Kiotos Ball Stretcher av Stål

Klicka på en bild för att förstora den

 • Kiotos Ball Stretcher av Stål 1

Kiotos Ball Stretcher av Stål

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

529,00 kr

  Produktbeskrivning

  Kiotos Ball Stretcher av Stål är en fräck sexleksak för män som vill ha en retande påverkan på pungkulorna. En ballstretcher - också kallat en testikelsträckare - sträcker pungkulorna och har en bra tyngd så att pungkulorna dras nedåt.
  Det är särskilt när du är nära utlösning att du kommer att kunna känna Kiotos Ball Stretcher av Stål. Vanligtvis kommer pungkulorna att dras helt in emot kroppen när utlösningen närmar sig men när du använder Ball Stretchern kommer tyngden att motverka denna sammandragning. Därför ska kroppen jobba ännu hårdare för att dra upp pungkulorna vilket kan ge dig en ännu mer kraftfull utlösning än vanligt.

  Kiotos Ball Stretcher spännas fast och öppnas med den medföljande skiftnyckel. Ball Stretchern finns i 3 olika storlekar (höjder) allt efter hur mycket du vill sträcka pungkulorna. De 3 olika höjder på denna Ball Stretcher är 30 mm (378 gram), 40 mm (515 gram) och 60 mm (806 gram).

  Detaljer

  MATERIAL: Stål.
  HÖJD: 30, 40 och 60 mm.
  VIKT: 378 g, 515 g och 806 g.
  INRE DIAMETER: Ca. 3,5 cm.
  YTTRE DIAMETER: Ca. 5,5 cm.
  ÖPPNAS MED: Skiftnyckel (ingår).

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Perfekt för träning Den var lite svår att få på första gången men väl värt det sedan. Den är perfekt när jag vill att han ska vara medgörlig. Om jag vill att han ska tänka på mej en hel dag så låter jag honom gå till jobbet med den på, tro mej det funkar. Med ett koppel på den och en liten piska finns inga gränser för vad han är beredd att göra.
  Jag är mycket nöjd.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Ballstretcher En riktigt bra stretcher för oss som gillar att töja pungen, jag kan varmt rekommendera den!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Ball stretcher En bra produkt, passform och kvalitet. Köpte en 40mm. Härlig att ha på, en rejäl tyngd för pungen. Rekomenderar den för alla.
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Kinky
  Oval Ballstretcher Fick hem min ovala ballstretcher 40 mm igår. Gick riktigt fort med leveransen. Packade upp den och väldigt snygg och bra tillverkad, och så sexiiig......Var tvungen att testa den direkt,kan säga att vilken känsla att ha den hängandes mellan benen, och ståfräs blev det förstås som jag fick göra något åt, och det var en riktig skön känsla när jag kom. Köpte en storlek för stor 30 mm hade räckt till att börja med, har ingen direkt hängpung men hoppas att den töjer sig snart så då blir det inga problem, vikten var lagom för det ska ju kännas att man har något hängandes.
  Har andvänt den bara på kvällen men räknar att använda den nästan heltid så att säga det blir ju en extra kick att vara bland folk och dom vet inte vad som hänger om pungen. Ska visa den för min fru i helgen och det kommer att bli en upplevelse över det normala att ha sex med ballstretchern på, känna tyngden när man juckar.
  Jag kan säga att det är en kanon produkt fullt betyg på alla punkter, men tänk på storleken ni som tänker köpa, själv tänkte nog att jag ville ha bra tyngd.
  Ha det bra alla / Mr.B
  5 5 1

  Du recenserar: Kiotos Ball Stretcher av Stål

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.