Anal Fantasy Large Anal Gaper

Klicka på en bild för att förstora den

 • Anal Fantasy Large Anal Gaper

Anal Fantasy Large Anal Gaper

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

499,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vill ni gärna utforska nya områden i den fräcka, anala världen, eller göra er dominanslek extra kinky? Då är Anal Fantasy Large Anal Gaper perfekt för er.

  Den ihåliga analpluggen ger en fyllig stimulation och tillför samtidigt fri sikt för din partner, som ett extra fräckt tillägg till leken. Den genomskinliga designen ger en fräck känsla av att både vara underställd och rummets naturliga blickfång.

  Använd analpluggen under kinky dominanslekar och för in fingrar, dildosar, vätskor eller något helt annat i anuset via pluggens ihåliga inre.

  Analpluggen är gjord av glas och kan värmas upp eller kylas ner, vilket ger leken en extra sinnesfylld dimension. Värm upp pluggen genom att lägga den i varmvattenbad. Eller varför inte kyla ner den genom att lägga den i kylskåpet eller hålla den under rinnande kallt vatten.

  Anal Fantasy Large Anal Gaper har en bra storlek som gör den ideell till er som har erfarenhet med anal stimulation och känner för att utforksa det ytterligare, samt få en fyllig och intensiv stimulation.

  Detaljer

  MATERIAL: Glas.
  FULL LÄNGD: 11,5 cm, varav 9 cm kan föras in.
  DIAMETER: 4 cm (bredaste delen).
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Anal Fantasy Large Anal Gaper

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *