Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sexleksaker från ohhceanSexleksaker från ohhcean
Varumärken
Author
Uppdaterad:16/03/2022

Världens första sexleksaker tillverkade med plast från havet

Vi har tagit ett litet men viktigt steg i en bättre riktning – en riktning mot ett arbetssätt där vi kan börja sluta cirkeln av plastproduktion. Det är därför vi är så oerhört stolta över att presentera...

ohhcean logo

ohhcean är världens första sexleksaker tillverkade med ocean-bound plast. Detta är ett projekt som har pågått i vad som känns som en evighet för Mathilde Mackowski, hjärnan bakom varumärket ohhcean.

En kvinna sitter ner och håller i massa sexleksaker

När hon stod på stranden med havsbrisen i ansiktet väcktes en lust av att göra något åt avfallet som hon såg guppa runt på vattenytan.

Det var i det ögonblicket som det såddes ett frö till idén om att skapa världens första sexleksak gjord med ocean-bound plast.

Hon har alltid drivits av en nyfikenhet och en drivkraft av att göra saker bättre. Optimera. Förbättra. Förändra. Ord som ständigt snurrar runt i hennes huvud.

En kvinna sitter ner och tittar på sexleksaker

Så nu kanske du undrar, vad är egentligen ohhcean?

ohhcean är en ny början, ett litet steg i rätt riktning, en droppe i havet. Liten men betydande nog för att skapa ringar på vattnet och bidra till förändring.

Och för att vara lite mer specifik så det är en kollektion sexleksaker i blåa nyanser tillverkade med ocean-bound plast med ett tunt lager av silkeslen silikon. Kollektionen består i dagsläget av tre produkter. Klassiker som vi alla känner och älskar. Vi har en wand, en g-punktsvibrator och en kroppsvibrator.

Vi kommer snart att berätta mer om produkterna, men låt oss först dyka ner i äventyret om hur ohhcean kom till. Det har varit en guppig tur med både upp- och nedgångar. Att påbörja en ny resa innebär alltid att lära sig en hel del nytt på vägen, och så var även fallet under utvecklingen av ohhcean.

Sexleksaker från ohhcean

Det var så otroligt viktigt att vi visste exakt var plasten kom ifrån, vem som samlade in den, var den bearbetades och, naturligtvis, hur den bearbetades.

Vi ville vara säkra på att hela processen omfattade visionen om minimal miljöpåverkan, från att samla in plasten från och runt havet till att se till att arbetsmiljön höll de standarder vi hade tagit fram för projektet. För att vi skulle lyckas med detta behövde alla inblandade få samma omsorg och omtanke som själva produkterna. Efter en lång och grundlig sökprocess hittade vi äntligen #tide.

Som en av världens ledande aktörer inom återvinning och insamling av plast från havet har #tide redan gjort det hårda arbetet för att se till att alla ovanstående kriterier kan uppfyllas. Det börjar med att utbilda fiskarna och betala dem för att samla in och sortera plastavfallet. Insamlingen av plast från och runt öarna organiseras, betalas och övervakas i enlighet med höga etiska krav, vilket är av stor betydelse för både oss och #tide.

Korkar, granulat och sexleksaker

Plasten samlas in från och runt vattnen i Sydostasien i samarbete med sociala företag. Tack vare #tides schweiziska precision är materialet inte bara tillverkat till 100 % med ocean-bound plast, utan processen drivs även av förnybar energi.

Att samarbeta med #tide har gett oss möjligheten att arbeta sida vid sida med sanna innovatörer och några av världens ledande varumärken. Vi är oerhört stolta över att samarbeta med det starka och trovärdiga varumärke inom social och miljömässig hållbarhet och transparens som #tide har lyckats bygga upp.

En kvinna håller i tre stycken sexleksaker

Processen för att återvinna plasten har varit extremt svår så vi är otroligt glada för att äntligen kunna presentera produkterna för er.

Det må vara ett litet steg i rätt riktning, men förhoppningsvis är detta bara början på ett ännu större utbud av sexleksaker tillverkade med ocean-bound plast.

Se kollektionen här: ohhcean by Sinful

Fler artiklar

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful