, den är riktigt bra. För den som vill öva upp uthållighet är den grym! Som en tidigare recensent skrivit så kan den hända att silikonmaterialet glider ut ur själva höljet ifall man är stor av sig. Själv är jag 16 cm lång med omkrets på ca 7 cm. Det funkar bra men silikonen glider ut lite. Tillskillnad från andra produkter (typ Fleshlight) kan du själv pressa in silikonet och få det tajtare. Supernöjd med denna produkt!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Bästa jag har provat Jag köpte nyligen en Fleshlight som jag blev grymt besviken på, vilket fick mig att skriva denna recension. Har haft min Fliphole i ett par år och tycker den är grym, mycket bättre än Fleshlight. Jag tror jag vet varför det finns några dåliga recensioner och som en av dem nämner så är denna leksak mer designad för oss som har mer genomsnittliga penisar. Om du har grövre och längre, så kommer den nog glida isär och inte vara tillräckligt lång.

  + Bra att man kan öppna den applicera glid/rengöra
  + Väldigt skön stimulans
  + Hög kvalitet
  + Man kan själv applicera mer tryck med händerna där delar av utsidan är mjuk

  - Förmodligen för liten för folk med stor penis

  Awesome om du ligger runt genomsnitt
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Nja...en besvikelse för mig. Första gången jag prövar en onaniprodukt och jag måste säga att jag är rejält besviken. "Behållaren" är svår att stänga ordentligt och glider lätt isär. Stimuleringen är också ganska medioker och jag tror till och med att jag föredrar fröken höger.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  spridda skurar som tidigare talare.(David?)
  tyvärr fick jag hans info efter att jag hade beställt.
  den är väldigt smal så material trycks ut på sidorna o man får parera så den inte glider isär.
  ev gjord i Asien och ej för grövre kroppsdelar.
  det mest positiva är innerstruktur o mjukhet material.
  vilket kan synas på vissa filmer på nätet.
  samt ett litet prov med glid som var helt suveränt.
  dock var ej de 3 olika lovade flaskorna med.

  men mkt bra service på sinful o snabb leverans från Danmark.

  fortfarande leder nog Fleshlight för min del förutom den inre strukturen.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  opassande Såg ut som en bra design men efter att jag använt den så är jag inte nöjd. Storleksmässigt passar den inte män med större penis då man bottnar höljet (gör att tryck knapparna inte fungerar) och trycker ut sleeven ur öppningen, sedan tar man sig inte in i slutet (en boll). Under användning så knakar och vrider sig höljet vilket ger en känsla långt norr om kvalitet.

  Positivt. Lätt att andvända ( vilken onani produkt är inte det? )
  Relativt lätt att rengöra.
  Snygg design.
  2/5 stimulering

  Övrigt. Jag fick inte med det anvisade glidmedlet. Skulle inte säga att den var prisvärd (köpt på rea 589:-)
  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Vad du än gör! Köp ingen annan! Köp denna! Produkten är av mycket bra kvalite i jämförelse med andra produkter ute på marknaden. Genom sin design undviks eventuell slitage på produkten, både invändigt som utvändigt som annars åstadkommes vid vanligt bruk av onaniprodukter. Den är lätt att använda, rengöra och har en fantastisk insida med flera oilka stimuli som stimulerar penis i olika grad och på olika sätt vilket ger dig känslan av att ha ett riktigt samlag, tro det eller ej! Det bästa av allt är att produten har ett diskret yttre. Jag är supernöjd med min produkt. Skulle jag tappa bort min slänger jag mig på telefonen och beställer en ny från Sinful igen! Vad ni än gör! Köp Tenga Flip Hole oavsett!!!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Helt perfekt Fantastisk skön och enkel att använda.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Klockren Finns inget negativt angående denna produkt!
  Uppfyller mina krav och är lätt att använda!
  När min är utsliten så kommer jag köpa en likadan!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Den var värd pengarna Jag har använt den många gånger sedan jag köpte den, först nu på senare tid efter många användningar så börjar den närma sig slutet. Den är definitivt värd pengarna - den klarade mina förväntningar. Det skulle dock vara intressant med något slags ställ för den så man slipper använda handen.
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Mannens bästa vän + Lätt att rengöra
  + Läcker inte
  + Oerhört skön, man känner verkligen hur de olika mönsterna inuti gör dem unika.
  + Tack vare de 3 knapparna får man variation. Behöver inte använda knapparna, det är väldigt skönt ändå.
  + Fungerar i alla positioner

  - Högljudd
  - Ena listen har lossnat en bit. Men det är bara att limma på igen.
  - Kort, ifall du har 16cm + så lär du bottna om du kör så långt in du kan.

  Är oerhört nöjd med denna produkt! Definitivt värd pengarna, har haft denna i några år nu och ska i skrivande stund köpa en till fast annan version pga mönsterskillnaderna =)

  5 5 1

  Du recenserar: TENGA Flip Hole Svart Onaniprodukt

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.