Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Dilator

Låt dig kittlas av en pirrande stimulering som är på samma gång smärtsam och fräck, med hjälp av en dilator. Dilatorer och sonder stimulerar de känsliga nerverna i urinröret, vilket ger dig en intensiv och njutningsfull upplevelse. Vi har ett stort utbud av modeller i olika material, samt med olika egenskaper, så ta en titt om du är nyfiken på nya typer av upplevelser.

Dilator - till kinky stimulering av urinröret

Vad är en dilator?

Om du är nyfiken på dilatorer, så låt oss börja med att förklara vad detta ganska speciella instrument är till för. De är populära i en ganska nischad, men oh så pirrande del av fetischvärlden. Det ska medges att det här är en sexleksak som definitivt inte är till för alla, och för att kunna ge dig hän på allvar, krävs det att du tänder på en bestämd typ av smärta och erotisk dominans. Innan du fyller varukorgen med dilatorer av olika slag, ska du också tänka på att alltid vidta vissa försiktighetsåtgärder i samband med att du använder en dilator.

Men gör du bara det, då är det den perfekta rekvisitan för att leva ut specifika fantasier tillsammans med din partner. Gå på upptäcktsfärd med kroppen som karta, och lämna inga områden outforskade - varken invändigt eller utvändigt. Lek med kittlande sensorisk stimulering och testa såväl varandras gränser som tillit. Här finns det utrymme för alla de fräcka element och kinky aspekter som den erotiska dominansvärlden har att bjuda på. Ni kan t.ex. välja att ta det där med att “leka doktor” till helt nya nivåer, med eller utan en kinky kostym till. Välkommen in, doktorn tar emot nu.

Dilatorset för män och kvinnor

Såväl män som kvinnor kan uppnå stor njutning genom att använda en dilator. Gemensamt för alla kön är nämligen att det runt urinröret sitter massor av känsliga nervändar, som kan stimuleras och ge en mycket speciell känsla av vällust när man för in en dilator. En del tänder på att en “ovanlig” eller annorlunda del av kroppen penetreras, medan andra först och främst tänder på penetreringen som en del av BDSM-powerplay. Är du (eller ni) nybörjare på området, bör ni först experimentera med de minsta varianterna, innan ni går vidare till större modeller. Tänk också på att använda massor av glidmedel! Dilatorn ska sjunka in i urinröret, aldrig forceras. Det kan nämligen orsaka stor skada, om objektet trycks eller tvingas in.

En annan viktig aspekt, när man väljer att använda ett dilator set som del av BDSM-lekar, är hygienen. Eftersom det handlar om att föra in saker i kroppsöppningar som oftast inte är vana vid stimulering och/eller penetrering, är det oerhört viktigt att produkterna hålls sterila. De bör alltid spritas före användning, och du bör även se till att du har tvättat dig själv ordentligt, innan den kinky leken påbörjas.

Variera leken med en penis dilator

En penis dilator används alltså för att utvidga urinröret, och därmed uppnå annorlunda stimulering. Det klassas av många som en hardcore BDSM-leksak, och det med rätta. När du väl har bekantat dig med denna typ av produkter, finns det flera modeller och varianter att leka med. Du kan t.ex. välja antingen en ihålig penis dilator, eller en som helt täpper till urinröret. Eftersom mannens säd kommer ut genom urinröret, blir det omöjligt att få utlösning om det har pluggats igen av en helt tät modell. Det kan kännas otroligt smärtsamt, så man ska alltid gå mycket försiktigt fram vid denna typ av lekar.

Väljer man istället en ihålig variant, då är det möjligt att komma genom dilatorn. Det innebär att du som man kan uppnå fullt klimax genom den smärtsamma stimuleringen, något som många entusiaster uppskattar. Vidare finns det dessutom olika material att välja bland, vilka ger olika typer av upplevelser. En del är mer flexibla, medan de i exempelvis stål är helt rigida. Några sitter ihop med glansringar, andra har mönster eller kort och gott bara en imponerande storlek. Det går till och med att få en dilator att koppla till elektricitet, så valmöjligheterna är förvånansvärt många.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful