Kaerlig Ekologisk Intim Skumtvål 150 ml

Klicka på en bild för att förstora den

  • Kaerlig Ekologisk Intim Skumtvål 150 ml  1
  • Kaerlig Ekologisk Intim Skumtvål 150 ml  2
  • Kaerlig Ekologisk Intim Skumtvål 150 ml  3

Kaerlig Ekologisk Intim Skumtvål 150 ml

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

89,00 kr

Produktbeskrivning

Dina intima områden förtjänar bästa möjliga vård och det får de med Kaerlig Ekologisk Intim Skumtvål.

Tvålen är framställd med noggrant utvalda ämnen och innehåller hela 95% ekologiska ingredienser. Den innehåller bara det allra bästa för dig. Med Kaerlig ger du din kropp den kärlek och den omsorg den förtjänar.

Skumtvålen är pH-reglerad och har ett pH-värde på 4. Den skonsamma men effektiva tvålen irriterar inte underlivets naturliga flora, utan lämnar dig med en ren och frisk känsla.

Kaerlig Ekologisk Intim Skumtvål tillverkas i Danmark och är glycerinfri, vilket mycket få intimtvålar på dagens marknad är. Det är också AllergyCertified och Svanenmärkt, så du kan vara säker på att det inte innehåller några allergener eller miljöfarliga ämnen.

Detaljer

MATERIAL: Intimtvål med 95% ekologiska ingredienser.
INGREDIENSER: Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Sodium Coco-Sulfate, Aqua, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic Acid.
ALLERGYCERTIFIED: Ja.
SVANENMÄRKT: Ja.
PARABENFRI: Ja.
PARFYMFRI: Ja.
GLYCERINFRI: Ja.
PH-VÄRDE: 4.
STORLEK: 150 ml.

*Ingredients from organic farming:
99% natural origin of total. 95% of the total ingredients are from organic farming.

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
En hit :P Jag fick tvålen med posten igår (blixtsnabb leverans by the way!) och använde den första gången i morse. Mitt första intryck är klart positivt! Den är otroligt enkel att hantera med våta händer och så älskar jag att den har skumkonsistens. Tvålen flyter inte bort utan är enkel att både dosera och "använda". Den är även lätt att skölja av och är helt neutral i doften, inte obehaglig alls. Min hud är ofta rätt känslig när det kommer till nya produkter men reagerade inte alls på den här så den kommer nog användas varje dag. Tummen upp från mig :)
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Den är skön! Riktigt bra tvål till ett rimligt pris. Lätt att använda och dosera, samtidigt som den är mild och effektiv. Jämfört med andra intimtvålar så är den här helt klart lättast att dosera och den drygaste jag provat. Jag köper den garanterat igen.
5 5 1

Du recenserar: Kaerlig Ekologisk Intim Skumtvål 150 ml

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.