TENGA Vacuum Controller Set

Klicka på en bild för att förstora den

 • TENGA Vacuum Controller Set 1
 • TENGA Vacuum Controller Set 2

TENGA Vacuum Controller Set

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

629,00 kr

499,00 kr

  Produktbeskrivning

  TENGA Vacuum Controller är ett tillbehör som du sätter fast på din TENGA Cup och sedan medför att du upplever en avsugningsliknande känsla under användning.

  Den är enkel att använda: du börjar helt enkelt med att sätta i batterierna i den runda delen av tillbehörets topp. Därefter placerar du den på din TENGA Cup och sätter sedan igång produkten. Kombinationen av din TENGA Cup och TENGA Vacuum Controller kommer se till att du blir stimulerad av röresler som liknar en riktig avsugning.

  Vi rekommenderar att du använder din masturbator precis som du brukar genom att röra den upp och ner över din penis. Den sugande effekten kommer då att förstärka och förbättra din onaniupplevelse. Om du tycker att den sugande känslan blir för intensiv kan du alltid klicka på "Relase Button" för att lätta på trycket lite.

  Tillsammans med Vacuum Controller får du också en U.S. TENGA Cup som är lite större än originalmodellerna. Därav medföljer det också två olika controller-tillbehör: en som passar till originalmodellen och en som passar till den lite större U.S.-modellen.

  TENGA Vacuum är inte vattentät och kan därför inte användas i badkaret. Du rengör själva adaptern med hjälp av en torr och ren trasa.

  Notera att TENGA Vacuum Controller använder sig av 4 x AAA-batterier som skall köpas separat.

  Vacuum Controller passar till TENGA Deep Throat Cup, Original Deep Throat, TENGA Deep Throat Cup Cool och U.S. TENGA,. De är alla försedda med ett klistermärke som förtydligar detta.

  Detaljer

  MATERIAL: ABS-plast.
  EFFEKT: Avsugningskänsla.
  BATTERITYP: 4 x AAA-batterier (ingår ej).
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: TENGA Vacuum Controller Set

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.