Mystim Othello Oval Elektrodildo

Klicka på en bild för att förstora den

 • Mystim Othello Oval Elektrodildo 1
 • Mystim Othello Oval Elektrodildo 2
 • Mystim Othello Oval Elektrodildo 3
 • Mystim Othello Oval Elektrodildo 50
 • Mystim Othello Oval Elektrodildo 100

Mystim Othello Oval Elektrodildo

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

999,00 kr

  Produktbeskrivning

  O(h!)-thello är en massiv aluminiumdildo som är tillverkad för att stimulera med elektriska impulser.

  Dildon är med sina vågiga former perfekt för vaginal och anal stimulering. Handtaget i botten ger full kontroll och ser till att den inte åker för långt upp inuti användaren.

  Lägg märke till det svarta strecket på dildon. För att du ska kunna känna de elektriska impulser ska både plus- och minusdelen (den delen som är ovanför det svarta strecket och den delen som är under), vara i kontakt med din hud. Du kommer alltså inte att kunna känna något om din partner håller i den nedersta delen av dildon och penetrerar dig med den översta delen. Du ska själv vara i kontakt med området ovanför och under det svarta strecket för att du kan känna av det.

  När du ansluter ström till O(h!)-thello till exempel med hjälp ifrån Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat blir omgivningarna i vagina och anus fyllda med en kittlande känsla som kan leda till sensationella orgasmer.

  Kom ihåg att alltid ta det försiktigt då O(h!)-thello kan ge mycket kraftfulla elektriska impulser. Vi rekommenderar att du använder ett silikonbaserat glidmedel ihop med den då detta kommer att göra upplevelsen ännu bättre. Om du ska använda den analt kan du med fördel köpa Pjur Analyse Me som är ett silikonbaserat glidmedel lämpligt för anal användning.

  Då den är tillverkad av metall kan den kylas ner eller värmas upp innan användning. Lägg den i kylen eller på elementet, allt efter om du tycker om kall eller varm stimulering.

  Kom ihåg att köpa en elektroapparat separat. Utan den kan du inte få stöt-effekten i dildon då elektro-vibrationerna kontrolleras därifrån.

  Obs! Om du redan har en elektroapparat ska den ha en rund-stickingång för att du kan använda denna dildon. Förutom Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat och Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat kan du använda dildon med ElectraStim ElectraPads Setet.

  Om du redan har elektroapparaten Rimba Digital Elektro Sex Box (kan köpas i Sinful.se shoppen), ska du köpa adaptern "Adapter Mystim Rund-stick för 2 mm hon-stick" för att kunna använda denna apparaten med dildon.

  Detaljer

  LÄNGD: 14 cm.
  BREDD: 3,5 cm.
  VIKT: 240 g.
  MATERIAL: Aluminium.
  STICK: Rund-stick.
  MÄRKNING: CE-Märkt.
  PASSAR FÖR: Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat och ElectraStim ElectraPads Elektro set.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Mystim Othello Oval Elektrodildo

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.