TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Bra pris
Andropenis Gold Penisförlängare var 1

Andropenis Gold Penisförlängare

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

1 931,00 kr
Inkl. moms
Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms

Översikt

Andropenis Gold Penisförlängare är ett medicinskt penisförlängningsverktyg, och har tagits fram för att uppfylla din dröm om en bestående penisförlängning.

Den gyllene Andropenis Gold är den mest populära penisförlängaren från Andromedical och består av ett utdragbart system, som gör att kroppen sätter igång med att producera nya celler och därmed förlänger din penis.

Penisförlängningsprocessen är något som tar tid. Desto längre tid du använder Andropenis Gold, desto bättre blir också resultatet. Därför rekommenderar tillverkaren Andromedical att du använder penisförlängaren i 4-9 timmar dagligen under 6-9 månader, beroende på vilken grad av förlängning du önskar.

Om du följer de rekommenderade anvisningarna kan du förvänta dig en förlängning på upp till 0,5 cm per månader. I slutändan kan du med Andropenis Gold förlänga din penis med upp till 4 cm på längden, i såväl slakt som erigerat tillstånd. I omkrets kan din penis öka i storlek med upp till 1,5 cm.

Vid tillverkningen av Andropenis Gold har fokus lagts på att produkten ska vara enkel att använda, och dessutom så pass skön att ha på att du kan bära den flera timmar i sträck. Du kan ha på penisförlängaren både när du står, går, sitter och ligger ned.

När du köper en Andropenis Gold Penisförlängare får du: 1 x penisförlängare, med en beläggning av 24 karats guld 2 x Androcomfort komfortband 2 x Androringar 2 x Androtop skumkuddar till komfortbanden 2 x Androsilicone-tillbehör till skumkuddarna 1 x Instruktions-CD på 27 olika språk 1 x Instruktionsbok 1 x Snabbstartsguide 1 x E-bok med 100 sextips Medicinsk support från Andromedical under hela behandlingen.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL