Kaerlig

Kaerlig är en serie intimprodukter som produceras i Danmark. Kaerlig framställs med noga utvalda ekologiska och naturliga ingredienser, och innehåller bara det bästa för dig och din kropp. Stora delar av serien är svanenmärkt och allergicertifierad, och alla produkterna är milda, effektiva och bidrar till ökat sexuellt välmående. I produktserien hittar du bland annat glidmedel, massageolja och intimtvål, som kan göra din vardag lite grönare.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Visa alla 7 produkter

Kaerlig - Intimitet helt utan kemikalier

Undvik onödiga kemikalier

När du ska använda produkter i din kropps mest intima regioner, tänker du då på vad de produkterna egentligen innehåller? Det gör nog de flesta, eftersom ganska få vill få in kemiska ämnen i områdena där huden är som allra mest känslig. Kaerlig är en serie med intimvårdsprodukter som är producerade helt utan onödiga kemikalier, så att du kan få den renaste och mest naturliga upplevelsen när du använder intimprodukter.

Din garanti för att undvika kemikalier, ligger bland annat i det faktum att samtliga Kaerlig-produkter har producerats i Danmark under ordnade förhållanden. Här har det tagits stor hänsyn till allt från hygien till arbetsförhållanden, och naturligtvis också vilka ingredienser som används i produkterna. Du kan med andra ord känna dig helt trygg, när du använder produkterna i dina mest intima områden. Eftersom intimprodukterna kan stoltsera med certifieringar som Svanenmärket och AllergyCert, vet du med säkerhet att du gör ett bra och miljömedvetet val, när du väljer att använda produkter från detta skandinaviska märke.

Kaerlig är Nordisk design och känsla

Bakom Kaerlig står Mathilde Mackowski, som även är en av Sinfuls grundare. Hennes vision med den läckra, ekologiska intimserien var av dubbel art. Dels skulle produkterna vara fria från onödiga kemikalier, men de skulle också ha en design som gjorde att man gärna låter dem stå framme i sov- eller badrummet. Under designprocessen las det därför stor vikt på att utforma utseendet av de olika varorna.

Resultatet är att hela Kaerlig serien är förpackad i minimalistiska förpackningar, där den enkla och sofistikerade nordiska designen står i fokus. Färgerna vitt och grönt är ett genomgående tema i hela kollektionen. Den gröna nyansen ska leda tankarna mot miljömedvetenheten, och den vita grunden ger nästan automatiskt en känsla av naturlig renhet. I kombination skapar de två färgerna en perfekt skandinavisk symbios, vilket gör produkterna till ett vackert tillskott på badrumshyllan. Där kan de utan problem stå framme, tillsammans med dina andra krämer och parfymer, utan att någon ifrågasätter,påpekar eller kritiserar det.

Bara det bästa för dig

Tanken med Kaerlig är att bara det bästa är gott nog för dig. Många föräldrar lägger mycket tid och energi på att försäkra sig om att det de smörjer in sina barn med inte innehåller några farliga ämnen. Tanken är här att Kaerlig ska göra det möjligt för föräldrarna att själva kunna använda produkter som ger dem en känsla av lyx, utan att kompromissa med deras fokus på miljömedvetenhet. För det som är bra för naturen, det är också bättre för dig.

Kaerlig är det perfekta valet för dig som gärna vill ha produkter tillverkade av de renaste, mest naturliga ingredienserna, och där man har skärskådat alla detaljer. I serien finns bland annat världens första svanenmärkta glidmedel, som garanterar dig en bra och hudvänlig upplevelse i intima situationer, där ditt välbefinnande har högsta prioritet. Dessutom innehåller kollektionen bl.a. en intim skumtvål och en massageolja, som kan ge dig en känsla av välbefinnande när du står i duschen, samt om du ska ge eller få härlig massage. Låt Kaerlig bli en del av er intima vardag, och njut av renheten.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se