Penisförstorare

Få en permanent större penis med hjälp av en penisförstorare. Här hittar du ett stort utbud och flera välkända märken. Du kan t.ex. köpa flera produkter från Jes Extender och Male Edge, två mycket populära märken som föredras av män världen över.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Egenskaper
Justerbar (9)
Material
Aluminium (2)
Foam (1)
Gummi (4)
Plastic (4)
Stainless Steel (4)
Märke
Andromedical (3)
Jes-Extender (6)
Male Edge (8)
Visa alla 27 produkter
Du har sett 27 av 27 produkter

Penisförstorare - vad, hur och varför?

Vad är en penisförstorare?

En penisförstorare är, i korta ordalag, en apparat du kan använda, om du vill få en längre penis. En del män använder också en penisförstorare för att räta ut eventuella krokigheter, som kan vara obehagliga både för en själv och ens sexpartner. Men det ska medges att det inte är en lätt uppgift att använda sig av en penisförstorare. Faktum är att det kan vara en både lång och smärtsam process man ska igenom, innan man se faktiska resultat. Det är därför viktigt att noga tänka igenom beslutet, innan man påbörjar det stora arbete det innebär att få en större penis.

Oavsett om du tycker att ditt av naturen givna organ är för litet, eller vill få en större lem bara för att, så kan du ta hjälp av en penisförstorare. Tänk dock på att det också kan bli en dyr affär, eftersom de kit som används kostar en del. Du måste även vara beredd att lägga ner lite tid, om du vill kunna se de fina resultat som faktiskt är vetenskapligt bevisade. På den här sidan presenterar vi utvalda modeller, som du kan använda för att förlänga din penis.

Hur kan man uppnå penisförstoring?

Det låter nästan för bra för att vara sant, att man skulle kunna få till en permanent penisförstoring. Men tro det eller ej, det går faktiskt. Det är nämligen vetenskapligt bevisat att män har möjlighet att få en både större och längre lem, genom att använda en penisförstorare. Men hur fungerar det då? Jo, det ska vi berätta för dig.

En penisförlängare sätts på penis och kan sedan, med hjälp av en speciell utsträckningsteknik, se till att själva skaftet, det vill säga den del som går från roten och fram till ollonet, utvidgas både på längden och bredden. Genom att utsätta kroppens vävnad för konstant påverkan, är det nämligen möjligt att framkalla celldelning - en process som kallas cytokines. När penisförlängaren spänner ut penisvävnaden, får det alltså till följd att cellerna i vävnaden delar sig. Därmed skapas ny vävnad, vilket i slutändan leder till en penisförstoring. För bästa resultat ska apparaten bäras över en längre tidsperiod, eftersom varaktiga resultat bara kan uppnås genom kontinuerlig användning.

Penissträckare: varför använda det?

En man kan vilja få till en penisförlängning med en penissträckare av flera olika anledningar. Det är få som gör det enbart för skojs skull, just eftersom det är en process som både kan göra ont, och som tar lång tid om man vill uppnår långvariga resultat. För ska man nu göra en penisförlängning med till exempel en penisförstorare, då ska jag ju också se till att få resultat som man kan glädja sig åt i det långa loppet. Penistorlek är och förblir ett känsligt ämne för många män, ett som fortfarande kan vara svårt att tala om. Många oroar sig nämligen över att deras penis inte är tillräckligt stor, och att de därmed inte kan tillfredsställa sin partner ordentligt.

Om du går och bär på sådana tankar, då kan det vara en bra idé att prata med din partner om det. Kanske finns det andra sätt ni kan lösa “problemet” på, utan att behöva ta det så långt som till en penissträckare. Hos Sinful kan ni nämligen hitta massor av andra leksaker, som kan bidra till att göra ett redan bra sexliv ännu bättre och mer njutningsfullt. Ibland är det inte de permanenta lösningarna som är de bästa, som en penisförstorare kan ge, det ständiga äventyret och utforskandet av nya sexleksaker kan fungera precis lika bra.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se