Vibrator

Gillar du sexleksaker med massor med sköna vibrationer? Här hittar du underbara vibratorer för alla tänkbara njutningar i en uppsjö av vackra utformningar och färger. Hitta just din favorit bland våra klitorisvibratorer och G-punktsvibratorer, för att bara nämna några av de många exempel på vad du hittar hos Sinful. Hitta din vibrator bland våra mest populära märken som We vibe, Womanizer, LELO och Satisfyer, eller välj en lite ovanligare Doxy.

Mest sålda produkter

Bäst kundbetyg

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Diameter
Längd
Egenskaper
Appstyrd (48)
Batteridriven (174)
Bejeweled (13)
Fjärrstyrd (88)
Harnesskompatibel (12)
Hollow (1)
Inflatable (1)
Jelly (2)
Justerbar (5)
Realistic (37)
Reselås (55)
Splashproof (91)
Suction Cup (19)
Thrusting Function (22)
Uppladdningsbar (458)
Vacuum Function (8)
Värmefunktion (8)
Vattentät (434)
Vibrating (611)
Virtual Reality App (3)
Material
ABS-plast (94)
Aluminium (8)
Ocean-bound PP plastic (1)
Polyester (1)
PVC (18)
Silikon (459)
Stainless Steel (3)
TPE (26)
TPR (24)
Märke
Adrien Lastic (7)
Amaysin (33)
B Swish (6)
Bang! (6)
baseks (45)
Belladot (3)
Belou (1)
Big Teaze Toys (2)
Bodywand (1)
CalExotics (23)
Cleopatra (3)
Crave (2)
Creative Conceptions (2)
Dame Products (4)
Doc Johnson (12)
Dorcel (7)
Doxy (12)
Dream Toys (1)
Durex (1)
Europe Magic Wand (2)
expired_OhMyG (1)
Fantasy For Her (10)
Feelz Toys (1)
FemmeFunn (3)
Fifty Shades of Grey (6)
Frisky (3)
Fun Factory (14)
Gaia (2)
GC (1)
Gemüse (2)
GoGasm (3)
H2O (1)
Hot Octopuss (3)
Inmi (3)
Innovation (1)
Intimina (2)
ioba.intimate (1)
Irresistible (1)
Je Joue (7)
Kiiroo (2)
King Cock (6)
King Cock Elite (1)
Le Wand (1)
Lelo (34)
LELO (32)
Lora DiCarlo (1)
Love Hamma (1)
Love Magic (1)
Love To Love (2)
Lovehoney (1)
Lovense (9)
Loving Joy (1)
Magic Motion (7)
Master Series (4)
Minds of Love (2)
Mjuze (1)
MX Fighter (1)
Nalone (2)
Nexus (3)
NS Novelties (1)
ohhcean (4)
Ohmibod (1)
OhMiBod (3)
PalmPower (2)
PantyRebel (1)
Pillow Talk (2)
Pixey (1)
PMV20 (4)
Power Stud (1)
PowerBullet (1)
Pretty Love (3)
Puissante (1)
Real Feel (1)
Real Feel Deluxe (3)
Realov (2)
Rimba (1)
Rocks Off (25)
Romp (8)
Satisfyer (46)
Screaming O (2)
Seven Creations (4)
Shegasm (1)
Sinful (85)
Snail Vibe (1)
Squeeze-It (1)
Svakom (11)
Swan (1)
Sweet Smile (5)
Tantus (3)
TENGA (5)
TOYJOY (4)
Tracy's Dog (20)
Trinity Vibes (1)
Vibe Couture (1)
VIVE (3)
VUSH (3)
Wand Essentials (1)
We-Vibe (11)
Whisperz (1)
Willie City (7)
Womanizer (11)
XOUXOU (2)
You2Toys (18)
Zumio (3)
Visa alla 645 produkter
Du har sett 48 av 645 produkter
Ladda fler

Hitta en vibrator som ger dig det du vill ha

Vad gör en vibrator egentligen?

Vad gäller sexleksaker så är en vibrator är ofta det första kvinnor införskaffar. De finns i alla upptänkliga former, färger och storlekar, och erbjuder även ett brett utbud av lekmöjligheter. Men vad gör de egentligen? Och hur vet du vilken som passar bäst för dig? Gemensamt för (nästan) alla vibratorer är att de stimulerar dig med hjälp av sköna, kittlande vibrationer. En av de mest populära modellerna är klitorisvibratorer. Som namnet antyder, ger de dig yttre stimulering av klitoris, vilket resulterar i intensiv njutning. Det finns både ljudlösa och vattentäta modeller, så att du kan njuta ifred eller under vatten.

Föredrar du inre stimulans kan du välja en dildovibrator, vilken förs in i slidan eller anus. Eftersom du penetreras så simulerar den känslan av ett samlag, men du kan själv styra tempot och intensiteten, samt när du har lust att komma. Och vill du ha ännu mer kittlande invändig stimulans, då bör du köpa en g-punktsvibrator. Den är designad för att stimulera din g-punkt, så att du kan uppleva de mest kraftfulla av kvinnliga orgasmer. För de som inte vill välja mellan yttre och inre, kan vi rekommendera rabbitdildon - ja, den som du sett i Sex and the City! Den stimulerar din g-punkt, samtidigt som den yttre kaninen kittlar din klitoris.

Det är en oumbärlig sexleksak

Som du förstår finns det ett stort utbud av olika vibratorer, och du kan välja mellan olika typer av vibrationer. Vill du ha en liten modell och diskret stimulans? Testa en av de små minivibratorer, som passar perfekt i handen och ger intensiv yttre njutning. För djupa och kraftfulla orgasmer, prova fenomentet luftvibratorn eller en klassiska magic wand. Sedan orginalet Hitatchi Magic Wand lanserades år 1968, har denna typ av vibrator med rätta väckt stor glädje världen över. Den kan användas för avslappnande, eller upphetsande, kroppsmassage, men också ge fantastisk utvändig stimulans och extra djupa klimax.

Om du vill få en helt annan typ av upplevelse, kan du tryggt investera i de populära, och betydligt nyare, märkena Womanizer eller Satisfyer Pro 2 Next Generation från Satisfyer. De erbjuder en upplevelse utöver det vanliga, och många menar att det är de har marknadens bästa stimulatorer. Det är faktiskt inte vibrationer, utan luft, som du stimuleras av. Du placerar produkten på klitoris och upplever så ett pulserande lufttryck, vilket resulterar i en sugande känsla. Låter det märkligt? Tro oss - det känns fantastiskt! Oavsett vilken typ av stimulering du föredrar, kommer du helt säkert få ut mycket glädje av en vibrator, och hos Sinful kan du definitivt hitta rätt variant för dig.

Är du också nyfiken på andra typer av sexleksaker kan du med fördel köpa en sex julkalender som innehåller både vibrerande leksaker och andra sexleksaker för kvinnor.

Den ska passa dina behov

Vibratorer kan användas på många olika sätt. Alla våra modeller kan användas solo, för att få ut ännu mer av dina onanistunder, men också tillsammans med en partner. Man tänker nog främst på det här som en produkt kvinnor använder när de är ensamma, men vi har ett jättestort sortiment med olika modeller, som är perfekta för fräcka parlekar. Om ni vill utforska varandra med kittlande lek i offentliga miljöer finns det t.ex. vibrerande ägg och den prisbelönta We Vibe Sync från We-Vibe. De kontrolleras via en fjärrkontroll eller app, så att din partner kan styra din njutning och ge dig fräck men diskret stimulering ute bland folk.

Föredrar ni att leka hemma kan ni istället använda en variant som sätts på fingret. Den blir en naturlig del av förspelet, där ni låter de härliga vibrationerna fördela sig över alla möjliga (och omöjliga) ställen på kroppen. Tips: det är även väldigt upphetsande att använda denna typ ensam. För en ännu fräckare upplevelse kan du och din partner testa en av våra många vibrerande strap-ons. Det spelar ingen roll om din partner är man eller kvinna, alla får ut mycket av en sådan. Lekmöjligheterna med en vibrator är närmast oändliga, så hitta din favorit här på sidan och låt äventyren börja.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se