Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
 • Snabb och diskret leverans
 • Gratis frakt - Endast idag!
Rött lingeri på vit bakgrundRött lingeri på vit bakgrund
Guider
Copywriter
Uppdaterad:26/09/2022

Så här köper du lingeri till din partner

Innehållsförteckning

Vill du skämma bort din partner med lite läckert lingeri, så är det bara att göra det!

Om du inte är säker på hur du väljer rätt lingeri, så är det är inte så konstigt. Det kan vara liiiite utmanande. Att hitta rätt storlek, den bästa stilen och helt rätt slags lingeri.

Men ta bara ett djupt andetag – jag guidar dig genom djungeln av grenlösa underkläder, sexiga BH:ar och erotiska korsetter.

Är du riktigt sugen på att köpa något NU, utan att oroa dig för mycket över storlekar och stilar, så finns det en genväg. Den kommer du självklart också att få.

Röda och svarta underkläder på ett ställ

Kolla upp trosorna innan du svingar ditt kort

När du ska hitta lingeri, som din partner både kommer att älska OCH vill ta på sig direkt. Då krävs det lite detektivarbete från din sida, innan du klickar köp.

Börja med att ta reda på om det finns något speciellt lingeri, som din partner nästan alltid har på sig. Är det en väldigt speciell bh? Är det trosor med hög midja? Har de en specifik färg?

När du väl kollat upp det, så är det självklart att titta i underklädeslådan.

Du måste dock vara uppmärksam på två saker här:

 1. Känns det som att din partner är okej med att du tittar i något som är så privat?
 2. Är du okej med att snoka runt där?

Kan du svara “ja” på båda delarna, kan vi glatt fortsätta.

Svarta underkläder på en säng

Kom ihåg dessa tre saker

När du väl har hittat ditt favoritlingeri i byrålådan, måste du kolla tre olika saker, för att det ska bli helt rätt.

1. Överdel

Står du med en bh, klänning eller en inbjudande babydoll, måste du vara extra uppmärksam på storleken i dem. Den kan nämligen heta flera olika saker.

För att göra förvirringen total, så finns det också one-size, men det kommer jag tillbaka till.

En överdel kan ha både bokstäver OCH siffror, men det också finnas bara en bokstav.

BH-storlekar har ofta en bokstav och en siffra. Omkretsen mäts i centimeter (t.ex. 65, 70, 75, 80 eller 85) och själva bystens volym anges med bokstäver från A-H. Du måste komma ihåg båda, för att hitta rätt storlek.

Många varumärken för lingeri anger storlekarna för flera länder på samma lilla lapp, i lingeriet. Det betyder att du måste vara extra uppmärksam på om du letar efter en EU, FR eller UK storlek, så att du väljer samma.

2. Nederdel

Oavsett om du letar efter trosor eller höfthållare, så kan de antingen kallas en siffra (t.ex. 36, 38, 40, 42, 44, 46) eller bokstav (XS, S, M, L, XL och XXL och uppåt).

Om du är osäker på vilken storlek det ska vara, kan du alltid leta efter lingeri som har lite stretch eller som kan justeras med remmar eller liknande.

Närbild av svarta underkläder

3. Stilen

Till sist, var uppmärksam på vilken stil och vilka färger du hittar i lådan.

Se efter om det mesta är svart. Eller om det är mönstrat och färgat? Kanske är en del av det genomskinligt, eller med spets på. Titta på behån och se efter om den är vadderad eller inte. Och om den har en bygel.

Titta på din partners underklädesstil generellt – Ska de sitta tight och vara avslöjande som en catsuit eller kanske en kroppstrumpa? Eller är det ofta något högmidjat eller lingeri som sitter lite löst och fladdrar som en babydoll? Det kan till och med vara så att det allra bästa valet skulle vara en förförande klänning? Gå alltid på den stil, som du vet att din partner gillar. Då är det troligare att lingeriet kommer att användas.

En person stänger en svart latexväst

Genvägen

Om du fortfarande tycker att det är lite för förvirrande, så finns det förstås en väg runt det hela.

Den vägen kallas one-size och one-size plus.

Det betyder att det finns flera storlekar i en storlek = Du behöver alltså inte vara så uppmärksam på de olika siffrorna och bokstäverna.

Ett varumärke som utmärker sig i detta är NORTIE Lingerie. Här hittar du allt från BH-set till strumpor, bodystockings, catsuits och grenlösa trosor i alla storlekar.

Även om det känns självklart att tro att en storlek passar de flesta storlekar, så är det inte så. De flesta one size-storlekar kan användas av en storlek 36-40 eller en XS-M/L.

Om du behöver en större storlek, leta efter one-size plus size.

Närbild på röda och svarta underkläder

Bonustips!

Nu är du redo att gå på jakt efter lite läckert lingeri. Men jag har en sak till som kan hjälpa dig, som du ska använda: Ta en bild.

Ta en bild på storlekarna så att du alltid har dem till hands. Och ta med en av dina favoriter, så att du kan komma ihåg om det är ett set, se de olika detaljerna och vara säker på stilen.

Ha en riktigt härlig stund!

Fler artiklar

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Gratis frakt - Endast idag!
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful