Elvie Trainer Appstyrd Bäckenbottentränare - PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • Elvie Trainer Appstyrd Bäckenbottentränare - PRISVINNARE bild på förpackningen 1
 • Elvie Trainer Appstyrd Bäckenbottentränare - PRISVINNARE bild på förpackningen 2
 • Elvie Trainer Appstyrd Bäckenbottentränare - PRISVINNARE bild på förpackningen 3
 • Elvie Trainer Appstyrd Bäckenbottentränare - PRISVINNARE bild på förpackningen 4
 • Elvie Trainer Appstyrd Bäckenbottentränare - PRISVINNARE bild på förpackningen 5
 • Elvie Trainer Appstyrd Bäckenbottentränare - PRISVINNARE bild på förpackningen 9
 • Elvie Trainer Appstyrd Bäckenbottentränare - PRISVINNARE bild på förpackningen 50
 • Elvie Trainer Appstyrd Bäckenbottentränare - PRISVINNARE bild på förpackningen 51
 • Elvie Trainer Appstyrd Bäckenbottentränare - PRISVINNARE bild på förpackningen 100

Elvie Trainer Appstyrd Bäckenbottentränare - PRISVINNARE

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 995,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vem har sagt att det måste vara tråkigt att träna? Den appstyrda bäckenbottentränaren Elvie Trainer ger begreppet "personlig tränare" en helt ny innebörd.

  Oavsett om du vill lindra besvär efter graviditet och förlossning, eller om du bara är på jakt efter en mer hälsosam bäckenbotten, starkare muskler, ökad känslighet och ännu bättre orgasmer, kan Elvie erbjuda dig rolig och effektiv träning av dina mest intima områden.

  Elvie Trainer är enkel, säker och behaglig att använda. Du för bara in den flexibla och behagliga silikontrackern, ansluter gratisappen och följer instruktionerna på din smartphone.

  Den unika appen gör träningen mer underhållande, och därmed lättare att ta sig an. Övningarna kan bäst jämföras med små spel, där du använder trackern inne i dig som joystick. Samtidigt kan du enkelt följa dina framsteg och få kontinuerlig feedback, så att du vet att du kniper på rätt sätt och därmed uppnår de bästa resultaten.

  Appen är gratis och kompatibel med både Android och iOS. Elvie är uppladdningsbar med hjälp av den medföljande USB-kabeln.

  Elvie har nominerats till ett prestigefyllt Xbiz Awards 2018. Dessutom tilldelades den Red Dot Design Award 2016, samt HealthTech Award 2017.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  GRATIS APP: Ja.
  KRAV, iOS: iPhone 4S eller nyare.
  KRAV, ANDROID: 4.3 eller nyare.
  BATTERI: Uppladdningsbart Li-ion batteri.
  BRUKSANVISNING: Engelsk m.fl.
  MEDFÖLJER: Skyddshölje, laddarask, USB-kabel.
  OBS: Appen fungerar inte med Huawei smartphones.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Resultat
  Topptrimmad Efter tre graviditeter med tillhörande förlossningar ser jag fram emot att använda elvie. Jag har använt den innan och när man ser skillnader i de resultat man hade innan förlossningen och efter blir man ännu mer motiverad att stärka muskulaturen. Ett plus är den roliga appen som gör träningen mycket roligare. Då kan man efter avslutat pass ha gott samvete gällande sin träning.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Resultat
  Förändrade mitt liv - värd varje krona Den här produkten har förändrat mitt liv. Det förvånar mig att den inte rekommenderas av alla gynekologer.
  När jag beställde den var jag lite nervös, jag kunde ju redan knipa - skulle den här vara värd pengarna? Det visade sig att den var värd varje krona. Efter 20 år med knipövningar fick jag lära mig att mina knip var för svaga, och lite på fel sätt. Sedan dess har jag tränat varje dag. Lärt mig mer och mer. Och det har gett underbar effekt. Nu har jag haft den i tre månader och fått: Starkare bäckenmuskulatur, mindre tyngdkänsla i underlivet, starkare orgasmer. Kan varmt rekommenderas.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Resultat
  Älskar, älskar, älskar den. Den är HELT genial! Jag är gravid med mitt första barn, och jag har efterhand märkt att det blivit svårare att “hålla mig” när jag blir överraskad av en nysning eller liknande. Men ja, bäckenbottenträning är inte direkt det sexigaste som finns, och det blir lätt en av de saker jag inte riiiiktigt får gjort varje dag. Men appen till den här är verkligen genial. Det är ett spel där man “kör” sin markör genom nivåerna genom att göra olika knipövningar.

  Jag upptäckte att mina knipövningar faktiskt inte var särskilt effektiva, men i appen kan man se hur mycket man “lyfter” och man ska ta sig igenom både snabba och långa lyft, för att träna bäckenbotten så den kan hantera både snabba sammandragningar som nysningar, och så att man hålla sig längre t.ex. när man går promenader.

  Nu är det både lätt att se vilka framsteg man gör, och det är dessutom ett superkul tidsfördriv. Japp, nu är jag i toppform vad gäller mina knipövningar :D
  5 5 1

  Du recenserar: Elvie Trainer Appstyrd Bäckenbottentränare - PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *