Klitoris­vibratorer

Klitorisvibratorer är en djungel. Föredrar du stilren design, lättanvända modeller, eller är kraftfulla vibrationer det viktigaste? Oavsett vad har vi en som passar dina preferenser. Här hittar du både fräcka, roliga och ergonomiskt anpassade klitorisvibratorer, och du väljer själv om det ska vara med batteri eller en uppladdningsbar. Vill du utforska vibrationernas värld djupare finns det massor av möjligheter i huvudkategorin för vibratorer. Tips: missa inte våra lufttrycksvibratorer.

Mest populära
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Adrien Lastic (2)
Amaysin (13)
B Swish (3)
Bang! (2)
Baseks (11)
Belladot (2)
Big Teaze Toys (4)
Bijoux Indiscrets (1)
Bonbons (1)
CalExotics (7)
Cleopatra (1)
Crave (4)
Dame Products (2)
Doc Johnson (1)
Dona (1)
Doxy (1)
Durex (1)
Fantasy for Her (9)
Feelz Toys (1)
Fifty Shades of Grey (5)
Fun Factory (5)
Gaia (2)
Hot Octopuss (1)
Inmi (2)
Iroha (4)
Ivibe Select (1)
Je Joue (4)
Le Wand (2)
Lelo (7)
Lora DiCarlo (2)
Love In The Pocket (2)
LovingJoy (1)
Magic Motion (1)
Marc Dorcel (2)
Master Series (1)
Max Passion (1)
Mixed (3)
Nexus (1)
Nomi Tang (1)
Ohmibod (1)
PicoBong (1)
Pillow Talk (1)
PMV (1)
Rends (1)
Rianne S (4)
Rocks Off (12)
Romp (2)
Satisfyer (8)
Screaming O (3)
Senzi (1)
Shots Switch (1)
Sincerely (1)
Sinful (28)
Snail Vibe (1)
Svakom (1)
Swan (2)
Sweet Smile (2)
Tickler (1)
ToyJoy (2)
Tracy´s Dog (2)
Velve (2)
We-Vibe (5)
Womanizer (1)
Xa Xa Xoom (2)
You2Toys (4)
Zumio (3)
Visa alla
Visa alla 208 produkter
Du har sett 48 av 208 produkter
Ladda fler

Klitorisvibratorer - Enkla och effektiva sexleksak till kvinnor

Varför ska du äga en klitorisvibrator?

För de allra flesta kvinnor är stimulering av klitoris nyckeln till orgasm, och det är förmodligen precis därför så många väljer att investera i minst en klitorisvibrator. Men du ska inte tro att klitorisvibratorer enbart är till för nybörjare. Dessa små mirakel har otroligt många fräcka lekmöjligheter, och du kan använda dem både när du är singel och tillsammans med en partner. Så om du inte redan har denna sex leksak i nattduksbordet där hemma, då är det hög tid att lägga en till samlingen. Du ska ju också ha möjlighet att uppleva timvis av stimulerande njutning.

Klitoris är faktiskt den enda delen av människokroppen som endast och enbart är till för sexuell njutning. Hur coolt är inte det? När klitoris stimuleras med fingrar, en tunga eller en klitorisvibrator kan du få en klitorisorgasm. Den här typen av orgasm kallas ibland för peakorgasm, eftersom kroppen spänns vid klimax och därefter slappnar av fullständigt. Orgasmen kan dock variera väldigt, beroende på hur länge och hur intensiv klitorisstimuleringen är. Vill du lära dig mer om orgasmer kan du läsa vårt guide till klitorisorgasm.

Något din klitoris kan förstå

Det finns snart lika många vibratorer som det finns vibratoranvändare, och välkända märken som Tenga och Velve skapar kontinuerligt nya både till män och kvinnor. Så vad är det egentligen som skiljer en klitorisvibrator från mängden, och gör att den skiljer sig från andra vibrerande leksaker? Till att börja med är den enbart till för yttre stimulering, och alltså inte tänkt att användas inne i kroppen. Och eftersom den inte ska föras in vaginalt, behöver en klitorisvibrator inte vara närapå så stor som dildovibrator. Den lilla storleken innebär istället att den är väldigt lätt att placera exakt på de punkter där det känns som allra skönast.

Ett klassiskt exempel, och förmodligen den som flesta tänker på när vi talar om klitorisvibratorer, är bulletvibratorn. Liten och formad som en patron, men ack så kraftig. Många är tillverkade i hårdplast, men mjukare varianter existerar, och designen gör dem lätta både att förstå och använda. I takt med att sexleksaksbranschen har utvecklat sig, har även klitorisvibratorerna fått ett bredare utseende. Bokstavligt talat. En bredare vibrationsyta stimulerar fler nerver i och runt klitoris, vilket ger andra typer av orgasmer.

Fräcka färger och fler former

För det är ju precis det som är meningen, att du ska få orgasm. Men vad som krävs för att just du ska få orgasm kan skilja sig markant från vad andra kvinnor behöver, ja det kan till och med variera från dag till dag. Det är förmodligen en av orsakerna till att många i slutändan äger flera olika klitorisvibratorer. Om du har sex med en partner och behöver den där sista lilla pushen över mållinjen, då är en smidig bullet eller miniwand helt perfekt. Samma sak om du är sugen på en snabbis när du vaknar.

Andra gånger vill man dra ut på det hela, och då kan andra alternativ kännas mer lockande. Kanske en bred lay-on modell som ligger på plats helt av sig själv, eller en rabbit-liknande variant där fladdrande öron smeker dig till extas. Det finns klitorisvibratorer som du lägger på en stol och sätter dig på, modeller mjuka som en marshmallow, avlånga, runda, ja rentav de som har tungor eller funktioner som efterliknar en sådan. Dessutom finns det all världens färger att välja mellan. Och eftersom de är så små kan du ta med dem överallt, vilket gör dem till en av världens bästa erotiska leksaker.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se