Fun Factory Volita Klitorisvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fun Factory Volita Klitorisvibrator 1
 • Fun Factory Volita Klitorisvibrator 2
 • Fun Factory Volita Klitorisvibrator 3

Fun Factory Volita Klitorisvibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

379,00 kr

279,00 kr

  Produktbeskrivning

  Den måste inte vara stor för att vara effektiv. Här kan du få en Fun-sized klitorisvibrator med King-sized njutning. Volita!

  Den lilla silikonvibratorn är en miniversion av den populära Fun Factory Volta vibratorn. Perfekt att ha i handväskan eller ta med på helgutflykten, och den tar inte mycket plats mellan er under förspel och sex.

  Volitas mjuka vibrerande spets smeker ivrigt klitoris från båda sidorna, vilket skapar de mest fantastiska klitorisorgasmer. Men ni kan definitivt dela på glädjen också. Låt t.ex. de tulpanliknande bladen glida upp och ner längs penis i samband med ett fräckt blowjob, för en extra intensiv upplevelse.

  Den stilfulla designen gör Volita till en fröjd för ögat, och ni kan njuta av den lilla vibratorn varsomhelst, ensamma eller tillsammans - även i badet! Den använder 1 x AA-batteri, som ger upp till 4 timmars fri lek.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinsk silikon.
  LÄNGD: 16 cm. 
  DIAMETER: 3,1 cm.
  VATTENTÄT Ja.
  PULSERINGSNIVÅ: 1.
  BATTERI: 1 x AA-batteri (ska köpas separat).
  SPRÅK: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Den magiska pennan! Jag och min kille kallar denna för "Den magiska pennan". Han använder den på mig och jag kommer av den varje gång. Tips är att ha glidmedel nära till hands och ta liten klick för att fukta emellanåt. "Flärparna" kan upplevas lite hårda i början men med lite vana och lättare tryck stimulerar de skönt på sidorna av klitoris och vibrerar fram en skön orgasm.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Bra när den kommer igång Jag har sett några sådana här på olika sidor och kände att det var dax att testa, och den är absolut bra när den väl vibrerar och om du har glidmedel på, men annars kan den vara lite hård och ovan i början och den har en tendens till att sluta vibrera mitt i det roliga. Du drar på botten till ON men när den väl är där så hoppar den lite, ibland får man vika på knappen eller trycka till den för att den ska fortsätta vibrera. Riktigt tråkigt när den slutade precis innan en orgasm. Kanske inte är samma problem på alla, men detta skulle inte vara den första sexleksaken som jag skulle rekommenderat
  5 3 1

  Du recenserar: Fun Factory Volita Klitorisvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: