ohhcean

Världens första sexleksaker tillverkade med plastavfall från hav

Låt oss presentera ohhcean®. Världens första sexleksaker tillverkade med plast som plockats i havsnära natur. ohhcean-serien består av sexleksaker täckta av ett lager av silkeslen silikon som ger nytt liv åt gammal plast. Även en liten droppe kan skapa en våg. Och vi är otroligt exalterade över att få sätta igång den första vågen.

"Hårdplast tillverkad av 100 % återvunnet plastavfall från hav"
#tide
Häng med på
resan
Följ plastkorkarnas resa hela vägen från att de samlas in av lokala fiskare till att de bearbetas, behandlas och förvandlas till nya ljuvliga ohhcean-sexleksaker.
 • Process alt text
  Fiskare samlar in plast från och runt havet
 • Process alt text
  De hårda plastkorkarna som ska förvandlas med hjälp av #tides expertkunskap inom återvinning
 • Process alt text
  Plastkorkarna är insamlade och ett steg närmare att förvandlas till granulat
 • Process alt text
  Den första delen av omvandlingsprocessen
 • Process alt text
  Plastgranulatet är redo att ge liv till nya produkter
 • Process alt text
  Förvandlingen är komplett. Världens första sexleksaker gjorda med plastavfall från hav
 • Story alt text
  Så otroligt
  spännande!
  Mathilde Mackowski, medgrundare

ohhcean® by Sinful

Vad är ohhcean?

Möt ohhcean. Världens första sexleksaksserie gjord av plastavfall från havet. Med denna innovation har vi startat ett nytt kapitel. Ett litet steg i rätt riktning. Det här är en liten droppe i havet, men även den minsta droppen kan skapa en våg – och med denna kollektion är vi otroligt glada över att få vara de som startar den första vågen.

Den helt nya ohhcean-serien erbjuder tre sexleksaker gjorda av plastavfall från havet med ett tunt lager av silkesmjuk silikon. De tre produkterna kommer i form av riktiga klassiker som vi alla känner och älskar – den effektiva wanden, den lyxiga g-punktsvibratorn och den kraftfulla kroppsvibratorn. Alla tre är fullt uppladdningsbara, kommer med sju olika vibrationsmönster och levereras i miljömedvetna förpackningar.

Alla ohhcean-produkter tillverkas i samarbete med #tide som är en av världens ledande organisationer inom området för återvinning och återvinning av plast från havet. Detta är ett samarbete som vi är otroligt stolta över – av flera anledningar. #tide ser till att plasten samlas in från och runt havet i Sydostasien i samarbete med olika välgörenhetsorganisationer. De säkerställer att materialet inte bara är tillverkat av 100 % återvunnen plast från havet, utan också att hela processen drivs av förnybar energi.

Världens första sexleksaker tillverkade av plastavfall från hav

Som vi redan har nämnt är sexleksakerna från ohhcean tillverkade av insamlad plast från havet. Men vad betyder det egentligen? För att vara lite mer specifik betyder det att den plast som har använts för att tillverka sexleksakerna i den här serien antingen har hittats i havet eller i närheten av det, och som annars hade riskerat att ligga kvar där.

Plasten samlas in av lokala fiskare från och runt hav, vattendrag och sjöar. Dessa fiskare har både utbildats och fått betalt för att samla in materialet och sortera det. Olika sorters plast samlas in – både det som kallas för PET och det som kallas för PP. PET, även känt som polyetylentereftalat, är en lätt återvinningsbar termoplast. Detta material har du till exempel stött på om du har druckit en läsk- eller vattenflaska. Tack vare en noggrann återvinningsprocess kan vi använda locken från dessa flaskor i tillverkningen av våra ohhcean-produkter.

När plastmaterialet har samlats upp från havet och alla närliggande områden kommer det att registreras, tvättas rent och strimlas i mycket små bitar. Dessa bearbetas sedan av partners som bryter ner dem med förnybar energi.

Hur kom ohhcean av Sinful till?

Det har varit en lång resa för Mathilde Mackowski, medgrundare av Sinful, och hennes team att nå mållinjen med ohhcean. Det krävdes en dedikerad laginsats och ett intensivt samarbete med några av de skickligaste personerna inom detta området för att få alla delar att gå ihop. Produkterna från ohhcean av Sinful fick helt enkelt inte bli något annat än riktigt lyxiga sexleksaker med en återvunnen kärna som skulle kunna prestera minst lika bra som andra produkter i samma kategori – tillverkade under etiskt ansvarsfulla förhållanden.

Drömmen om ohhcean av Sinful blev till verklighet tack vare samarbetet med #tide och deras expertkunskaper inom återvinning och återvinning av plast från havet. #tide var den partner vi behövde eftersom deras fokus är transparens och etiskt höga standarder genom hela leverantörskedjan.

Miljömedvetenhet har spelat en central roll i varje steg i utvecklingen av produukterna från ohhcean av Sinful. Utöver den återvunna plasten är de utrustade med uppladdningsbara batterier som vi känner igen från elbilar och levereras i förpackningar av kartong. Utvecklingen av den här kollektionen har pågått i över ett år och består i dagsläget av tre olika sexleksaker, men ambitionen är att utöka sortimentet med många, många fler.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se