Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
Person håller en Clone-a-willy i en blombukettPerson håller en Clone-a-willy i en blombukett
Varumärken
Sexual Wellness Specialist
Uppdaterad:23/06/2020

Clone A Willy - Den Ultimata Guiden

Kunde du tänka dig en avgjutning av din penis? Det kan du faktiskt få. Som tur är snackar vi inte om något som rör DNA-prover och vithåriga män i läkarrockar.

Med ett Clone A Willy set kan du klona din penis hemma i köket, och det enda du behöver göra är att ta av dig byxorna.

Kanske har du lust att ge din hjärtevän ett extra exemplar av ditt redskap, så de inte behöver vara utan dig när du inte kan vara på plats i egen hög person. Eller varför inte ge bort själva klonings-setet till en kompis som aldrig har vett att önska sig något roligare än pengar eller strumpor?

Oavsett anledningen och vem än den lyckliga mottagaren är, så kommer de säkert dra på smilbanden. Vare sig du ger bort det färdigstöpta resultatet eller själva Clone A Willy-kittet, så kan din partner eller vän ha glädje av det.

Men vad får man egentligen när man köper Clone A Willy? Och är det inte supersvårt att göra en avgjutning av sin penis? Det och mycket annat får du svar på här i guiden, så att du med lugn i sinnet och flaggan i topp kan ge dig i kast med processen.

Vad finns i Clone A Willy?

I kittet Clone A Willy får du det mesta som behövs för att göra en avgjutning av en penis. Det innehåller nämligen både en bruksanvisning och följande delar:

 • Gjutrör
 • Gjutningspulver

 • Termometer

 • 2 små burkar med premiumsilikon
 • Rörpinne av trä
 • Vibrator

Psst! Köp ett paket AA-batterier också, så du kan få igång vibrationerna med detsamma.

Innehållet i Clone A Willy på en blå bakgrund

Vilken Clone A Willy är den rätta för mig?

Sinful.se kan du hitta flera olika utgåvor på de populära gjutningskitten. Ta en titt här nedanför och hitta den modell (eller rentav flera), som passar dig bäst.

Person som sitter på golvet har fyra olika paket av clone a willy på benen

Clone A Willy - Original

Som namnet antyder får du här originalversionen av klonings-kittet, som är perfekt när du vill gjuta av själva skaftet på penisen. Det ingår en vibrator, så du väljer själv om din klon ska vibrera eller inte. Och nej, du behöver inte vara avundsjuk - din egen penis kommer såklart alltid vara bättre än kopian, vibrationer eller ej.

Köp Här

Clone A Willy - Medium Skin Tone

Det här kittet är precis detsamma som originalet, bara med en lite mörkare färg på hudtonen. Här får du alltså, precis som ovan, en sann kopia av ditt skaft och en vibrator som kan ge lite extra vibrationer.

Köp Här

Clone A Willy - Plus Balls

Tycker du det är synd och skam att dina pungkulor inte får förevigas i avgjutningen också? Då borde du välja denna utgåva, där du kan klona pungen tillsammans med resten av skaftet. Även i det här kittet får du en vibrator, och den här gången är den till och med fjärrstyrd.  Inte illa va?

 Köp Här

Clone A Willy - Glow in the Dark - Green

Vill du skapa en extra festlig klon? Då kan du välja den här utgåvan, där resultatet blir självlysande. Kittet har samma innehåll som originalutgåvan, den (extremt) stora skillnaden är just färgen.

Köp Här

Clone A Willy - Glow in the Dark - Pink

Gillar du den färgglada och självlysande looken finns originalutgåvan också i en hot pink-version, även denna självlysande.

Köp Här

Person doppar en banan i ett glas yoghurt som de håller framför sig

Hur gör man en Clone A Willy?

Själva processen med att göra en penisavgjutning kräver att man håller tungan rätt i mun. Det behövs både precision och koordination för att det hela ska falla på plats, så det första och bästa rådet vi kan ge är att du tar hjälp av antingen din partner, eller någon du känner dig bekväm med, innan du sätter igång. Är ni två (eller fler) blir det nämligen betydligt lättare. Teamwork!

Det är också viktigt att du är ordentligt förberedd och har läst igenom hela bruksanvisningen innan du påbörjar projektet.

Person med en pinne i handen som droppar ner i ett glas med silikon

Du kan också följa vår detaljerade steg-för-steg guide till Clone A Willy här nedanför.

Förberedelse Även om Clone A Willy-kittet innehåller mycket av det du behöver, så är det ändå vissa saker som du måste plocka fram innan du kan börja:

 • En skål till gjutningsmassan
 • Slev eller slickepott att röra med
 • Sax
 • Tuschpenna
 • En fyrkantig bit papp
 • En skål till silikonet (använd gärna en gammal plastbunke som du kan slänga efteråt - silikonet är väldigt svårt att få bort)
 • Decilitermått eller köksvåg
 • Hushållspapper eller våt trasa
 • Stoppur/mobiltelefon
 • En klonings-klar penis

Nu är du redo att sätta igång med det roliga.

1. För att göra en avgjutning ska penisen vara styv. Så steg ett är alltså att fyra av dina fräckaste fantasier, eller be din partner om en hjälpande hand - bokstavligt talat. När du har fått ett ordentligt stånd kan ni gå vidare till nästa steg.

2. Dags att mäta! Placera gjutröret bredvid din styva penis, med öppningen vinklad bort från kroppen. Dra ett streck på röret ca 1 cm ovanför dit penisen når.

3. Klipp av röret vid strecket, så att det passar till just din längd.

Nu ska själva gjutningsmassan blandas. Den här delen ska gå kvickt, så hjälp gärna varandra.

4. Håll termometern under vattenkranen och låt vattnet nå 32 grader. Det är viktigt att det är helt exakt!

5. Mät upp 4,1 dl vatten i din skål (om du inte har ett decilitermått kan du använda en köksvåg. 4,1 dl vatten väger 410 gram).

6. Blanda pulvret och vattnet i en skål och rör i 45 sekunder. Använd ett stoppur eller din mobiltelefon för att ta tiden. Det gör inget om massan är klumpig.

7. Häll ner massan i gjutröret och för omgående in den styva penisen i röret. Böj dig gärna lite framåt, så penisen pekar mer nedåt och gjutmassan inte rinner ut.

8. Håll kvar penisen i röret i 2 minuter, och tänk gärna på något sexigt medan du väntar så att du inte tappar ståndet.

9. När gjutmassan har stelnat efter de 2 minuterna kan du försiktigt lirka ut din penis.

10. Dags att plocka fram tålamodet. För bästa resultat ska formen nämligen torka i 4-8 timmar.

När väntetiden är över är formen klar och du kan sätta igång med silikonblandningen.

11. OBS! Det kan ha bildats kondens i gjutröret. Börja med att kontrollera om det är så och häll i så fall ut vattnet som har samlats.

12. Blanda de två burkarna med silikon i en skål eller plastbunke. Använd träpinnen för att skrapa ut allt silikon och för att röra ihop det till en enhetlig färg.

13. Häll ner den färdiga blandningen i gjutformen, gärna långsamt för att undvika för många luftbubblor.

Vill du klona dig till en vibrerande penis  ska du följa de kommande 3 stegen innan du låter gjutningen torka. Om du inte vill använda den inkluderade vibratorn så kan det vara en bra idé att lägga till en extra omgång silikon.

14. Rita ett kryss på pappskivan och klipp eller skär ett hål längs strecken.

15. För in vibratorn igenom pappret så bara bottnen sticker ut.

16. Stick ner vibratorn i mitten av silikonmassan och låt pappret vila på kanten av röret.

Nästan färdigt! Nu ska hela härligheten bara torka i 24 timmar:

17. Efter 24 timmar kan din avgjutning försiktigt lirkas ut ur röret. Varsågod! Nu kan du njuta av resultatet. Och tänk på att använda ett bra vattenbaserat glidmedel för att få den bästa upplevelsen tillsammans med den nya klonen.

Person håller ett clone a willy rör mot sin höft

Tips och tricks för penisavgjutning

Du ska naturligtvis inte gå miste om våra bästa tips och tricks för hur du får till en perfekt penisavgjutning. Det finns nämligen massor av saker du kan göra för att underlättare processen för dig själv.

Ge erektionen en boost Även om det vanligen inte är någon konst för dig att bli och förbli hård, så är det här kloningsprojektet långt ifrån den sexigaste situationen i världen. Det kan därför vara en bra idé att ge huvudpersonen de bästa förutsättningarna för att kunna gå igenom processen med en stabil erektion.

Du kan t.ex. använda en penispump innan kloningen påbörjas, gärna i kombination med en penisring. Du kan såklart använda ringen utan pumpen också, om det känns tillräckligt.

En person har en banan fastsatt på höften med sin trosa och en penispump i sin hand

Trimma eller smörj Om du är utsmyckad med en lång eller tät könsbehåring så kan det underlätta om du använder en trimmer först. Håret kan fastna i både gjutningsmassan och silikonet, så klipp och trimma lite om du vill undvika att bli luggad där nere. Alternativt kan du täcka ditt könshår med ett lager vaselin.

Rakhyvel och rakgel på en blå bakgrund

Tejpa Kanske tycker du att kanten på gjutningsröret känns lite vass efter att du klippt till det. I så fall kan du sätta lite maskeringstejp eller liknande på kanten för att se till så att den inte river eller skär i huden.

Extra Pulver Det kan vara en bra idé att köpa till en extra omgång gjutningspulver, så att du är säker på att du har tillräckligt, eller för att ha lite extra. Det är bra att ha extra ifall gjutningsmassan hinner stelna innan den hälls ned i gjutröret. Om det händer är så det bara att börja om med en ny omgång.

Vitt pulver i en handflata

Extra silikon Om din styva penis är längre än 22,8 cm, eller om du vill ha en avgjutning utan vibrator, då behöver du införskaffa en extra omgång silikon.

Böjd penis Har du en penis som pekar lite åt det ena eller andra hållet? No problem! När du har klippt av gjutröret i den längd du behöver, skär då av det i vinkel ungefär där din penis böjer sig som mest. Nu har du ett rör i två delar. Rotera delarna tills de tillsammans bildar rätt vinkel och sätt sedan ihop dem med människans bästa överlevnadsredskap: gaffatejpen! Resultatet blir ett vinklat gjutrör, och nu kan du ta dig igenom processen på samma sätt som guiden eller bruksanvisningen beskriver. Du kan också läsa mer på Clone A Willy’s hemsida.

Var beredd på att grisa ner Både gjutmassan och silikonet riskerar att rinna över kanten på formen, och let's face it - det kommer med högsta sannolikhet bli ett ganska kletigt företag.

Du bör därför överväga om det är smart att göra det medan du står på den dyra mattan, sitter på de nya lakanen eller när du har på dig favoritkalsongerna. Vi skulle snarare rekommendera att du siktar på badrummet eller köket.

Ha hushållspapper, en våt trasa och kanske en gammal handduk till hands, så du kan undvika besvärlig rengöring efteråt.

Rosa silikon hälls på en banan

Ha en riktig skön stund!

Vi hoppas att de många olika Clone A Willy versionerna och beskrivningen för ett bra resultat inte har tröttat ut dig totalt. Det är inte alls så svettigt som det kanske låter.

Tvärtom blir det en rolig, minnesvärd och lite lagom fräck upplevelse och resultatet blir ofta precis det.

Ha så kul med din nya bästis!

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful