Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Bäckenbottentränare

Med en bäckenbottentränare har det aldrig varit lättare att träna din bäckenbottenmuskulatur, och därmed få ett ännu rikare sexliv. I vårt stora utbud hittar du olika slags bäckenbottentränare, t.ex. en app-styrd modell och en som automatiskt tränar din bäckenbotten åt dig.

Bäckenbottentränare - ditt nya favorithjälpmedel

Piffa upp din bäckenbottenträning

Nästan alla kvinnor kan nog känna igen sig. Man har fått stränga förmaningar, från sin gynekolog, barnmorska eller välmenande väninnor, om att göra regelbundna knipövningar. Glömmer man bort dem, då kommer det i slutändan leda till urinläckage och inkontinens, nedsatt känslighet under sex, etc. etc. etc. Det är samma gamla domedagsvisa varenda gång, men det gör det inte nödvändigtvis roligare, lättare eller mer tilltalande att lägga in knipövningar som en del av vardagen. 1, 2, 3...kniiiiiiip!

Men vad skulle du säga, om vi berättade att det finns ett både lätt och roligt sätt att träna bäckenbottnen på? Låt oss presenterar: Bäckenbottentränaren! Din alldeles egna personliga tränare, som ser till att du tar dig samman och inte slackar av eller smiter ifrån dina träningspass. En bäckenbottentränare hjälper dig att göra din bäckenbottenträning till en både lättare och roligare upplevelse, närmast lekande lätt. Och det blir en lek som du får lust att leka om och om igen, eftersom den har så många fördelar.

Träna bäckenbotten med hjälpmedel

I vår välutvecklade, högteknologiska värld känns det nästan bara naturligt att man kan träna bäckenbotten med hjälpmedel. Och idag kan man ju styra i princip allting via appar, så varför skulle du inte kunna få en bäckenbottentränare med tillhörande app? Det kan du självfallet. Tack vare det kan du följa med i träningen direkt i din telefon, se hur dina bäckenbottenmuskler efterhand blir starkare och starkare, samt hur du utvecklas rent generellt.

Många gånger kan apparna som följer med bäckenbottentränare dessutom hjälpa dig att sätta ihop ett alldeles eget, högst personligt träningsprogram. Det gör det lättare att förstå vad du behöver göra för att strama upp och stärka just din bäckenbottenmuskulatur, och när du förstår det kan du lättare uppnå bättre resultat. Många av de knipkulor och bäckenbottentränare som kopplas till appar har därför olika former av inbyggda sensorer, som gör det möjligt för appen att registrera hur hårt du kniper åt runt kulorna, och guida dig till de bästa resultaten.

En bäckenbottentränare gör träningen roligare

Det spelar ingen roll om du vil träna bäckenbotten för att undvika inkontinens, eller bara känner att den behöver stärkas lite, bäckenbottenträning har aldrig varit roligare än det är nu. Med en bäckenbottentränare kan du koppla bort hjärnan lite, och bara fokusera på att följa de instruktioner du får.

Genom att se till så att din bäckenbotten är ordentligt tränad får du möjlighet att uppleva massor av härliga fördelar, som du annars inte hade fått glädje av. En stark bäckenbotten kan nämligen bidra till ett mycket skönare sexliv, eftersom den stärkta muskulaturen också ger dig en ökad känslighet i hela underlivet. Det innebär att du får ut mer av stimulering, både när du onanerar och har sex. Dessutom blir du mer medveten om ditt underliv, vad som känns bra och vad som känns mindre bra. När du börjar använda en bäckenbottentränare kan du t.o.m. uppleva en viss ömhet, eftersom du kan få träningsvärk i dessa muskler likaväl som i resten av kroppen.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful