Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare

Klicka på en bild för att förstora den

 • Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare produkt och app 1
 • Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare produktbild 2
 • Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare produktbild 3
 • Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare produktbild 4
 • Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare produktbild 5
 • Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare produkt i hand 50
 • Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare produkt i hand 51
 • Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare produktbild 90
 • Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare bild på förpackningen 91

Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 995,00 kr

1 986,00 kr

  Produktbeskrivning

  Revolutionera din bäckenbottenträning med prisbelönta Elvie Trainer. Med hjälp av en app visualiserar den sammandragningarna i din bäckenbottenmuskulatur i realtid och fungerar därmed som en personlig tränare. Den patenterade teknologin mäter både kraft och rörelser för att hjälpa dig förbättra din teknik och ge en säkrare, mer effektiv träning.

  Den smala, ergonomiskt formade kniptränaren är täckt med medicinskt silikon och levereras med en avtagbar hylsa, som kan sättas på eller tas av för att anpassa storleken efter din kropp. Tränaren använder sig också av bio-feedback för att avgöra om du kniper på rätt sätt, så att du aldrig behöver känna dig osäker igen.

  Anslut Elvie till gratisappen Elvie Trainer och få tillgång till roliga, 5 minuter långa övningar, som ger dina bäckenbottenmuskler en komplett workout och utlovar kännbara resultat redan efter 4 veckor. Appen gör det även lättare att följa din egen utveckling.

  Elvie är vattentät och uppladdningsbar via den inkluderade laddstationen med Micro USB-sladd. Använd lite vattenbaserat glidmedel så glider den på plats utan problem. Efter användning rengör du den med tvål och vatten, eller sexleksaksrengöring för bästa hygien. 

  Elvie Trainer har tilldelats flera priser och rekommenderas av över 1000 hälsoexperter.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  ALLERGENER: Ftalat- och latexfri.
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD: 8 cm.
  BREDD: Upp till 3,5 cm.
  VIKT: 25 g.
  STRÖMKÄLLA: Uppladdningsbar (Micro USB-sladd ingår).
  APP: Elvie Trainer.
  ANSLUTNING: Bluetooth Smart Ready (kräver Bluetooth Low Energy).
  KOMPATIBEL MED:
  - iPhone iOS 10 (eller senare).
  - iPad OS 13 (eller senare).
  - Android 6 (eller senare).
  - Fungerar inte med Huawei telefoner.
  REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  BRUKSANVISNING: Engelska, franska, italienska, ryska, spanska, holländska, förenklad kinesiska, tyska, svenska, japanska.
  MEDFÖLJER: Silikonhylsa, laddstation.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Resultat
  Topptrimmad Efter tre graviditeter med tillhörande förlossningar ser jag fram emot att använda elvie. Jag har använt den innan och när man ser skillnader i de resultat man hade innan förlossningen och efter blir man ännu mer motiverad att stärka muskulaturen. Ett plus är den roliga appen som gör träningen mycket roligare. Då kan man efter avslutat pass ha gott samvete gällande sin träning.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Resultat
  Förändrade mitt liv - värd varje krona Den här produkten har förändrat mitt liv. Det förvånar mig att den inte rekommenderas av alla gynekologer.
  När jag beställde den var jag lite nervös, jag kunde ju redan knipa - skulle den här vara värd pengarna? Det visade sig att den var värd varje krona. Efter 20 år med knipövningar fick jag lära mig att mina knip var för svaga, och lite på fel sätt. Sedan dess har jag tränat varje dag. Lärt mig mer och mer. Och det har gett underbar effekt. Nu har jag haft den i tre månader och fått: Starkare bäckenmuskulatur, mindre tyngdkänsla i underlivet, starkare orgasmer. Kan varmt rekommenderas.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Resultat
  Älskar, älskar, älskar den. Den är HELT genial! Jag är gravid med mitt första barn, och jag har efterhand märkt att det blivit svårare att “hålla mig” när jag blir överraskad av en nysning eller liknande. Men ja, bäckenbottenträning är inte direkt det sexigaste som finns, och det blir lätt en av de saker jag inte riiiiktigt får gjort varje dag. Men appen till den här är verkligen genial. Det är ett spel där man “kör” sin markör genom nivåerna genom att göra olika knipövningar.

  Jag upptäckte att mina knipövningar faktiskt inte var särskilt effektiva, men i appen kan man se hur mycket man “lyfter” och man ska ta sig igenom både snabba och långa lyft, för att träna bäckenbotten så den kan hantera både snabba sammandragningar som nysningar, och så att man hålla sig längre t.ex. när man går promenader.

  Nu är det både lätt att se vilka framsteg man gör, och det är dessutom ett superkul tidsfördriv. Japp, nu är jag i toppform vad gäller mina knipövningar :D
  5 5 1

  Du recenserar: Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.