TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Bathmate Hydromax9 Penispump var 1

Bathmate Hydromax9 Penispump

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

1 295,00 kr
Inkl. moms
Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms
Sinful Penisring Set 3-pack
119,00 kr
Inkl. moms
Bathmate HydroVibe Tillbehör till Penispump
549,00 kr
Inkl. moms

Översikt

Få en hårdare och mer fyllig erektion med Bathmate Hydromax9 Penispump - det absoluta esset inom hydro-teknologi!

Hydromax9 fungerar genom att skapa vakuum kring din penis med hjälp av vattentryck, och med den nya pumpen är det möjligt att generera 35% större sugkraft än med föregångaren, så att du får ännu bättre resultat snabbare!

Med Hydromax9 får du också ännu bättre komfort och mindre tryck kring både roten av penis och pungkulorna, och pumpen är naturligtvis fortfarande genomskinlig, så att du lätt kan se hur din erektion växer.

Som något nytt får du med Bathmate Hydromax9 en roteringsmekanism, som gör det möjligt att rotera pumpen 360 grader, samt tippa pumpen så du får optimal effekt när du använder den i badet.

Så här använder du Bathmate Hydromax9 Penispump: - Se till att den mjuka ringen längst nere på pumpen sitter ordentligt fast på pumpen. - Lås den lilla gråa ventilen i änden av pumpen och fyll pumpen med vatten. En ny ventil i Hydromax9 gör det möjligt att fylla pumpen med bara en hand. - Slappna av medan du står i badet och sätt pumpen kring penis. - Med pumpen i en uppåtvänd vinkel, lås upp den gråa ventilen och börja pumpa. - Pumpa tills den svarta delen av pumpen längst nere är så ihoppressad att du inte kan pumpa längre. - För bäst resultat, avlägsna trycket efter ett par minuter och repetera 2-3 gånger under en period på 10-15 minuter. 

OBS: Med Bathmate kan du uppnå en mer intensiv känsla vid onani och samlag, samt en tillfälligt hårdare och mer fyllig erektion. Det är inte möjligt att skapa en permanent förstoring av penis med en penispump, men om du använder den ofta kommer du att uppleva att det har en god effekt.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL