Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
En person med en analplugg i handen och två andra ligger bredvidEn person med en analplugg i handen och två andra ligger bredvid
Sexuellt välbefinnande
Copywriter
Uppdaterad:22/08/2022

Analsexstudie: Så får kvinnor mest njutning

Innehållsförteckning

En stor amerikansk studie har undersökt vilka tekniker som ger kvinnor mest njutning vid analsex. Studien omfattade 3017 kvinnor i åldern 18-93 år. Jag kan redan nu avslöja att det handlar om mycket mer än penetration.

Både vaginala och anala öppningar är fyllda med nervändar, men det finns väldigt lite känslighet inuti ändtarmen.

Det betyder att mycket av njutningen med analsex handlar om yttre stimulans snarare än inre.

Men vilka tekniker ska du använda då om det inte är penetration?

3 nya tekniker för analsex

Ungefär fyra av tio kvinnor i studien säger att de upplever njutning vid olika former av anal stimulering. En fjärdedel av kvinnorna hade inte experimenterat med anal njutning innan studien inleddes.

Resultatet talar för sig själv. Slutsatsen om vilka tekniker som kvinnorna reagerade mest positivt på är:

Illustration av anal surfacing
Anal surfacing : 40,3% av kvinnorna gillade att bli rörda på och runt, inte i, anus med antingen penisen, sexleksaker eller ett finger.
Illustration av anal shallowing
Anal shallowing : 34,6% tyckte att det var behagligt när fingrar, sexleksaker eller penis rörde vid anusöppningen, antingen precis innanför eller lite mer än så.
Illustration av anal pairing
Anal pairing : 39,9% tyckte det var skönt att bli smekt runt anus, på insidan eller utsidan, samtidigt med vaginalsex eller klitorisstimulans.

Analsex är därför mer och annat än penetration.

Studien visar också att flera av kvinnorna till en början inte fann njutning i anal stimulering, men att detta förändrades med tiden. Det kan bero på att fokus inte längre låg på direkt penetration utan på yttre stimulering.

Och vad gör du med denna kunskap? Det ska jag berätta för dig!

Orgasmer som vinner medaljer

Precis som du stimulerar klitoris för att få orgasm så kan du göra samma sak med anus. Ju fler nervändar som stimuleras desto större och djupare blir din orgasm.

Jag har tidigare skrivit om de tre största fördelarna med anallek om du vill ha ännu mer kunskap.

Vulvan kan stimuleras på många olika sätt. Med fingrar, tungan eller sexleksaker och naturligtvis med könsorganen. Samma sak gäller för anus.

Om du vill uppleva medaljvinnande orgasmer kan det vara värt att ta en närmare titt på några av de sexleksaker som är utformade för just det.

För om du inte är säker på hur du vill bli stimulerad analt så kan du få en bättre upplevelse om du har hjälpmedel till hands.

En person håller två analpluggar i sina händer medan en tredje analplugg ligger på låret

Vilken sexleksak för vilken teknik?

Det finns olika produkter för olika tekniker och jag guidar dig naturligtvis gärna till den som passar bäst för dina behov.

Anal surfacing

Vill du ha vibrationer så är baseks - vibrerande analplugg för nybörjare ett bra alternativ. Även om det är en analplugg så bestämmer du själv om den ska upp eller inte. Fokusera istället på vibrationerna och vad de gör för dig.

Om du tycker att anal surfacing låter intressant så kan du smeka området med ett finger i olika rörelser. Du kan till exempel trycka och slå försiktigt eller göra cirkulära rörelser.

Lila analplugg med vibrator hålls i en hand

Anal shallowing 

Upplev ett brett utbud av stimuleringsalternativ för anal shallowing. Här handlar det om att ta reda på hur djup penetration som fungerar för dig.

Är det spetsen på ett finger? Till den första leden? Penisens topp?

Naturligtvis finns det också en mängd olika analsexleksaker som kan tillgodose det behovet. Med Amaysin Wave vibrerande analkulor har du möjlighet att utforska en kula i taget.

Med analkulor kan du enkelt välja mellan hur många kulor du ska föra upp och sen sakta dra ut dem igen. Just det tricket kan få dina nervtrådar att pirra av ren begeistring.

Mörkgröna analkulor hålls i en hand

Anal pairing 

Kretsar dina tankar runt anal pairing så finns det många alternativ. Förutom de som redan beskrivits för anal surfacing och anal shallowing så finns det många sexleksaker för just detta ändamål.

Och så finns det sexleksaker som möjliggör dubbelpenetration.

Om du vill bli stimulerad gradvis och ha en partner bredvid dig är Sinful Slender Silikondildo ett bra val.

Den smala dildon gör att du kan föra den fram och tillbaka i din egen takt tack vare den smidiga designen. Oavsett om det handlar om en liten markering eller djup penetration är en smal dildo perfekt för nybörjare.

Om du leker ensam är Sinful Triple Fun ett självklart val eftersom den stimulerar klitoris, vagina och anus samtidigt.

Svart sexleksak som hålls i en hand

Analsex utan penetration

Analsex är återigen på kartan som ett av de områden som kan ge dig riktigt stor njutning.

Med anal stimulering kan du få något helt nytt och annorlunda än vad du har upplevt tidigare. Det kan leda till större och mer intensiva orgasmer när du väl har listat ut vilken teknik som passar dig bäst.

Det står nämligen ingenstans att det måste handla om penetration.

Ha en riktigt härlig stund!

Fler artiklar

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful