Dilator av Stål

Klicka på en bild för att förstora den

 • Dilator av Stål produktbild 1
 • Dilator av Stål produktbild 2
 • Dilator av Stål produktbild 3
 • Dilator av Stål produkt i hand 50
 • Dilator av Stål bild på förpackningen 90

Dilator av Stål

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

169,00 kr

  Produktbeskrivning

  Dilator av stål för expansion av urinröret. Dilatorens mjuka kurvor gör att den lätt kan glidas ner i urinröret. Den finns i 3 olika storlekar diameter på 4, 5 respektive 6 mm. Storleken på diametern har graverats ner i varje dilator.

  Dilatorn är tillverkad av stål.

  Det är viktigt att du använder rikligt med glidmedel och tar det försiktigt med dilatorn. Kom i övrigt ihåg att det är viktigt att din dilator alltid är steril och rengjord före anvädning.

  Detaljer

  MATERIAL: Stål.
  DIAMETER: 4, 5 eller 6 mm.
  LÄNGD: 18,5 cm.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Kinky
  Mycket nöjd! En mycket bra val för den lite mer experimentella mannen. Spännande leksak som ger en mycket speciell stimulans som är svår att beskriva i ord och nästan måste upplevas.
  Detta är en mycket prisvärd leksak som känns att den är tillverkad i ett bra material. Den glider lätt in utan några som helst problem och har absolut inga vassa kanter som känns av.
  Utformningen är perfekt då den böjda formen lätt anpassas ifall du själv är något böjd åt ena eller andra hållet.

  Enda nackdelen jag kan komma på är att den kan vara lite svår att få ett ordentligt grepp om ifall man skulle råka få glidmedel på händerna, vilket är lätt hänt. Annars har jag bara positiva saker att säga!

  Att tänka på: var försiktig, använd den med sunt förnuft och mycket STERILT glidmedel då du annars kan få ont eller i värsta fall få in bakterier i urinröret vilket kan leda till mycket smärtsamma infektioner.
  Följer du detta är det bara att köra på och njuta!
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Kinky
  Bra produkt för den experimentella mannen En mycket bra produkt för den som vill experimentera med lite mer kinky saker. Väldigt prisvärd och gjort i ett mycket bra material som känns att det är kvalité på! Glider mycket bra. Den går att både hetta upp och kyla ner för att få helt olika känslor. Prova er fram vad ni gillar!
  Enda nackdelen är att den kan vara lite svår att hålla fast i, särskilt ifall man skulle råka få glidmedel på händern, vilket lätt är hänt.
  Rekommenderas starkt!!
  VIKTIGT! Tänk på att ta det försiktigt, göra rent den mycket noggrant innan den används och va noggrann med att använda ett STERILT glidmedel då det lätt annars kan komma in bakterier i urinröret vilket kan leda till smärtsamma infektioner!
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Kinky
  dilator mkt.bra för nybörjare. bra material. glider väldigt skönt och säkert in där den ska. lätt att rengöra. kräver en del glidmedel
  5 5 1

  Du recenserar: Dilator av Stål

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.