TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

beGLOSS Special Wash till Latex 250 ml

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

229,00 kr
Inkl. moms

Översikt

Få det mesta ut av din fetischoutfit med beGLOSS Special Wash till Latex.

Lotion som desinficerar, rengör och vårdar alla former av latex- och gummikläder, samtidigt som den ger en långvarig och spegelblank shine.

- Blanda ihop en lösning med 5 liter ljummet vatten och 25 ml beGLOSS. - Sänk ned latexen och blanda ordentligt så du försäkrar dig om att allt behandlas. - Häng upp på tork.

Om det är hårt vatten där du bor, är det viktigt att du torkar bort eventuella droppar innan de torkar in. Använd en dammfri trasa, som exempelvis beGLOSS Wipe Polish.

För extra glans och för att undvika att materialet klibbar ihop under förvaring, bör du efterbehandla med en av beGLOSS övriga rengöringsprodukter: Clean & Care, Perfect Shine eller beGLOSS talkpulver.

Rengöring med Special Wash avlägsnar bakterier och svettdoft när du har dansat hela natten i din outfit. Det efterlämnar dessutom materialet extra mjukt och förlänger hållbarheten.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL