Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
Svart sexleksak mot svart bakgrundSvart sexleksak mot svart bakgrund
Nyheter
Copywriter
Uppdaterad:09/04/2024

Sinful x Han Kjøbenhavn - När lust och mode möts

Att uttrycka sig, utforska livet och vara lekfull - det är bara några av de saker som mode och sex har gemensamt. Det är också det som driver oss att göra det vi gör, vareviga dag - att hjälpa alla att leva sitt (sex)liv fullt ut.

Och precis det vill vi fortsätta att göra i vårt samarbete med Han Kjøbenhavn. De uttrycker sig djärvt och vågar ta chanser, och det är den sortens energi som vi älskar att få ta del av när det kommer till att starta konversationer.

Och vi fick verkligen igång samtalen - på catwalken i Milano på Milanos modevecka 2023. På catwalken kunde man se hur våra världar förenades i vågade kreationer som utstrålade styrka och sensualitet. Höjdpunkten var en klänning vars krage utgjordes av cirka 170 tungvibratorer.

Svarta sexleksaker ovanpå varandra

Tilltalas du av idén att kombinera lust och konst med en otämjd twist? Då kommer Sinful x Han Kjøbenhavn Tongue Vibrator utan tvekan att bli din nya favoritaccessoar.

Den fascinerande tungan var i centrum och inspirerade de plagg som skapades under detta samarbete. Vår eleganta, svarta och kraftfulla tungvibrator är designad för ren njutning - futuristisk och opretentiös men ändå elegant och kraftfull.

Vill du stilla dina begär med ett unikt föremål som speglar mötet mellan konsten och lusten, kan du köpa Han Kjøbenhavn x Sinful Black Tongue Vibrator här.

Person som bär klänning gjord av sexleksaker

Fler artiklar

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful