Penispump

Med en penispump kan du få en större penis och en extra stimulerande sexupplevelse. Pumpen skapar ett vakuum runt din penis, vilket ger dig en både fylligare och hårdare erektion. Dessutom varar den längre, till glädje för både dig och din partner. Du kan använda en penispump både i samband med sex och samlag, men också vid onani för att ge dig själv en extra skön stund.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Egenskaper
Batteridriven (4)
Fjärrstyrd (1)
Hollow (2)
Realistic (3)
Splashproof (1)
Uppladdningsbar (1)
Vacuum Function (26)
Vattentät (1)
Vibrating (4)
Material
ABS-plast (18)
Acrylic (1)
Metal (1)
Polycarbonate (10)
Polyester (2)
Silikon (1)
TPE (2)
TPR (1)
Märke
baseks (1)
Bathmate (13)
Belladot (1)
CalExotics (1)
Classix (1)
Mr. Membr (6)
Ouch! (1)
PDX Elite (1)
Pump Worx (6)
Size Matters (2)
Tom of Finland (1)
XLsucker (1)
You2Toys (1)
Visa alla 39 produkter
Du har sett 39 av 39 produkter

Penispump - Genvägen till en större penis

En penispump ökar synbart storleken

Människokroppen är en finurlig uppfinning, men det är sällan vi är helt nöjda med hur vi ser ut. Storlek definierar ofta hur vi, och omvärlden, betraktar oss. Beroende på vilken kroppsdel vi pratar om, ska den antingen göras större eller mindre. När det kommer till mäns intima delar, kan de flesta gott tänka sig en extra centimeter eller två. Med en penispump kan den drömmen bli verklighet. För även om samhället blivit mer och mer öppet angående sex och samlevnad, är det fortfarande tabu att ha en liten penis. En penispump kan därför göra mer än bara öka längden på din lem, den kan också öka ditt självförtroende.

En penispump kan ge en synbar storleksökning av din penis, så att du kan utnyttja dess (och din) fulla potential. Till skillnad från penisförstorare är effekten inte permanent, men i gengäld uppnår du ett snabbare resultat. Och bäst av allt - du kommer njuta av att använda den. Det kan nästan inte bli bättre. Om du fortfarande inte har provat denna typ av produkt, då är det hög tid att göra det. Vi lovar att du inte kommer ångra dig.

Långvarig effekt och mer njutning

När du använder en penispump ökar du inte bara ditt självförtroende och storleken på din penis, du ger också både dig och din partner mer njutning. Produkten stärker din njutning på flera plan. För det första ger den dig härlig stimulans när du använder den. Därefter ökar den din känslighet, så att beröring känns ännu mer intensiv och läcker. Den kommer ta såväl dina onaniupplevelse, som samlag med din partner till nya höjder. Med alla dessa fördelar är det lätt att förstå varför väldigt många män använder en penispump vid onani och sex.

Men hur fungerar det egentligen? Det är lite som bodybuilding. Pumpen sätts på plats och skapar ett vakuum runt din penis när du pumpar. Det gör att svällkropparna inne i organet blir större, varpå mer blod kan flöda genom din erektion när du blir upphetsad. Därmed blir den både större, längre, fylligare och mer känslig. Du kan njuta av att allt känns ännu mer intensivt, och din partner kan njuta av att du rent fysiskt har lite mer att ge. Effekten håller oftast i ett par timmar, så ni har gott om tid på er.

Ett världskänt koncept

Det finns flera olika modeller av penispumpar, och många av dem tillverkas i England eller USA. Det spelar dock ingen roll om du väljer en modell från ett europeiskt land, Asien, USA, eller rent av från lilla Sverige, hos Sinful.se kan du vara säker på att alltid få samma höga kvalitet. Vi väljer omsorgsfullt ut varje produkt som säljs i vår webbshop, utifrån strikta kriterier om kvalitet, funktionalitet, design och materialval. Allt ska vara top notch, annars kan vi inte ställa oss bakom produkten. När du köper en penispump från oss kan du lita på att den fungerar, och att den ger dig de resultat den utlovar.

Om du är osäker på vilken modell du ska välja, är du alltid välkommen att kontakta kundtjänst. Vi sitter redo att hjälpa, vägleda och ge dig råd, oavsett vilken fråga du har och var i världen du befinner. Om du är på semester i Skottland och känner dig nyfiken, eller bara sitter hemma i Mora och gärna vill veta lite mer, då kan vi hjälpa dig. För med den rätta penispumpen får du den bästa upplevelsen.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se