Vibrerande Dildo

Drömmer du om att krydda din realistiska dildoupplevelse med den välbekanta stimulering från en vibrator? Med en vibrerande dildo får du det bästa från två världar. De finns i alla storleka, färger och former, men väldigt många av dem har en naturtrogen design. En vibrerande dildo kommer utan tvekan ge din njutning en extra dimension. Hitta din favorit och köp dildo här.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Längd
Längd att föra in
Diameter
Egenskaper
Appstyrd (1)
Batteridriven (63)
Fjärrstyrd (11)
Harnesskompatibel (26)
Reselås (5)
Uppladdningsbar (18)
Värmefunktion (1)
Vattentät (43)
Material
ABS-plast (3)
Gummi (3)
PVC (22)
Silikon (24)
TPE (14)
TPR (18)
Märke
Amaysin (2)
Bang! (1)
Baseks (9)
Belladot (2)
CalExotics (3)
Fantasy for Her (1)
Fun Factory (4)
GC (2)
Gemüse (2)
Kiiroo (1)
King Cock (13)
King Cock Elite (1)
Kink by Doc Johnson (1)
Lelo (1)
Lelo (1)
Love Hamma (1)
Master Series (1)
Mixed (1)
Nature Skin (2)
Power Stud (1)
Real Feel (1)
Real Feel Deluxe (6)
Realrock (3)
Sevencreations (2)
Sinful (1)
Tantus (1)
The D (2)
The Realistic Cock (1)
Tracy´s Dog (1)
Willie City (7)
You2Toys (4)
Visa alla 86 produkter
Du har sett 48 av 86 produkter
Ladda fler

Vibrerande dildo - kittlar dig på rätt ställen

En vibrerande dildo är en fantastisk leksak

Det kan vara riktigt svårt att välja en ny dildo. Det spelar faktiskt ingen roll om det är första gången man köper en, eller om den trofasta samlingen ska utökas med en ny stor sängkamrat. Många kvinnor har svårt att uppnå orgasm genom enbart penetrering, vilket i grund och botten är vad en standardmodell kan erbjuda. Tillhör du den här gruppen, då kanske en vibrerande dildo vara lösningen för dig.

Med en vibrerande dildo får du nämligen allt det bästa från den traditionella dildon, men med en extra krydda i form av pirrande vibrationer, vilket verkligen kan ta leken till nya nivåer. En del kvinnor upplever att vibrationerna stimulerar deras g-punkt lite extra, vilket bidrar till att de uppnår g-punktsorgasmer. Interna vibrationer kan nämligen ge en helt annan typ av upplevelser, och därför leda till orgasmer som du inte har provat på tidigare.

Känn din kropp på nya sätt

Det är ytterst sällsynt att ens orgasmer känns likadana. Ibland är de långa och böljande, närmast som vågor som sköljer in över en. Andra gånger är de kraftiga, intensiva och överrumplar en fullständigt. Även om du förmodligen vet mer eller mindre vad som krävs för att du ska uppnå orgasm, så är det inte säkert att samma tricks alltid fungerar. Vissa dagar räcker en dejt med Lena Handén fint, men ibland krävs det lite extra hjälp.

Det är här som en vibrerande dildo kommer in i bilden. Traditionellt används denna typ av leksak ju till penetration, men tack vare vibrationerna finns det nu många andra möjligheter. Prova att använda den på de yttre delarna av ditt kön, för att låta din klitoris och alla nerverna som sitter runt blygdläpparna och slidan uppleva din vibrerande dildo. Samtidigt får du möjlighet att känna din kropp på helt nya sätt.

Få fräcka upplevelser på nya platser

En stor fördel med de vibrerande dildos du hittar i den här kategorin, är att många av dem faktiskt är vattentäta. Det innebär att du inte behöver begränsa dina privata stunder till sängen och liknande torra ställen. Istället kan din nya kamrat få följa med in under duschens varma stålar, eller ner i badkarets bubblande värme, för att stimulera dig samtidigt som rogivande vatten omsluter din nakna kropp.

Vill du ha grädde på moset kan du naturligtvis bjuda med din partner, och låta hen ta del av en extra het dusch. Det är oerhört fräckt att låta en partner kontrollera din vibrerande dildo, och den ångande rengöringen kan snabbt bli upptakten på en ovanligt intim stund med otroligt mycket närhet. Tag god tid på er att utforska varandra och upptäcka vad ni njuter mest av just idag. Om ni så ska stanna kvar i badrummet, eller flytta vidare väljer ni själva.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se