Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
  • Snabb och diskret leverans
  • Gratis frakt - Endast idag!

Catsuits

Förförande spets, läcker latex eller fräckt nät – möjligheterna är många när du ska hitta en catsuit inför en kväll i erotikens tecken. Finn en ny favorit i det stora utbudet här, som alltid är fullt av spännande nyheter och högkvalitativa produkter. Catsuits är både sofistikerade, eleganta och fräcka, och de kan användas såväl hemma som ute på stan, t.ex. under en snygg klänning.

Fräcka catsuits för alla smaker

Vad är en catsuit?

En catsuit är en sorts heldräkt som oftast täcker hela kroppen, men de kan fås i många olika varianter. Det finns t.ex. de som är tillverkade i nät, varpå de är nästan helt genomskinliga och minst lika fräcka som de är upphetsande. Andra täcker allt utom brösten, vilket många finner oerhört sexigt. En del är tillverkade av latex eller nylon, medan andra är gjorda i polyester och polyamid. Oavsett vilken typ du föredrar, så kan du hitta en catsuit som faller dig i smaken här.

De första lanserades på marknaden redan på 1940-talet, men det var först på 70- och 80-talet som de blev allmänt kända. Varför? De tättsittande plaggen användes flitigt till discodans och aerobics. Gymnaster använder dem faktiskt fortfarande, och idag har de även vunnit mark inom filmbranschen, där de ofta används i så populära filmer som Avengers och Batman.

Som du kan se har catsuiten många användningsområden, men hos Sinful har vi naturligtvis lagt fokus på de fräcka modellerna. Vi anser att alla bör visa fram sina vackra former, för det är svårt att motstå nån som utstrålar säkerhet i en fräck outfit!

Vilken modell ska du välja?

Storleken spelar alltid roll när man köper kläder, men du ska vara extra uppmärksam när du ska välja rätt catsuit. Den är tänkt att sitta riktigt tätt mot kroppen, så vi rekommenderar att du mäter dig själv innan du beställer. Mät runt bysten, under bysten, runt om midjan, samt kring höften där du är som bredast. Inne på varje produktsida, under detaljer, hittar du sedan storleksguider som du kan jämföra med för att hitta precis rätt storlek, oavsett vilken modell du fastnat för.

Om du känner dig osäker, eller om du har några frågor kring produkterna, då är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Första gången du provar din catsuit kan det kännas märkligt att den sitter så tätt, men det är meningen. En del tror att de har köpt en för liten storlek, men dessa fräcka och eleganta plagg ska smita åt runt kroppen när du förför din partner.

Vill du göra det hela ännu lite fräckare, då finns det flera grenlösa modeller att välja bland. En diskret öppning vid dina mest intima områden innebär att ni kan fresta varandra hela kvällen, och ändå behålla catsuiten på när ni når sovrummet.

En fräck upplevelse

Vi har samlat ihop ett sortiment av de mest förförande märkena inom catsuits, för att du ska ha ett varierat utbuda att välja mellan. Här hittar du kända sensuella märken som Cottelli Collection, Baci, NO:XQSE och Noir Handmade, bara för att nämna några. De har alla specialiserat sig på sexiga underkläder till kvinnor, och de gör fantastiska catsuits. Dessa åtsittande plagg kommer verkligen att dra blickarna till sig, och du kan vara helt säker på att din partner tänder till. Hela poängen är ju att ni ska få en upplevelse utöver det vanliga.

Det är nämligen vår målsättning hos Sinful, så vi hoppas att här finns i alla fall någon catsuit som faller dig i smaken. Om du är på jakt efter ett speciellt märke, eller en stil som vi i nuläget inte har i shoppen, då är du mer än välkommen att hör av dig. Vi kan inte lova att vi kan skaffa det du söker, men vi vill väldigt gärna undersöka möjligheterna.

För nöjda kunder är ju det bästa som finns. När du och din partner får en sexupplevelse som är ännu bättre än vad ni väntat er, när ni kan glädjas åt mer njutning och intimitet tack vare de produkter ni har skaffat, då har vi gjort vårt jobb ordentligt.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful