TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Vibrerande Dildo

Drömmer du om att krydda din realistiska dildoupplevelse med underbara vibrationer? Med en vibrerande dildo får du det bästa från två världar. De finns i alla storleka, färger och former, men väldigt många av dem har en naturtrogen design. Hitta din favorit här.

Vibrerande dildo - kittlar dig på rätt ställen

En vibrerande dildo är en fantastisk leksak

Det kan vara riktigt svårt att välja en ny dildo. Det spelar faktiskt ingen roll om det är första gången man köper en, eller om den trofasta samlingen ska utökas med en extra stordildo. Många kvinnor har svårt att uppnå orgasm genom enbart penetrering, vilket i grund och botten är vad en standardmodell kan erbjuda. Tillhör du den här gruppen, då kanske en vibrerande dildo vara lösningen för dig.

Med en vibrerande dildo får du nämligen allt det bästa från den traditionella dildon, men med en extra krydda i form av pirrande vibrationer, vilket verkligen kan ta leken till nya nivåer. En del kvinnor upplever att vibrationerna stimulerar deras g-punkt lite extra, vilket bidrar till att de uppnår g-punktsorgasmer. Interna vibrationer kan nämligen ge en helt annan typ av upplevelser, och därför leda till orgasmer som du inte har provat på tidigare.

Känn din kropp på nya sätt

Det är ytterst sällsynt att ens orgasmer känns likadana. Ibland är de långa och böljande, närmast som vågor som sköljer in över en. Andra gånger är de kraftiga, intensiva och överrumplar en fullständigt. Även om du förmodligen vet mer eller mindre vad som krävs för att du ska uppnå orgasm, så är det inte säkert att samma tricks alltid fungerar. Vissa dagar räcker en dejt med Lena Handén fint, men ibland krävs det lite extra hjälp.

Det är här som en vibrerande dildo kommer in i bilden. Traditionellt används denna typ av leksak ju till penetration, men tack vare vibrationerna finns det nu många andra möjligheter. Prova att använda den på de yttre delarna av ditt kön, för att låta din klitoris och alla nerverna som sitter runt blygdläpparna och slidan uppleva din vibrerande dildo. Samtidigt får du möjlighet att känna din kropp på helt nya sätt.

Få fräcka upplevelser på nya platser

En stor fördel med de vibrerande dildos du hittar i den här kategorin, är att många av dem faktiskt är vattentäta. Det innebär att du inte behöver begränsa dina privata stunder till sängen och liknande torra ställen. Istället kan din nya kamrat få följa med in under duschens varma stålar, eller ner i badkarets bubblande värme, för att stimulera dig samtidigt som rogivande vatten omsluter din nakna kropp.

Vill du ha grädde på moset kan du naturligtvis bjuda med din partner, och låta hen ta del av en extra het dusch. Det är oerhört fräckt att låta en partner kontrollera din vibrerande dildo, och den ångande rengöringen kan snabbt bli upptakten på en ovanligt intim stund med otroligt mycket närhet. Tag god tid på er att utforska varandra och upptäcka vad ni njuter mest av just idag. Om ni så ska stanna kvar i badrummet, eller flytta vidare väljer ni själva.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful