Tunnel Plugs

Om du är ett fan av analstimulering och gärna vill utöka din personliga repertoar, då ska du ta en titt på vårt sortiment av tunnel plugs. En tunnel plug är lite mer kinky än en vanlig modell, men det gör bara det hela ännu fräckare.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Längd att föra in
Diameter
Material
Aluminium alloy (2)
Glass (3)
Silikon (26)
TPE (1)
Egenskaper
Fjärrstyrd (3)
Hollow (8)
Splashproof (2)
Suction Cup (3)
Uppladdningsbar (3)
Vattentät (1)
Vibrating (3)
Märke
Anal Fantasy Collection (1)
Anal Fantasy Elite Collection (2)
ANOS (1)
Booty Sparks (1)
JOYRIDE (1)
Master Series (7)
Ouch! (1)
Oxballs (9)
Perfect Fit (3)
Sinful (4)
Tailz (1)
Visa alla 31 produkter
Du har sett 31 av 31 produkter

Tunnel plug - En extra kinky upplevelse

Vad är en tunnel plug?

Du har kommit fram till att du gillar analsex och att du tänder på kink och fetisch i olika former, för att inte tala om att kombinera de två; grattis! Det finns gott om fetishleksaker att välja mellan för den som vill experimentera analt, allt från prostatavibratorer och anal dildos, till buttplugs med eller utan svans och olika former av analkulor. Om du känner dig redo att ta dina analupplevelser till nästa nivå, då bör du överväga en tunnel plug

En tunnel plug påminner utseendemässigt om en helt vanlig analplugg, enda skillnaden är att den är ihålig och därför ofta lite större än sina tilltäppta kusiner. Den fungerar på precis samma sätt som traditionella pluggar, men öppnar (bokstavligt talat) nya möjligheter. Hålet går nämligen rakt igenom hela leksaken, vilket gör det möjligt att bli stimulerad på nya, intensiva sätt. Vissa modeller fungerar dessutom som analöppnare, dvs. de hindrar ringmuskeln från att sluta sig, så att din anal gapar stort genom hela lekens gång.

Låter det här lockande? Och kanske lite småfarligt på helt rätt sätt? Som tur väl är finns det tunnel plugs med olika former och storlekar, plus att du kan välja mellan en del olika material och ibland färger. Med andra ord kan du få en tunnel plug som passar perfekt till din stil, dina fantasier och dina fräcka fetischbehov. För när du väl kommit över den första chocken, då inser du snabbt att de här produkterna är inte alls så farliga som man inledningsvis skulle kunna tro.

Hur används en anal tunnel plug?

Denna typ av sexleksaker skiljer sig, som sagt, inte jättemycket från traditionella modeller. Funderar du på att köpa en tunnel buttplug, då har du förmodligen redan stiftat bekantskap med vanliga analpluggar eller andra analsexleksaker. Det är faktiskt en fördel om du är lite analt erfaren innan du ger dig in på detta område, för trots att ett hål består av ingenting, så tar det upp plats. Således är även en liten anal tunnel plug större än en motsvarande klassisk variant.

När du har beslutat dig för att det här är den väg du vill vandra och införskaffat din nya kinky kamrat, då är det bara att sätta igång. En del tycker det är skönt att börja med en analdusch, för att få den där riktigt rena känslan, men det är inte ett krav. Det är däremot glidmedel, och här snackar vi om en generös mängd analglidmedel. Eftersom bakdörren inte har något naturligt smörjmedel är det nämligen A och O för att leken ska bli både skön och säker.

Applicera ditt valda glidmedel på både din anal tunnel plug, runt analöppningen och inne i anus. Efter lite uppvärmning är du redo att föra in din nya leksak och låta dig överväldigas av alla fantastiska möjligheter. Efter avslutad lek är det viktigt att du rengör din tunnel plug anal ordentligt, helst med en antibakteriell sexleksaksrengöring. Hygienen är nämligen alltid viktig när det kommer till intimleksaker, men extra viktig när de används analt.

Tunnel anal plug - det kinky alternativet

Men vad är egentligen poängen med själva hålet? Ett hål är ju faktiskt...ingenting? Nej, men ett hål kan fyllas med väldigt mycket. När din tunnel anal plug väl sitter på plats kan du nämligen både ha analsex och använda massor av olika tillhyggen. Tunnel plugs håller din anus öppen, så det är hur lätt som helst att föra in dina egna eller din partners fingrar, en dildovibrator eller annan favoritleksak, en tunga (här är det en klar fördel om du använt ovan nämnda analdusch först) eller rent av en penis. Möjligheterna är många, så det är i princip bara din fantasi som sätter gränserna. 

Många tror att tunnel anal plugs enbart hör hemma i BDSM-miljöer och hos hardcore fetischister, men det är långt ifrån sant. Det vore lögn att kalla dem nybörjarprodukter, för det är helt klart en fördel om du har viss erfarenhet med analstimulering, men alla som vill prova något lite extra kinky kan använda sig av dessa. 

Man måste inte ha en hel sex dungeon där hemma för att plocka fram handbojor eller en tunnel anal plug, tvärtom kan en enskild produkt verkligen piffa till sexlivet - även mitt i veckan. Så om du är nyfiken, testa! Du kanske upptäcker att det här är precis rätt kinknivå för dig. Om du redan har provat och vet att så är fallet, då kanske det är dags att köpa en större storlek och öka spänningen ännu mer.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se