Klitoris­vibrator

Föredrar du stilren design, lättanvända modeller, eller är kraftfulla vibrationer det viktigaste? Oavsett vad har vi en klitorisvibrator som passar dina preferenser. Här hittar du alla typer av klitorisvibratorer som kommer att ta dina orgasmer till nya höjder.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Diameter
Längd
Egenskaper
Appstyrd (15)
Batteridriven (48)
Bejeweled (2)
Fjärrstyrd (15)
Realistic (1)
Reselås (11)
Splashproof (19)
Thrusting Function (2)
Uppladdningsbar (144)
Vacuum Function (2)
Värmefunktion (2)
Vattentät (145)
Vibrating (190)
Virtual Reality App (1)
Material
ABS-plast (49)
Aluminium (2)
Elastomer (1)
Ocean-bound PP plastic (1)
PVC (2)
Silikon (129)
Stainless Steel (3)
TPE (3)
TPR (1)
Märke
Adrien Lastic (1)
Amaysin (14)
B Swish (2)
Bang! (4)
baseks (12)
Belladot (1)
Big Teaze Toys (2)
CalExotics (6)
Crave (2)
Creative Conceptions (2)
Dame Products (2)
Doc Johnson (7)
Dorcel (3)
Doxy (3)
Dream Toys (1)
Durex (1)
Fantasy For Her (5)
FemmeFunn (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Fun Factory (3)
Gaia (2)
GoGasm (1)
Hot Octopuss (1)
Inmi (1)
Intimina (1)
Je Joue (5)
Lelo (9)
LELO (7)
Lora DiCarlo (1)
Lovense (2)
Magic Motion (1)
Master Series (2)
Minds of Love (1)
Nexus (1)
ohhcean (2)
Pillow Talk (1)
Rocks Off (16)
Romp (3)
Satisfyer (15)
Screaming O (1)
Sinful (26)
Svakom (4)
Tenga (1)
TENGA (3)
TOYJOY (1)
Tracy's Dog (5)
VIVE (2)
We-Vibe (5)
You2Toys (4)
Zumio (3)
Visa alla 196 produkter
Du har sett 48 av 196 produkter
Ladda fler

Klitorisvibrator - enkelt och effektivt verktyg för din njutning

Varför ska du äga en klitorisvibrator?

För de allra flesta kvinnor är stimulering av klitoris nyckeln till orgasm, och det är förmodligen precis därför så många väljer att investera i minst en klitorisvibrator. Men du ska inte tro att klitorisvibratorer enbart är till för nybörjare. Dessa små mirakel har otroligt många fräcka lekmöjligheter, och du kan använda dem både när du är singel och tillsammans med en partner. Så om du inte redan har denna sexleksak i nattduksbordet där hemma, då är det hög tid att lägga en till samlingen. Du ska ju också ha möjlighet att uppleva timvis av stimulerande njutning.

Klitoris är faktiskt den enda delen av människokroppen som endast och enbart är till för sexuell njutning. Hur coolt är inte det? När klitoris stimuleras med fingrar, en tunga eller en klitorisvibrator kan du få en klitorisorgasm. Den här typen av orgasm kallas ibland för peakorgasm, eftersom kroppen spänns vid klimax och därefter slappnar av fullständigt. Orgasmen kan dock variera väldigt, beroende på hur länge och hur intensiv klitorisstimuleringen är. Vill du lära dig mer om orgasmer kan du läsa vårt guide till klitorisorgasm.

Bulletvibrator: något din klitoris kan förstå

Det finns snart lika många vibratorer som det finns vibratoranvändare, och välkända märken som Satisfyer och Velve skapar kontinuerligt nya både till män och kvinnor. Så vad är det egentligen som skiljer en klitorisvibrator från mängden, och gör att den skiljer sig från andra vibrerande leksaker? Till att börja med är den enbart till för yttre stimulering, och alltså inte tänkt att användas inne i kroppen. Och eftersom den inte ska föras in vaginalt, behöver en klitorisvibrator inte vara närapå så stor som t.ex. en dildovibrator. Den lilla storleken innebär istället att den är väldigt lätt att placera exakt på de punkter där det känns som allra skönast.

Ett klassiskt exempel, och förmodligen den som flesta tänker på när vi talar om klitorisvibratorer, är bulletvibratorn. Liten och formad som en patron, men ack så kraftig. Många är tillverkade i hårdplast, men mjukare varianter existerar, och designen gör dem lätta både att förstå och använda. I takt med att sexleksaksbranschen har utvecklat sig, har även klitorisvibratorerna fått ett bredare utseende. Bokstavligt talat. En bredare vibrationsyta stimulerar fler nerver i och runt klitoris, vilket ger andra typer av orgasmer.

Fräcka färger och fler former

För det är ju precis det som är meningen, att du ska få orgasm. Men vad som krävs för att just du ska få orgasm kan skilja sig markant från vad andra kvinnor behöver, ja det kan till och med variera från dag till dag. Det är förmodligen en av orsakerna till att många i slutändan äger flera olika klitorisvibratorer. Om du har sex med en partner och behöver den där sista lilla pushen över mållinjen, då är en smidig bulletvibrator eller mini Magic Wand helt perfekt. Samma sak om du är sugen på en snabbis när du vaknar.

Andra gånger vill man dra ut på det hela, och då kan andra alternativ kännas mer lockande. Kanske en bred lay-on modell som ligger på plats helt av sig själv, eller en rabbitdildo variant där fladdrande öron smeker dig till extas. Det finns klitorisvibratorer som du lägger på en stol och sätter dig på, modeller mjuka som en marshmallow, avlånga, runda, ja rentav de som har tungor eller funktioner som efterliknar en sådan. Dessutom finns det all världens färger att välja mellan. Och eftersom de är så små kan du ta med dem överallt, vilket gör dem till en av världens bästa erotiska leksaker.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se