Clone-A-Willy Klona Din Penis Original

Klicka på en bild för att förstora den

 • Clone-A-Willy Original
 • Clone-A-Willy Original

Clone-A-Willy Klona Din Penis Original

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

298,00 kr

  Produktbeskrivning

  Nu kan din partner eller äkta hälft njuta av dig, även om du är ute och festar med polarna, på tjänsteresa, eller semester. Med Clone-A-Willy kan du nämligen tillverka en fräck vibrerande kopia av din egen penis!

  Clone-A-Willy kittet innehåller allt du behöver för att skapa en trogen utgåva av din penis. Dessutom ingår en liten vibrator, som du utan problem sätter in i "Willy" under gjutningsprocessen. Allt som krävs är ett par minuters förberedelser, lite vatten och så torktid. Voila! 24 timmar senare har du en realistisk skulptur av din penis, som din partner kan njuta av närsom. Närmare än så kan du inte komma, när du inte personligen kan närvara.

  Clone-A-Willy är en kul att ge som present till din partner, äkta hälft, eller en kompis som delar din humor. Den passar även perfekt till svensexor och möhippor.

  Clone-A-Willy är en kvalitetsprodukt som är helt fri från ftalater, latex och allergiframkallande ämnen. Därmed är den 100% säker att använda, även för intimbruk.

  Tips! Vi rekommenderar att du köper till en penisring, som du kan använda under gjutningsprocessen, för att försäkra att du kan behålla ståndet under tiden mallen stelnar.

  OBS! Följ alltid instruktionerna om tid, temperatur osv. i manualen noggrant. Då får du det bästa resultatet. Vi har gjort en detaljerat guide, som kan hjälpa dig i processen. Hitta den här.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  DIAMETER: Upp till 6 cm.
  LÄNGD, AVGJUTNINGSRÖR: 28 cm.
  LÄNGD, VIBRATOR: 13 cm (2,5 cm i diameter).
  STORLEK: Passar de flesta män med en storlek upp till 23 cm.
  VATTENTÄT: Stänksäker.
  BATTERI: 1 x AA (ingår ej).
  VIBRATIONER: 1.
  LJUDNIVÅ: Tyst.
  KONTROLLER: 1 knapp.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Besvärligt själv Är besvärligt själv, lättare om ens partner hjälper till :)
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Clone a willy Jag ville ge min flickvän nåt som verkligen är personligt. Som hon kunde ha när jag inte var hos henne. Så beställde ett kit. När vi skulle gjuta av mig, så tog vi fram allt man skulle ha så allt var förberett. Sen var den svåra delen att hålla ståndet. Och som sagt så var de väldigt svårt att inte nudda röret. Men tycker ändå det blev en bra kopia ändå. Roligt att ha gjort den ihop måste jag säga. Min flickvän blev väldigt glad för min kopia av mitt kön :)
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Kul upplevelse Kul upplevelse att göra tillsammans med sin partner mycket skratt under tidens gång. Snudd på lite lite silikon men annars en väldigt bra kopia av snoppen och en väldigt kul par aktivitet!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Svårt att få de att funka Det var otroligt svårt och bökigt att få till. Jag gav det två försök men båda misslyckades. Det kanske bara var jag som gjorde något fel men kände att formen stelnar väldigt snabbt och det var fanns inte mycket tid efter att man hade hällt klart tills att det stelnade.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Fantastisk Superprodukt och frun kommer älska denna.
  Lycka till.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Kul grej men svårt xD Rolig upplevelse men väldans svår, man måste vara snabb :D
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Mängden vatten funkade inte De 425 ml som det står funkade inte. Det blev snustorrt när man hällde i pulvret.
  5 1 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Sjukt kul att tillverka Vi beställde denna pga en kul grej. Vi såg inget behov av den innan utan skrattade åt produkten och beställde då den var billig.
  Väldig rolig upplevelse när vi (jag o frun) läser bruksanvisningen och att hålla ståndet inför avgjutning. Så medan jag blandar har hon till uppgift att hålla liv där nere inför avgjutning.
  Vi skrattade otroligt mycket och det var en rolig grej att göra och det blev en slutprodukt till slut fast det ingick lite för lite silikon. Vibratorn skulle vi i version 2 strunta i
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Kul med kloning Det må ha varit lite halv svårt att hålla penisen hård medans man körde in den i röret, än svårare var det att inte nudda någon av kanterna! Men vi hade ofantligt kul, sambon och jag. Det kanske inte blev ett perfekt resultat, men vi kommer garanterat köpa denna sats fler gånger och göra fler avgjutningar tills vi blir helt nöjda med resultat, och vi kommer garanterat ha roligt under processen!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Rekommenderar starkt Negativt:
  *Röret kunde varit böjt (inse inga penisar är raka)
  *Kunde varit lite mer silikon.
  *Två avgjutnings pulver ifall man misslyckas vore bättre.

  Positivt:
  *Rätt färg
  *Rätt hårdhet
  *Relativt lätt att gjuta (jag hade inga större problem, gjorde den själv)

  Tror många har problem att hålla stånd, men det är ju inte produktens problem.

  Men enligt mig, mer silikon, dubbla pulver och ett mer böjt rör så är det perfekt.
  Förstår ju att priset skulle bli högre men det hade inte gjort mig nåt. köpte ändå 2 pack för att vara säker på att allt räckte.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  En mycket trevlig liten leksak Jag och min flickvän köpte denna leksak till henne då jag ska på lång resa och hon ska ha något mer en sina fingrar. Den hade lättlästa instruktioner och var lätt att göra till viss del men vissa saker som själva avgjutnings processen va lite svår då de spillde överallt nästan men bra nog så va avgjutnings materialet lätt att skala av från hud och duschgolv (rekommenderar starkt att den görs i duschen) själva vibratorn var bra med mycket drag. Den fick henne att spruta mycket. Anledningen att jag ger 4/5 stjärnor är för den va lite svår att få bra men resultatet blev okej men va försiktig når du gjuter av den för att få de bra. Allmänt så rekommenderas den starkt som bra köp.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  För lite silikon Var alldeles för lite silikon för att kunna bli hela penisen. Blev kanske 2/3 delar av penis när vibratorn var i. Killen har runt 19 cm. Tråkigt när man får det framstå som att den funkar för alla olika storlekar osv.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Riktigt rolig upplevelse Att göra sin egen avgjutning med sambon som sällskap var guld. Väldigt rolig procedur och resultatet blev en förvånansvärt detaljrik kopia av sin privata del, ett tips att ha en penisring nära till hands för att underlätta under själva avgjutningen. Perfekt att ha i ett distansförhållande eller om man ofta jobbar på annan ort!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Blod, svett och tårar Första gången vi försökte så tog vi bort termometern från hållaren, inte en bra ide för då vet den inte längre vad som är 32grader. Jag sprang omkring och försökte hålla stånd medans lesbisk porr ekade på högsta volym i bakgrunden. Paniken när kuken sen fick scenskräck. Den ville ikke samarbeta längre, den ville sova. Efter 45 min gav vi upp och jag bjöd tjejen på knäckemackor utan självförtroende.
  Nästa gång gick jag all in. Hörde av mig till min doktor med en liten vit lögn och vipps var kuken redo att klona sig.
  1. Största utmaningen var att hålla stånd i 2 minuter utan beröring.
  2. Det är för lite silikon om du inte vill använda vibratorn och är omkring 17lång och 5 bred.
  3. Den är väldigt naturtrogen om du väl lyckas.
  4. Tjejen är väääldigt nöjd :).
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Fantastisk Superprodukt och din tjej kommer älska den..
  Lycka till..
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Krävs koncentration om man gör det själv Jag såg på instruktionsvideon flera gånger innan jag gav mig på det hela, vilket hjälpte under processen då det inte fanns tid över att tveka. Jag radade upp allting på golvet så att allt var lättillgängligt under processen. Jag använde en vanlig handvisp och vispade pulvret snabbt i knappt 30 sekunder innan jag hällde i det i röret. Rekommenderar penisring för att minska risken att penisen slaknar i röret. Jag fick stå på knä och luta mig lite framåt för att penisen inte skulle nudda kanten på röret. Sammanfattningsvis krävs det stor koncentration om man är ensam när man gör det, men resultatet blir jäkligt bra om man följer instruktionerna! Absolut värt pengarna!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Funkar bra men alldeles för lite silikon JAg gjorde allt själv och det krävs lite förberedelse men det går fint att lösa själv. Dock svårt att hålla hårt stånd medans man står och blandar pulver haha. Dock så märkte jag att det var för lite silikon(Det som gör dildon) och kanske 2/3 av min penis blev dildo. Har inte jättestor penis men ingen onormalt eller ovanligt. Så ni som har modellen större får tänka på det att ni kanske inte kan få med hela som en dildo.

  Tjejen är jättenöjd. Den är alltid hård så jag får ligga bredvid ibland istället, det är väl den största nackdelen
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Clone a Willy Jag vill ge Clone a Willy skyhöga recensioner produkten förmedlar kvalitet och överraskar nog alla första gångs användare och framtida livsnjutare. Resultatet blir edentiskt utseende och storleksmässigt i mitt fall var det min tjej som fick en egen Willy från mig och det har räddat vårt förhållande många gånger då vi båda reser mycket i jobbet,nu är en del av mig alltid närvarande på tjejens jobb äventyr och tjejen är aldrig missnöjd. Högsta poäng och kan varmt rekommendera att Clone a Willy.
  Tack på förhand Med Vänlig Hälsning Alex & Tjej.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Strunt i avgjutningen - köp för vibratorn Jag och min man köpte vår första clone-a-willy med intentionen att gjuta av hans penis och göra en naturtrogen dildo till mig. Detta visade sig vara mycket svårt. Vi misslyckades med att göra gjutformen och blev lite besvikna eftersom att den på den tiden var ganska dyr. Men i förpackningen fanns även den lilla, för världen obetydliga, vibratorn med enbart en on och en off-knapp. Jag tänkte att jag lika gärna kunde prova den när jag ändå betalat dyrt. Det var det bästa jag gjort för mitt sexliv! Jag brukar inte alltid gilla vibratorer då jag tycker att de förlamar lite och får mig att tappa känseln. Men den här är utan tvekan den bästa jag har använt. Vi köpte en sats till bara för att ha en extra ifall den skulle gå sönder. Så mitt råd till alla kvinnor är: KÖP!!!! Men strunta i avgjutningsgrejen och använd bara vibratorn som den är. Det är HELT oslagbar!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Clone a willy Svårt att få in könet i formen utan att slakna, svårt att föra in utan att nudda en kant. Var noga med att föra in könet ända in till roten annars kan den bli för kort för vibratorn.
  5 5 1

  Du recenserar: Clone-A-Willy Klona Din Penis Original

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *