Anal Fantasy Mega Anal Gaper

Klicka på en bild för att förstora den

 • Anal Fantasy Mega Anal Gaper

Anal Fantasy Mega Anal Gaper

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

529,00 kr

  Produktbeskrivning

  Kan era lekar med analstimulation inte bli tillräckligt vilda och kinky? Då kommer ni garanterat få massor av glädje av Anal Fantasy Mega Anal Gaper.

  Den ihåliga analpluggen ger en fyllig stimulation, samtidigt som den erbjuder din partner fri insyn, som en extra fräck dimension i leken. Den genomskinliga designen ger en fräck känsla av att både vara helt i blickfång samtidigt som du känner dig undergiven.

  Använd analpluggen i en kinky dominanslek och för in fingrar, dildosar, vätskor eller något helt annat i anus via pluggens ihåliga inre.

  Analpluggen är gjord av glas och kan värmas upp eller kylas ner, som ett litet extra sinnligt tillägg till leken. Värm upp pluggen genom att lägga den i ett vattenbad. Eller så kan du kyla ner den genom att antingen lägga den i kylskåpet eller hålla den under rinnande kallt vatten.

  Anal Fantasy Mega Anal Gaper har en stor storlek och är ideell för dig som har mycket erfarenhet av anal stimulation, och nu vill utforska det ännu mer för att få extra stor och fyllig stimulation.

  Detaljer

  MATERIAL: Glas.
  FULL LÄNGD: 12 cm, varav 10 cm kan föras in.
  DIAMETER: 5,2 cm (bredaste delen).
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Anal Fantasy Mega Anal Gaper

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: