TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Clone-A-Willy

Clone-A-Willy produkterna är ett både fräckt och muntert inslag i sexlivet, som gör det möjligt att skapa en trogen kopia av din egen penis. Förvandla snabbt och enkelt din penis till en vibrator, ett ljus, en väldigt intim tvål, eller kanske en het chokladbit. Clone-A-Willy är en kul present att ge din partner, äkta hälft, eller en polare med lite humor.

Clone A Willy - Lätt och rolig peniskloning

Clone A Willy: Klona din penis

Clone A Willy är ett kul gör din egen dildo-kit, som låter dig tillverka en otroligt naturlig och detaljerad penis, på pricken lik din egen. Klonen stöps i kroppssäkra material och är 100% säker att använda i dina intima områden. Den färdiga kopian är perfekt att ge som en fräck överraskning till din partner, som kan använda sin nya dildo när du inte är hemma.

Det finns flera olika versioner av Clone A Willy, så du kan välja ut din egna favorit. Originalet stöps i en ljus ton och liknar en kaukasisk penis. En vibrator som kan placeras i penisklonen följer med kittet. Dildovibratorn är fri från ftalater och görs i silikon, vilket både känns behagligt mot huden underlättar rengöringen. Du väljer själv om du vill använda den medföljande vibratorn, eller om du hellre använder en favorit du redan har hemma.

Clone A Willy kan även fås i flera roliga färger och med olika funktioner, t.ex. en självlysande som är väldigt populär. Resultatet ser ganska blek ut i dagsljus, men när mörkret faller lyser klonen i klara neonfärger. Eller varför inte ge din partner en chokladvariant av dig själv? Clone A Willy kan nämligen även göras i chokladutgåva.

Undvik fallgropar vid tillverkningen av ditt Clone A Willy kit

Först och främst är det oerhört viktigt att du börjar med att läsa igenom instruktionerna i ditt Clone A Willy kit, innan du startar själva processen. Tillverkningsprocessen är faktiskt rätt simpel, men det är ett par punkter där timingen har stor betydelse. Det enda du behöver är en erigerad penis, lite tejp och papp, blandningen från förpackningen i en lämplig behållare, och så en anpassad mängd varmvatten. Dessutom är det praktiskt om du kan använda timern på mobilen, men en vanlig äggklocka fungerar fint om du känner dig lite oteknisk.

Det mest kritiska steget i kloningen av din penis med ett Clone A Willy kit infaller när du har blandat pulvret till stöpningsformen med vatten, eftersom massan snabbt börjar stelna. Dessutom är det viktigt att du kan upprätthålla din erektion under hela den tid det tar för formen att stelna, vilket kan ta ett par minuter. Här kan det vara en bra idé att använda en penisring, för att stärka upp erektionen och se till att den håller tillräckligt länge. Skär till röret i rätt längd, blanda ihop pulver och vatten, och häll massan i röret. För därefter in din erigerade penis och håll kvar tills blandningen har stelnat. Som sagt, det kan ta ett par minuter.

Clone-A-Willy: nästa steg i kloningsprocessen

När gjutmassan har stelnat, kan du försiktigt dra ut din penis och därefter låta formen torka i ett par timmar. Nu kan du andas ut, det svåraste är avklarat! När formen har torkat ordentligt, kan du blanda ihop innehållet i påsen som följer med ditt Clone A Willy kit med varmt vatten. Rör runt ordentligt tills silikonmassan är helt slät, det tar normalt omkring två minuter. Den färdiga blandningen hälls i gjutformen, tills det är ca. 2,5 cm kvar upp till kanten. Nu kan du skära ett litet kryss i en kartongbit, och sticka in vibratorn häri. Se till att hela reglaget befinner sig på ovansidan av kartongen, och tryck så ner vibratorn i silikonmassan. Här är det viktigt att se till så vibratorn inte rör gjutformens kanter. Kartongbiten försäkrar att vibratorn inte sjunker för djupt ner i dildon, och ser till att reglaget hålls fritt från silikon. Låt massan härda i 24 timmar.

Nästa dag kan du ta ut den färdiga Clone-A-Willy dildovibratorn ur formen. Vid behov kan du skära bort överflödigt silikon i botten med hjälp av en hobbykniv, och efter en tvätt är den klar att användas. Silikondildon rengörs lättast med varmt vatten och sexleksaksrengöring.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL