H2O Viking Dildo Vibrator 22 cm

Klicka på en bild för att förstora den

H2O Viking Dildo Vibrator 22 cm

I lager igen den 2020-07-03 Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

199,00 kr

  Produktbeskrivning

  H2O Viking är den idealiska vibratorn för dig som önskar en vattentät, då kan den både njutas i duschen och användas för extra våta lekar.

  Den 22 cm långa H2O Viking har en naturtrogen formgivning med en ådrad yta som gör den extra stimulerande i användning. Den kan också skämma bort dig med sina steglösa vibrationer och du kan därför välja precis det läget du önskar dig. Du justerar vibrationerna genom att skruva på vibratorns botten.

  Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med H2O Viking då det både kommer att göra den mer behaglig att föra upp och förstärka upplevelsen med vibratorn. Efter användning bör du rengöra dildo vibratoren med varmt vatten och evt. en Sexleksaks Rengöring.

  Mått: 22 cm lång, varav 13,5 cm kan föras in. Diametern är 3,5-4 cm. Obs! H2O Viking kräver 2 st. AA-batterier som säljs separat. 

  Detaljer

  MATERIAL: TPE och ABS-plast
  DIAMETER: 3,5-4 cm
  LÄNGD: 22 cm varav 13,5 cm kan föras upp.
  VIBRATIONER: Trinlösa multi-speed vibrationer.
  BETJÄNING: Kontrolleras steglöst i botten av vibratorn.
  VATTENTÄT:Ja.
  BATTERIER: 2 st. AA-batterier (ingår ej). Obs! Batterierna ska vända i var sin riktning; Ett batteri ska ha plussidan nedåt medan det andra har minussiden nedåt.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Bästa jag testat! Detta är den tystaste av de 5 vibratorer jag testat hittills i mitt liv, och har till skillnad från många andra vibratorer väldigt behagliga vibrationer, vilket gör att man får en lång och intensiv orgasm på nolltid. Det enda minuset är ”ratten” man vrider på för att få igång vibrationerna, då den känns väldigt plastig. Trots detta är den helt fantastisk, tack vare att den kan användas i duschen, och för att den ger mig perfekta orgasmer!
  5 5 1

  Du recenserar: H2O Viking Dildo Vibrator 22 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: