Kaerlig Ekologisk Massageolja 150 ml

Klicka på en bild för att förstora den

 • Kaerlig Ekologisk Massageolja 150 ml 1
 • Kaerlig Ekologisk Massageolja 150 ml 2
 • Kaerlig Ekologisk Massageolja 150 ml 3

Kaerlig Ekologisk Massageolja 150 ml

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

169,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vill du skämma bort din partner? Ge honom eller henne då en förförisk och erotisk kroppsmassage med Kaerlig Ekologisk Massageolja.

  Den är framställd av noggrant utvalda naturliga ingredienser och hela 95% ekologiska ingredienser. Massageoljan innehåller bara det allra bästa för dig. Med Kaerlig ger du din kropp den kärlek och omsorg den förtjänar.

  Den lätta massageoljan har en lång glidförmåga och efterlämnar huden silkeslen. Den är perfekt till sensuellt förspel och kan användas utvändigt över hela kroppen, även intima områden. Massageoljan är inte lämplig att använda tillsammans med kondomer eller sexleksaker.

  Kaerlig Ekologisk Massageolja tillverkas i Danmark och är parfym-, glycerin- och parabenfri. Det är AllergyCertified och Svanenmärkt, så du kan vara säker på att det inte innehåller några allergener eller miljöfarliga ämnen.

  Detaljer

  MATERIAL: Ekologiskt massageolja.
  INGREDIENSER: Brassica Napus Seed Oil*, Brassica Campestris Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Tocopherol och Glycine Soja Oil.
  ALLERGYCERTIFIED: Ja.
  SVANENMÄRKT: Ja.
  PARFYMFRI: Ja.
  GLYCERINFRI: Ja.
  PARABENFRI: Ja.
  KONDOMSÄKER: Nej.
  STORLEK: 150 ml.

  *Ingredients from organic farming:
  100% natural origin of total. 95% of the total ingredients are from organic farming.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Glidförmåga
  Bra olja utan stark lukt Är mycket nöjd med oljan, hade kunnat önska en något drygare olja. Bra att den är organisk och oparfymerad så att man kan använda den på alla ställen utan att den irriterar!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Glidförmåga
  Skönt Perfekt, den r mjuk och lätt att använda och blir härligt varm när man arbetar in den i huden kan lätt bli att det bli mer intimt när man använt den en stund haha
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Glidförmåga
  Vår favorit Vi har nog provat runt 10 olika massageoljor genom åren, men sällan eller aldrig köpt densamma två gånger - det är det slut med nu! Vi älskar båda att ge varandra massage och prioriterar det som "partid" i en stressig vardag. Ofta utvecklar sig massagen till en intim stund och det är här Kaerlig verkligen får högsta betyg från oss.
  Vi använder den nämligen även till intim massage, med gott samvete och helt utan irritation eller problem.
  Vi hade önskat att oljan var en aning drygare, men annars har vi inget att klaga på. Doften är helt neutral, konsistensen är silkeslen och den känns aldrig fet.
  5 5 1

  Du recenserar: Kaerlig Ekologisk Massageolja 150 ml

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *