TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
 • TickSnabb och diskret leverans
 • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Närbild illustration av en kvinna som ligger med slutna ögonNärbild illustration av en kvinna som ligger med slutna ögon
Erotiska berättelser
Author
Uppdaterad:14/03/2023

Lekfulla fantasier

Historien är skriven av AVA Stories

När jag kommer hem från middagen dämpar jag belysningen, sparkar av mig skorna och tänder de rosendoftande ljusen på mitt nattduksbord.

Jag klär av mig framför spegeln och tittar på min kropp medan jag drar ner banden på min sidenklänning från axlarna. Den faller till golvet.

Jag ser på mig själv i det fladdrande mörkret och det enda jag kan tänka på är mannen mitt emot oss på restaurangen. Hans fylliga läppar och isblå ögon. Ögon som svepte över mig som om jag var ett konstverk.

Jag kan inte låta bli att tänka mig hans händer som glider runt min nakna kropp och tar tag i mina bröst. Hans läppar på insidan av mina lår och hans tunga mellan mina ben.

Jag lutar mig tillbaka i sängen, böjer ryggen och rör mina höfter i en långsam, gnidande dans som om han var där precis bakom mig. Hans skrev mot min rumpa och hans händer på mina höfter.

Illustration av en kvinna som håller en vibrator bakom ryggen medan hon tittar på sin spegelbild där hon står tillsammans med en annan person

Jag tar fram min vibrator som ligger under sängen och drar händerna över det långa, släta silikonskaftet, runt fästet och upp till toppen som kommer att träffa min g-punkt precist.

Min kropp darrar av längtan. Det surrar försiktigt när jag sätter på den och sjunker in i min fantasi.

Vi har precis kommit tillbaka från middagen, där vi har ätit och druckit lite för mycket rödvin. Nu är vi i det vita marmorköket och letar efter ett vin.

När jag sträcker mig under bänken efter en vinöppnare kommer han upp bakom mig och kysser min hals, flyttar bort mitt hår från mina axlar så att hans läppar känns varma mot den kalla luften.

Han snurrar runt mig och kysser mig hårt. Hans tunga mot mina läppar, han låter den glida in i min mun. Han drar mitt hår tills mitt ansikte lutar mot hans.

Jag tänker mig hans tumme på min underläpp, retar upp den lite grann, han drar sig undan och tittar på mig med de där djupa, isblå ögonen, hans tumme är fortfarande på mina läppar.

Jag smeker vibratorn mellan mina ben medan jag föreställer mig att han kysser mig mot den där bänken. Jag rör den över mina trosor, känner hur trycket fortplantar sig över min hud.

Redan desperat efter stunden när jag kan dra tyget åt sidan och känna dess fulla kraft. När jag drar den sakta upp och ner över min vulva ökar jag hastigheten så att det pirrar ända ut till mina nervändar.

Jag föreställer mig hans händer under min rumpa och hur han lyfter upp mig på köksbänken. Mina händer glider under hans skjorta. Hans hud brinner under mina händer och jag gräver in mina naglar i hans rygg.

Jag smeker vibratorn mot min klitoris och pressar spetsen lite hårdare mot min bultande klitoris, flyttar den i cirklar som får mig att böja ryggen mot kuddarna och jag stönar till.

Föreställer mig att han drar av mig min topp och jag drar den vibrerande änden över mina bröstvårtor - medan de hårdnar - jag tänker att hans läppar tar dem i munnen och kyssar dem med tungan precis som han har gjort med min mun.

Hans tunga rör sig långsamt över ena bröstvårtan medan han smeker och klämmer den andra med handen.

Sidentyget på mina trosor är blött mot vibratorn. Jag drar ner dem och trycker ut lite glidmedel på toppen. Det är vattenbaserat och så silkeslent att den känns som min egen väta.

Jag föreställer mig hur hans hand rör sig över mina trosor, retar mig, stönar över att jag är våt.

Jag leker med min öppning, vibratorn sänder vågor av njutning genom mig när jag blir ännu blötare mot den insmorda spetsen.

Jag föreställer mig hans hårda stake och hur hans isblå ögon ser på mig när jag sakta låter den glida in i mig. Jag flyttar vibratorn längre och längre in, i takt med min fantasi.

Gud vad bra du känns. Öppna benen, tänker jag att han säger.

Jag ändrar inställningen så att den vibrerar i långa rytmer, pausar och dubblar hastigheten, känner hur jag närmar mig.

Den glider in lite till och träffar rakt på min g-punkt, jag flämtar till när jag känner hur orgasmen byggs upp inom mig.

Kom igen baby, jag vill känna dig komma.

Jag trycker in den längre, håller spetsen mot min g-punkt medan den retar mig precis som han skulle ha gjort.

Snälla, flämtar jag. Snälla.

Och när det pirrar i mina tår och min kropp bryter ut i en njutningsexplosion som ger mig gåshud ända upp i nacken, lämnar ett litet skrik mina läppar.

Jag kommer hårt och snabbt mellan lakanen, känner hur hela mitt inre drar ihop sig mot det perfekta silikonet.

Illustration av en halvnaken kvinna som ligger ner med slutna ögon och en sexleksak bredvid sig

Fler artiklar

  Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  TickSnabb och diskret leverans
  TickFri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful