Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Bathmate Hydromax9 Penispump var 1

Bathmate Hydromax9 Penispump

Välj Färg
Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr
Inkl. moms
Sinful Penisring Set 3-pack
99,00 kr
Inkl. moms
1 295,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Översikt

Få en hårdare och mer fyllig erektion med Bathmate Hydromax9 Penispump - det absoluta esset inom hydro-teknologi!

Hydromax9 fungerar genom att skapa vakuum kring din penis med hjälp av vattentryck, och med den nya pumpen är det möjligt att generera 35% större sugkraft än med föregångaren, så att du får ännu bättre resultat snabbare!

Med Hydromax9 får du också ännu bättre komfort och mindre tryck kring både roten av penis och pungkulorna, och pumpen är naturligtvis fortfarande genomskinlig, så att du lätt kan se hur din erektion växer.

Som något nytt får du med Bathmate Hydromax9 en roteringsmekanism, som gör det möjligt att rotera pumpen 360 grader, samt tippa pumpen så du får optimal effekt när du använder den i badet.

Så här använder du Bathmate Hydromax9 Penispump: - Se till att den mjuka ringen längst nere på pumpen sitter ordentligt fast på pumpen. - Lås den lilla gråa ventilen i änden av pumpen och fyll pumpen med vatten. En ny ventil i Hydromax9 gör det möjligt att fylla pumpen med bara en hand. - Slappna av medan du står i badet och sätt pumpen kring penis. - Med pumpen i en uppåtvänd vinkel, lås upp den gråa ventilen och börja pumpa. - Pumpa tills den svarta delen av pumpen längst nere är så ihoppressad att du inte kan pumpa längre. - För bäst resultat, avlägsna trycket efter ett par minuter och repetera 2-3 gånger under en period på 10-15 minuter. 

OBS: Med Bathmate kan du uppnå en mer intensiv känsla vid onani och samlag, samt en tillfälligt hårdare och mer fyllig erektion. Det är inte möjligt att skapa en permanent förstoring av penis med en penispump, men om du använder den ofta kommer du att uppleva att det har en god effekt.

VarumärkeBathmate
Vikt (g)459
Inre Djup (cm)29.2
Inre Diameter (cm)20.2
Huvudsakliga materialPC (polykarbonat)
FärgRöd
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdePenis
MålgruppMän
SpråkTyska, Franska, Ryska, Kinesiska, Portugisiska, Spanska, Japanska, Engelska, Italienska
SKU13550
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
För oss som är 22+
Peter Gischen - 25. aug. 2017
Alla Bathmate är hållbara, välfungerande och förmodligen en av dom bästa pumpar som finns på marknaden. Bathamate Hydromaz X40 är för oss som redan är stora. Har du genomsnittslängd, dvs 15 - 16 cm, ska du börja med Hercules. Hydromax X40 kräver att du redan är över 22 cm och har redig omkrets. Den är lätt att använda även om jag själv föredrar den Bathmate där man skjuter ut vattnet med hjälp av en gummiblåsa. Vad jag tror en del inte vet, är att man kan använda Bathmate utan vatten, förutsatt att man ligger ner på rygg, t.ex i sängen, samt använder vattenbaserat glidmedel. För dig som är nybörjare, oavsett hur utrustad du är: Ta det lugnt i början. Överdriv inte, pressa dig inte så det gör ont. Det ska kännas skönt, inte smärta. I annat fall kan du få bristningar i huden samt urinrörets mynning. På ett år, med regelbunden sund användning växer du cirka 2,5 cm. Litet berorende på ålder antar jag. Och glöm inte bort att vänta 24 timmar mellan varje session. Yeah!
Från grower till shower!
Mr Magoo - 11. jul. 2017
Efter att ha ägt denna i ett par veckor nu så säger jag bara KÖP! Jag har varit en grower tidigare och även fast jag ligger långt över genomsnittet så har jag alltid önskat att jag kan vara en shower. Speciellt då man ser hur kvinnorna alltid spanar in bulorna på männen dagligen i olika situationer. Jag har på dessa veckor gått från att vara grower med allt vad det innebär, till att bli en shower. Den är längre och fylligare i slakt tillstånd, större ollon och vid full erektion så ser men verkligen skillnaden på vad pumpen har gjort för mig både på längden och bredden! Kommer idag komplettera med Bathmates jelqingkräm och kommer inom kort behöva uppdatera till X50!
Bathmate Hydromax x40 penispump
Böjd - 6. aug. 2013
Bra och gedigen kvalitet. Det krävs bara lite tålamod att vänja sig vid det nya ventilsystemet som lätt tar in luft om det inte är i rätt läge samt att använda den lösa ringen som ska sitta ordentligt för att inte heller ta in luft. När du väl har lärt dig det fungerar det utmärkt.
0
Högkvalitativ pump för billig slant!
www - 8. may. 2019
En pump avsedd för användning med vatten, som expanderar penis, men orsakar måttlig ansamling av interstitiell vätska i förhållande till dess kraft (vävnadsvätskan som ackumulerats under kvällspumpningen är borta på morgonen). En vanlig, vattenfri pump kan samla upp mycket mer vätska. Det finns en del tekniska egenskaper med pumpen, men du kommer snart att lära dig hur du använder den. Otroligt erbjudande! Lämplig för en lite större penis. Pumpens tvååriga garanti kan lösas in, som även om den är billig, är den äkta.
0
Det fungerar faktiskt
Naturister - 4. feb. 2015
Efter att ha läst på valde jag att gå för den här. Jag använde Hercules ett tag, men tycker att det finns fler fördelar med denna - det är bekvämare. Detta är lätt att använda, men måste testas några gånger innan tekniken är på plats. Den negativa aspekten, om någon, är att du lätt får ont, men se till att smörja in med olja eller fuktkräm efteråt. Min erfarenhet är att man måste vara otroligt disciplinerad, och inte ge upp efter bara några veckor. Bra rutiner i 6 månader, som jag nu har, har gett helt otroliga resultat. Det är därför du använder det. Jag rekommenderar starkt denna pump.
0
Bathmate hydromax 9
Anonymous - 1. mar. 2022
Efter några användningar kan jag redan märka en skillnad i tjockleken och längden på min penis. Känsligheten i min penis ökar och känslan när du tar av bathmate, hur tjock min kuk är.
Maskinöversatt från sinful.fi

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful