Diskret forsändelseFördelar med att handla på Sinful.se

Clone-A-Willy Original

Klicka på en bild för att förstora den

 • Clone-A-Willy Original
 • Clone-A-Willy Original
 • Clone-A-Willy Original
 • Clone A Willy Kit

Clone-A-Willy Original

I lager Beställ före kl 13 och vi skickar samma dag (vardagar).

469,00 kr

299,00 kr

  Produktbeskrivning

  Det här Clone-A-Willy-setet ger dig allt du behöver för att skapa en vibrerande kopia av din penis.

  Låt din partner njuta av dig även när du är bortrest. Allt som krävs är några minuter och lite vatten. Voila! Nu har du en perfekt kopia av din penis! Med kitet följer en liten vibrator som gör Clone-A-Willy till en ännu roligare upplevelse. Bullet-vibratorn drivs med 1 x AA-batteri (ingår ej).

  Clone-A-Willy är en hudvänlig kvalitetsprodukt som inte innehåller några ftalater eller någon latex.

  Setet innehåller: Avgjutningsrör, avgjutningspulver, liquid skin, flytande gummi, multispeed-vibrator samt instruktioner.

  Details

  MATERIAL: Gummi.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  FRI FRÅN LATEX: Ja.
  STORLEK: Passar de flesta män med en storlek med upp till 23 cm.
  DIAMETER: Upp till 6 cm.
  LÄNGD, VIBRATOR: 13 cm (2,5 cm i diameter).
  LÄNGD AVGJUTNINGSRÖR: 28 cm.
  VATTENTÄT: Ja, stänksäker.
  BATTERI: 1 x AA (ingår ej).
  VIBRATIONER: 1.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Funkar bra men alldeles för lite silikon JAg gjorde allt själv och det krävs lite förberedelse men det går fint att lösa själv. Dock svårt att hålla hårt stånd medans man står och blandar pulver haha. Dock så märkte jag att det var för lite silikon(Det som gör dildon) och kanske 2/3 av min penis blev dildo. Har inte jättestor penis men ingen onormalt eller ovanligt. Så ni som har modellen större får tänka på det att ni kanske inte kan få med hela som en dildo.

  Tjejen är jättenöjd. Den är alltid hård så jag får ligga bredvid ibland istället, det är väl den största nackdelen
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Clone a Willy Jag vill ge Clone a Willy skyhöga recensioner produkten förmedlar kvalitet och överraskar nog alla första gångs användare och framtida livsnjutare. Resultatet blir edentiskt utseende och storleksmässigt i mitt fall var det min tjej som fick en egen Willy från mig och det har räddat vårt förhållande många gånger då vi båda reser mycket i jobbet,nu är en del av mig alltid närvarande på tjejens jobb äventyr och tjejen är aldrig missnöjd. Högsta poäng och kan varmt rekommendera att Clone a Willy.
  Tack på förhand Med Vänlig Hälsning Alex & Tjej.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Strunt i avgjutningen - köp för vibratorn Jag och min man köpte vår första clone-a-willy med intentionen att gjuta av hans penis och göra en naturtrogen dildo till mig. Detta visade sig vara mycket svårt. Vi misslyckades med att göra gjutformen och blev lite besvikna eftersom att den på den tiden var ganska dyr. Men i förpackningen fanns även den lilla, för världen obetydliga, vibratorn med enbart en on och en off-knapp. Jag tänkte att jag lika gärna kunde prova den när jag ändå betalat dyrt. Det var det bästa jag gjort för mitt sexliv! Jag brukar inte alltid gilla vibratorer då jag tycker att de förlamar lite och får mig att tappa känseln. Men den här är utan tvekan den bästa jag har använt. Vi köpte en sats till bara för att ha en extra ifall den skulle gå sönder. Så mitt råd till alla kvinnor är: KÖP!!!! Men strunta i avgjutningsgrejen och använd bara vibratorn som den är. Det är HELT oslagbar!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Clone a willy Svårt att få in könet i formen utan att slakna, svårt att föra in utan att nudda en kant. Var noga med att föra in könet ända in till roten annars kan den bli för kort för vibratorn.
  5 5 1

  Du recenserar: Clone-A-Willy Original

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: